Παγκόσμια υπαίθρια αγορά διαφήμισης (2021 έως 2028) | Παγκόσμιο μερίδιο, τάσεις, ανάπτυξη και πρόβλεψη

Μια τεράστια υπαίθρια προώθηση ή δομή πιο συχνά από ό, τι δεν παρουσιάζεται σε περιοχές με συντριπτικό πλήθος και άτομα, για παράδειγμα, αυτοκινητόδρομοι, δρόμοι ή κατεχόμενοι δρόμοι είναι γνωστό ως πινακίδα. Ένα διοικητικό συμβούλιο παρουσιάζει αδιανόητες ευκαιρίες δημοσιότητας για να περάσετε τους ανθρώπους με τα πόδια και τους οδηγούς. Οι ανακοινώσεις είναι εντελώς προφανείς στις προαναφερθείσες ζώνες και δείχνουν ευρεία και τεράστια εικόνα με προφανώς ελκυστικά και πιασάρικα συνθήματα. Τέτοιες διαφημίσεις ορίζονται για να πάρουν γρήγορα την προσοχή ενός ατόμου για να κάνουν μια σημαντική και σημαντική επίδραση στην ψυχή του καταδιώκτη. Οι πίνακες που προσφέρουν προωθήσεις περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον λιγότερη και ακριβή ουσία, με εκτεταμένες εκτυπώσεις και εκτροπή και σύλληψη κειμενικού στιλ σε μια μολυσματική σκιά των ματιών που μπορεί να διακριθεί αποτελεσματικά από τους περαστικούς ή τους ανθρώπους που οδηγούν σε αρκετά υψηλότερους ρυθμούς. Η διαφήμιση σε εξωτερικούς χώρους που καλείται αλλιώς προώθηση από το σπίτι είναι ένα είδος διαφήμισης που επιτυγχάνει την επιδιωκόμενη ομάδα ενδιαφέροντος και τους αγοραστές που βρίσκονται έξω σε λεωφόρους και ανοιχτά σημεία. Η υπαίθρια διαφήμιση επικεντρώνεται στη διαφήμιση σε εκείνους τους πελάτες που ταξιδεύουν, βιάζονται ή κάθονται κοντά σε κάτι, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής στον ειδικό ή σε οποιαδήποτε επιχειρηματική περιοχή, για παράδειγμα, σε μια τοποθεσία λιανικής. Διαφορετικές επιλογές εξωτερικής διαφήμισης είναι προσβάσιμες στην αγορά. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος εξωτερικής διαφήμισης είναι τα έπιπλα δρόμου που περιλαμβάνουν ράφια ειδήσεων, καλύμματα μεταφοράς, συνδρομητικά τηλέφωνα και διαφήμιση περίπτερο εμπορικών κέντρων. Η υπαίθρια διαφήμιση επικεντρώνεται στη διαφήμιση σε εκείνους τους πελάτες που ταξιδεύουν, βιάζονται ή κάθονται κοντά σε κάτι, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής στον ειδικό ή σε οποιαδήποτε επιχειρηματική περιοχή, για παράδειγμα, σε μια τοποθεσία λιανικής. Διαφορετικές επιλογές εξωτερικής διαφήμισης είναι προσβάσιμες στην αγορά. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος εξωτερικής διαφήμισης είναι τα έπιπλα δρόμου που περιλαμβάνουν ράφια ειδήσεων, καλύμματα μεταφοράς, συνδρομητικά τηλέφωνα και διαφήμιση περίπτερο εμπορικών κέντρων. Η υπαίθρια διαφήμιση επικεντρώνεται στη διαφήμιση σε εκείνους τους πελάτες που ταξιδεύουν, βιάζονται ή κάθονται κοντά σε κάτι, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής στον ειδικό ή σε οποιαδήποτε επιχειρηματική περιοχή, για παράδειγμα, σε μια τοποθεσία λιανικής. Διαφορετικές επιλογές εξωτερικής διαφήμισης είναι προσβάσιμες στην αγορά. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος εξωτερικής διαφήμισης είναι τα έπιπλα δρόμου που περιλαμβάνουν ράφια ειδήσεων, καλύμματα μεταφοράς, συνδρομητικά τηλέφωνα και διαφήμιση περίπτερο εμπορικών κέντρων.

Υπαίθρια αγορά διαφήμισηςΗ χρήση επίπλων του δρόμου παρατηρείται σημαντικά σε αστικές ζώνες με ανεπτυγμένες μορφές επίπλων δρόμου. Επιπλέον, η διαφήμιση επίπλων δρόμου συνδυάζει αληθινά πλεονεκτήματα για αναμφισβήτητες ομάδες, καθώς η διατήρηση και η κατασκευή αυτών των ασφαλών σπιτιών είναι γενικά λιγότερο δαπανηρή και λιγότερο θλιβερή. Άλλες υπαίθριες εναλλακτικές επιλογές διαφήμισης περιλαμβάνουν ταξιδιωτική διαφήμιση που είναι τακτικά ένας τύπος διαφήμισης που χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε κινητά άρθρα, όπως προώθηση μετρό, μεταφορές, φορτηγά τροφής, φορτηγά και ταξί. Περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρονική και σταθερή στατική διαφήμιση στους σταθμούς μεταφοράς και προετοιμασίας. Ομοίως, η προώθηση των αεροπορικών τερματικών βοηθά στην εστίαση σε μια ομάδα ταξιδιών θεατών. Η διαφήμιση των αεροδρομίων είναι ως επί το πλείστον αγκαλιασμένη από τις περιοχές, δεδομένου ότι διαθέτει τεράστια εισοδήματα σε λιμενικές και αστικές εγκαταστάσεις.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100214/

Ένα μέρος του κύριου ζητήματος που αναζωογονεί την αγορά της υπαίθριας διαφήμισης ενώνει τον αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών διαφημίσεων σε εξωτερικούς χώρους, τη γρήγορη αστικοποίηση και τι είναι πιο σημαντική εξέλιξη της συνολικής οικονομίας. Επίσης, άλλες πρόσθετες προοπτικές, όπως η αναβαθμισμένη συγκέντρωση θεατών, παραδείγματα οδήγησης και μέσο απλότητας είναι ένα τμήμα των βασικών στοιχείων που αναμένεται να αναζωογονήσουν τη συνολική εξωτερική διαφήμιση. Σε κάθε περίπτωση, μερικά ρυθμιστικά μέτρα που χρησιμοποιούνται από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σε χώρους είναι μια βασική μεταβλητή που παρεμποδίζει τη βελτίωση της συνολικής υπαίθριας διαφημιστικής αγοράς. Επιπλέον, οι αυτοματοποιημένες δηλώσεις δεν αναγνωρίζονται ως επί το πλείστον λόγω του υψηλού κόστους και της επικής συντήρησης μεταξύ των ενώσεων και αναμένεται να απογοητεύσουν την πρόοδο της γενικής αγοράς.

Η παγκόσμια αγορά εξωτερικών διαφημίσεων μπορεί να ταξινομηθεί παγκοσμίως με βάση την εφαρμογή, τον τύπο και τη γεωγραφία. Με εφαρμογή, η παγκόσμια υπαίθρια αγορά διαφήμισης χωρίζεται σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, αυτοκινητόδρομους, αεροδρόμια, κτίρια, διαφήμιση μεγάλων ονομάτων και άλλα. Κατά τύπο, η παγκόσμια υπαίθρια διαφημιστική αγορά χωρίζεται σε διαφημιστικές πινακίδες πολλαπλών χρήσεων, χρωματιστές πινακίδες, ψηφιακές πινακίδες κινητών διαφημίσεων και άλλες. Σύμφωνα με τη γεωγραφία, η παγκόσμια εξωτερική διαφήμιση αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Οι σημαντικότεροι παίκτες στην παγκόσμια υπαίθρια διαφημιστική αγορά επικεντρώνονται σε στρατηγικές μάρκετινγκ, για παράδειγμα, συγχώνευση με τοπικούς προμηθευτές, καινοτομία σε μεθόδους διαφήμισης κ.λπ. Ένα μέρος των σημαντικών παικτών που εργάζονται στον παγκόσμιο υπαίθριο επιχειρηματικό τομέα προώθησης είναι η Capitol Outdoor LLC, Advertising Association of America Inc., Watchfire Signs, Formetco Incorporated, Daktronics Dr., Sony Corporation και LG Electronics μεταξύ άλλων

Η παγκόσμια υπαίθρια αγορά διαφήμισης μπορεί να κατατμηθεί

Με εφαρμογή:

• Σιδηροδρομικοί σταθμοί

• Αυτοκινητόδρομοι

• Αεροδρόμια

• Κτίρια

• Διαφήμιση μεγάλου ονόματος

• Οι υπολοιποι

Ανά τύπο:

• Πινακίδες πολλαπλών χρήσεων

• Βαμμένες πινακίδες

• Κινητές πινακίδες

• Ψηφιακές πινακίδες

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία Ειρηνικού

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100214/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *