Παγκόσμια παραγωγή γυαλιού Ultrathin, ανάλυση κατανάλωσης και πρόβλεψη 2021-2028

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς εξαιρετικά λεπτού γυαλιού προβλέπεται να αυξηθεί από 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 16,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 13,2%. Τα εξαιρετικά λεπτά γυαλιά χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων ημιαγωγών και ηλεκτρονικών, λόγω του χαμηλού πάχους του. Τα εξαιρετικά λεπτά γυαλιά διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία από μικρόμετρο έως χιλιοστόμετρο. Αυτό το μέγεθος καθιστά το γυαλί κατάλληλο για μεταφορά συσκευών όπως tablet, υπολογιστές, κάμερες και CCTV. Αυτά τα γυαλιά έχουν ευρεία εφαρμογή σε ηλεκτροχρωμικά παράθυρα και καθρέφτες, LED και προηγμένες συσκευασίες. Αυτή η υψηλή υιοθέτηση είναι από πολλές βιομηχανίες που προωθούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς εξαιρετικά λεπτού γυαλιού.

Η αύξηση της ζήτησης για οθόνη αφής και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα αποτελεί βασικό παράγοντα για την ενίσχυση της ανάπτυξης της αγοράς. Ωστόσο, το υψηλό κόστος των πρώτων υλών και η διαδικασία κατασκευής εμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς. Ωστόσο, η αναδυόμενη εφαρμογή εξαιρετικά λεπτού γυαλιού σε ηλιακά προϊόντα αναμένεται να αποτελέσει ευκαιρία ανάπτυξης για τους παράγοντες της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100445/

Η αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρονικές συσκευές όπως LCD, LED, OLED, smartphone, οθόνη και φορητό υπολογιστή είναι πιθανό να ενισχύσει τη χρήση επίπεδων πάνελ οθόνης. Τον Ιούλιο του 2018, η Xiaomi παρουσίασε ένα νέο έξυπνο τηλέφωνο με το όνομα Hongmi Note 5 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, το οποίο χρησιμοποιεί ένα μετριασμένο εξαιρετικά λεπτό γυαλί πάχους 0,3 mm. Με αυτό το λανσάρισμα η εταιρεία επέκτεινε την παρουσία της στη Νότια Κορέα. Η αυξανόμενη παραγωγή έξυπνων τηλεφώνων μαζί με τα αυξανόμενα μεγέθη οθόνης άλλων ηλεκτρονικών συσκευών είναι πιθανό να παραμείνει βασικός παράγοντας για τις οθόνες επίπεδης οθόνης.

Μαζί με τα smartphones, τα έξυπνα ρολόγια γίνονται επίσης δημοφιλή και γίνονται μάρτυρες αυξημένου μεριδίου στον κλάδο των φορετών. Το 2018, οι αποστολές έξυπνων ρολογιών για Apple, Fitbit, Samsung και Garmin ήταν 22,5 εκατομμύρια μονάδες, 5,5 εκατομμύρια μονάδες, 5,3 εκατομμύρια μονάδες και 3,2 εκατομμύρια μονάδες αντίστοιχα. Έτσι, η αυξημένη παραγωγή smartphone και έξυπνων ρολογιών είναι πιθανό να αυξήσει την ανάπτυξη της εξαιρετικά λεπτής βιομηχανίας γυαλιού.

Η αυξανόμενη ζήτηση για το προϊόν αναγκάζει τους νέους κατασκευαστές να εισέλθουν στην αγορά. Ωστόσο, η κρίσιμη διαδικασία κατασκευής και οι τεράστιες επενδύσεις κεφαλαίου λόγω της τεχνολογικής προόδου και της ζήτησης για καινοτόμα προϊόντα για την κάλυψη διαφόρων απαιτήσεων εξαιρετικά λεπτών υάλινων προϊόντων περιορίζουν τους νεοεισερχόμενους στην αγορά.

Emerge Glass, Central Glass Co., Ltd., RUNTAI INDUSTRY CO., LTD., Corning Incorporated, Aeon Industries Corporation Ltd., TAIWAN GLASS IND. CORP., Nippon Electric Glass Co., Ltd., Luoyang Glass Co., Ltd., SCOTT AG, Changzhou Almaden Co., Ltd., Novalglass, Xinyi Glass Holdings Limited, Nitto Boseki Co., Ltd., Asahi Glass Co. , Ltd., και η CSG Holding Co., Ltd. είναι φημισμένοι παίκτες που δραστηριοποιούνται επί του παρόντος στην αγορά εξαιρετικά λεπτού γυαλιού.

Η APAC αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο στην εξαιρετικά λεπτή αγορά γυαλιού, λόγω των αναπτυσσόμενων οικονομιών της Κίνας, της Ιαπωνίας η παρουσία διακεκριμένων παικτών και της διευρυμένης βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Στο APAC, η Κίνα αναμένεται να αναπτυχθεί με τον ταχύτερο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης. Είναι η μεγαλύτερη αγορά για εξαιρετικά λεπτό γυαλί στο APAC. Η οικονομική ανάπτυξη της χώρας είναι ο κύριος λόγος για την υψηλή κατανάλωση εξαιρετικά λεπτού γυαλιού. Τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά και άλλες βιομηχανίες τελικής χρήσης επεκτείνονται ραγδαία, αυξάνοντας έτσι τη ζήτηση για εξαιρετικά λεπτό γυαλί στην περιοχή.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100445/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *