Παγκόσμια υπηρεσία δοκιμών ειδών κρέατος Έκθεση αγοράς 2020 Ανάλυση SWOT αγοράς, βασικοί δείκτες, πρόβλεψη 2027: ELISA Technologies

Η αγορά δοκιμών δειγματοληψίας κρέατος , κατ ‘αξία, αναμένεται να φθάσει τα 1,688 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2020 και στα 3,55 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, σε CAGR 8,1% από το 2020. Οι δοκιμές δειγματοληψίας κρέατος μπορούν να οριστούν ως ταυτοποίηση ζωικών ειδών που εκτελούνται για διάφορους λόγους – εθνοτική, οικονομική και ασφάλεια.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τα οποία πραγματοποιούνται δοκιμές δειγματοληψίας κρέατος, όπως ποιοτικές τεχνικές ανάλυσης PCR, ELISA (ενζυμική ανοσοπροσροφητική δοκιμασία) και άλλες, αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό των ζωικών ειδών σε μαγειρεμένα και ωμά προϊόντα σε διάφορα τρόφιμα & πίνακες τροφοδοσίας. Καθώς ο αριθμός των καταναλωτών που καταναλώνουν κρέας αυξάνεται παγκοσμίως, τα σκάνδαλα της εσφαλμένης σήμανσης των προϊόντων κρέατος αυξάνονται, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει την αγορά δοκιμών ειδών κρέατος στο μέλλον. Ο έλεγχος της κερδοσκοπίας κρέατος πραγματοποιείται για μαγειρεμένα και ωμά κρέατα. Τα συστήματα δοκιμής ειδών κρέατος επαληθεύουν τις ετικέτες των προϊόντων και επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα των προϊόντων κρέατος και κρέατος, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια του προϊόντος στους καταναλωτές.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100650/

Όταν το κρέας είναι η υπερβολικά επεξεργασμένη αναγνώριση του είδους γίνεται δύσκολη και η πιθανότητα νοθείας και μόλυνσης αυξάνεται. Έτσι, η αγορά για δοκιμές κερδοσκοπίας θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Οι εξελίξεις που γίνονται στις μεθόδους ανίχνευσης που βασίζονται στο DNA για να ποσοτικοποιήσουν και να προσδιορίσουν τα είδη κρέατος και άλλα συστατικά κρέατος στα προϊόντα είναι ο βασικός παράγοντας που ενεργοποιεί την αγορά δοκιμών κερδοσκοπίας.

Υπάρχουν άφθονες ειδικές μέθοδοι δοκιμών που έχουν αναπτυχθεί για την ανίχνευση διαφόρων τύπων κρέατος όπως χοιρινό, γαλοπούλα, βόειο κρέας, αρνί και κοτόπουλο. Η ταχεία ανάπτυξη του τμήματος πουλερικών αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων κρέατος, η εφαρμογή των αυστηρών κανονιστικών κανόνων, τα περιστατικά ασθενειών που οφείλονται στην κατανάλωση κρέατος όπως η γρίπη των πτηνών (γρίπη των πτηνών), η συγκλονιστική αύξηση της συχνότητας της νοθευτικής τροφής και Η αυξημένη ζήτηση για προϊόντα που είναι πιστοποιημένα είναι οι κύριοι αυξητικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Αντίθετα, η κακή διείσδυση των τεχνολογικών εξελίξεων, ιδίως στις αναδυόμενες χώρες, οι ανεπαρκείς κανονισμοί για τον έλεγχο των τροφίμων και η ανεπαρκής υποδομή αποτελούν απειλή για την επέκταση της αγοράς.

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες της αγοράς που εμπλέκονται στην αγορά δοκιμών ειδών κρέατος περιλαμβάνουν το Eurofins Scientific SE, τον Καναδικό Οργανισμό Επιθεώρησης Τροφίμων (CFIA), την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USDA).

Σε ολόκληρη την περιοχή, η παγκόσμια αγορά δοκιμών ειδών κρέατος διαφοροποιείται σε Μέση Ανατολή και Αφρική, Ασία-Ειρηνικό, Λατινική Αμερική, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η Ευρώπη κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά δειγματοληψίας κρέατος λόγω παραγόντων όπως η αυξανόμενη ζήτηση για κρέας και προϊόντα κρέατος, οι αυστηροί κανονισμοί και η υψηλή συνείδηση ​​για την υγεία ανοίγουν νέες ευκαιρίες. Οι ΗΠΑ κατέχουν βασικό μερίδιο όσον αφορά την κατανάλωση κρέατος στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Η Ασία-Ειρηνικός και η Λατινική Αμερική θα σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη στην αγορά λόγω της αυξανόμενης αστικοποίησης, της αύξησης των διαθέσιμων εισοδημάτων, των αλλαγών στις προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες και της ανάπτυξης στον τομέα της κτηνοτροφίας. Το αναδυόμενο έθνος Κίνα κυριαρχεί σε αυτό το περιφερειακό τμήμα λόγω της υιοθέτησης των δυτικών διατροφικών συνηθειών.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100650/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *