Παγκόσμια Επιχειρηματική Ευκαιρία, Τμηματοποίηση, Επισκόπηση Βιομηχανίας και Προβλέψεις για την Αγορά έως τις 2028

Το μέγεθος της αγοράς καλωδίωσης σιδηροδρόμων εκτιμήθηκε σε 2,785 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2020 και εκτιμάται σε 5,05 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 που αναμένεται να αυξηθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,90% κατά την περίοδο πρόβλεψης του 2020 έως το 2027. Η πλεξούδα καλωδίωσης σιδηροδρόμων είναι μια συνέλευση ηλεκτρικά καλώδια ή σύρματα που χρησιμοποιούνται σε κινητήρες μηχανών και πούλμαν για διάφορες εφαρμογές τελικής χρήσης και συναρμολογούνται με δύο ή περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές τερματισμού. Οι πλεξούδες καλωδίωσης σιδηροδρόμων διατάσσονται ή συναρμολογούνται και διατάσσονται ως μία διάταξη. Η πλεξούδα καλωδίωσης σιδηροδρόμου έχει σχεδιαστεί ή χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την ελαχιστοποίηση της μεταφοράς κραδασμών και κραδασμών. Η σιδηροδρομική καλωδίωση εγκαθίσταται σε αμαξοστοιχίες όπου μπορεί να προκληθεί τριβή και σε μέρη όπου υπάρχουν αιχμηρές ή τραχιές άκρες.

Η καλωδίωση των σιδηροδρόμων στα τρένα αυξάνεται σε όγκο λόγω της υιοθέτησης υπηρεσιών Διαδικτύου μέσω LAN που βοηθά στην επικοινωνία. Η επένδυση από τους ΚΑΕ για την ενίσχυση της τεχνολογίας αύξησε την υιοθέτηση της καλωδίωσης σιδηροδρόμων. Η εγκατάσταση προηγμένων λύσεων καλωδίωσης σιδηροδρόμων θα φέρει απλότητα στη διαχείριση παραγωγής μεταξύ δημόσιων ή ιδιωτικών σιδηροδρομικών τμημάτων.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100505/

Ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για να αντέξουν οι παίκτες στην αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων είναι η παροχή πλήρους λύσης στους τελικούς χρήστες. Οι περισσότεροι από τους βασικούς ανταγωνιστές προσφέρουν προσαρμοσμένη πλεξούδα καλωδίωσης σιδηροδρόμων και συμμετέχουν στην πλήρη αλυσίδα αξίας. Για παράδειγμα, οι παίκτες στην αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων εμπλέκονται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη προϊόντων, την κατασκευή, τη δοκιμή, την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες και υποστηρίζει τον τελικό χρήστη. Απαιτούνται συχνές υπηρεσίες για την καλωδίωση των σιδηροδρόμων, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν με τρένο την ημέρα.

Η εξέλιξη της παροχής καλωδίωσης 3D και η κατάρτιση χειριστών εκπαιδευμένων από την IPC θα είναι οι κινητήριοι παράγοντες για την ανάπτυξη των κατασκευαστών καλωδίωσης σιδηροδρόμων. Επί του παρόντος, τα εξαιρετικά λειτουργικά και προηγμένα έργα σιδηροδρομικών συστημάτων αναπτύσσονται ταχύτερα στις αναπτυσσόμενες οικονομίες και οδηγεί την παγκόσμια αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων. Αυτά τα έργα έχουν αυξήσει τη ζήτηση για περισσότερη καλωδίωση σιδηροδρόμων σε όγκο και θα μειώσει την πολυπλοκότητα.

Η διάβρωση του ηλεκτρικού συστήματος καλωδίωσης λόγω περιβαλλοντικών αλλαγών υπήρξε ένα σημαντικό ζήτημα. Η διάβρωση επηρεάζει τα διάφορα συστήματα των αμαξοστοιχιών που τροφοδοτούνται από την πλεξούδα καλωδίωσης. Για παράδειγμα, η διάβρωση μπορεί να προκαλέσει υποβάθμιση ροής τάσης και ρεύματος την οποία ένας αισθητήρας θα μπορούσε να ερμηνεύσει ως σφάλμα συστήματος. Το σφάλμα μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία συστημάτων ασφαλείας όπως έλεγχος αμαξοστοιχίας με υπολογιστή, θετικό έλεγχο αμαξοστοιχίας και άλλα.

Οι κατασκευαστές σιδηροτροχιών συνδυάζουν στενά τις καλωδιώσεις για να τυποποιήσουν τη διαδικασία κατασκευής. Αυτό, ωστόσο, προκαλεί διάφορα προβλήματα, όπως φθορά καλωδίων και πιθανότητες πυρκαγιάς. Τα περισσότερα τρένα εκτελούνται σε ανοιχτό περιβάλλον το οποίο είναι ευάλωτο σε αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Η διαρροή νερού φθείρει τα καλώδια και μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των καλωδίων εσωτερικά οδηγώντας σε δυσλειτουργίες διαφόρων συστημάτων αμαξοστοιχίας. Η διάβρωση της πλεξούδας καλωδίωσης μπορεί επομένως να αποτελεί σημαντικό περιορισμό για την αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων.

Οι κυριότερες εταιρείες που έχουν χαρακτηριστεί για το μερίδιο αγοράς σιδηροδρομικών καλωδίων περιλαμβάνουν Furukawa (Ιαπωνία), Leoni (Γερμανία), Hitachi (Ιαπωνία), Nexans (Γαλλία) και Prysmian (Ιταλία), TE Connectivity (Ελβετία), SamvardhanaMotherson (Ινδία), General Cable (ΗΠΑ), Taihan (Νότια Κορέα), NKT (Δανία) και άλλα.

Οι ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία έχουν δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο σιδηροδρόμων στις αντίστοιχες χώρες τους και οδήγησε την παγκόσμια αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων. Ωστόσο, σήμερα η Ινδία και η Κίνα κατέχουν βασικό μερίδιο αγοράς όσον αφορά την ανάπτυξη καλωδίωσης σιδηροδρόμων και οφείλεται σε διάφορους μακροοικονομικούς παράγοντες όπως ο αυξανόμενος πληθυσμός, η αστικοποίηση και η εκβιομηχάνιση. Κατά την περίοδο πρόβλεψης, η Βραζιλία, η Αργεντινή, το Μεξικό, η Ινδονησία και η Νιγηρία θα δείξουν θετική δυναμική ανάπτυξης καθώς αυτές οι χώρες εκτελούν νέα έργα σιδηροδρόμων ή μετρό που θα οδηγήσουν την παγκόσμια αγορά καλωδίωσης σιδηροδρόμων.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100505/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *