Παγκόσμιες μελλοντικές προοπτικές αγοράς γαλακτοκομικών συστατικών 2027 | Dairy Ingredients Inc., Fonterra Cooperative Group Limited, Friesland Campina KKR07 Ιουνίου 2021

Παγκόσμιες μελλοντικές προοπτικές αγοράς γαλακτοκομικών συστατικών 2027 | Dairy Ingredients Inc., Fonterra Cooperative Group Limited, Friesland Campina KKR07 Ιουνίου 2021

“Η παγκόσμια αγορά γαλακτοκομικών συστατικών εκτιμάται 58,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 90,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 με CAGR 6,5%. Η αύξηση της στροφής προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής έχει αλλάξει τις συνήθειες κατανάλωσης τροφίμων μεταξύ των καταναλωτών. Ως αποτέλεσμα , η ζήτηση για σνακ και ποτά, οι οποίες είναι επιδοτικές και διατροφικές, αυξάνεται. Η σκόνη γάλακτος χρησιμοποιείται για την παροχή υφής, χρώματος και γεύσης στα προϊόντα διατροφής. Η σκόνη γάλακτος παρέχει εμπλουτισμένη γεύση και υφή στα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται για να παρέχει υφή στο στόμα στα τρόφιμα χωρίς να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν πλέον πιο υγιεινές συνήθειες σνακ, γεγονός που έχει αυξήσει έτσι τη ζήτηση για λειτουργικά και ενισχυμένα συστατικά. Το γάλα σε σκόνη και το συμπύκνωμα ορού γάλακτος βρίσκουν διάφορες εφαρμογές στο τμήμα αρτοποιίας. Χρησιμοποιούνται για την παροχή υφής και χρώματος στα προϊόντα. Χρησιμοποιούνται επίσης ως παράγοντες μαυρίσματος για ψωμί Χρησιμοποιούνται για την αύξηση του πλούτου του ψωμιού και άλλων σχετικών προϊόντων. Ως αποτέλεσμα της περιεκτικότητάς τους σε χαμηλά λιπαρά, είναι δημοφιλείς στους κατασκευαστές.

Επί του παρόντος, η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού είναι η κυρίαρχη αγορά γαλακτοκομικών συστατικών. εκτιμάται ότι είναι και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά τα επόμενα χρόνια. Ο υψηλός πληθυσμός και η αύξηση της αγοραστικής ικανότητας επέτρεψαν στους καταναλωτές να απαιτούν λειτουργικά και εμπλουτισμένα τρόφιμα. Το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και το βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο τους έδωσαν επίσης τη δυνατότητα να επενδύσουν σε υπηρεσίες υγείας και υγείας περισσότερο από πριν. Αυτό αύξησε την αγορά για όλα τα είδη διατροφικών και έτοιμων για φαγητό επιλογών.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100457/

Βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά γαλακτοκομικών συστατικών είναι οι Fonterra Co-Operative Group Limited, Glanbia PLC, Dairy Farmers of America Inc., Arla Foods amba, Aurivo Co-operative Society Ltd., Dairy Ingredients Inc. και FrieslandCampina.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100457/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *