Παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών (2021) για να τεθεί τεράστια ανάπτυξη έως το 2028

Η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικώνμπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο ρητίνης, τον τύπο ινών, τη διαδικασία κατασκευής και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο ρητίνης, η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών μπορεί να χωριστεί σε θερμοπλαστικά σύνθετα και θερμοσκληρυνόμενα σύνθετα υλικά. Με βάση τον τύπο ινών, η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών μπορεί να χωριστεί σε σύνθετα ανθρακονήματα, σύνθετα υάλινων ινών και άλλα. Με βάση τη διαδικασία κατασκευής, η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών μπορεί να χωριστεί σε διαδικασία χύτευσης με έγχυση, διαδικασία χύτευσης με συμπίεση, διεργασία χύτευσης με ρητίνη, διαδικασία πλύσης, διαδικασία τοποθέτησης, διαδικασία περιέλιξης νημάτων και άλλα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο.

Το σύνθετο υλικό είναι γενικά δύο τύπων, δηλαδή πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα και πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Το CFRP είναι σύνθετα υλικά που κατασκευάζονται μέσω εμφύτευσης πίσσας και ενίσχυσης ανθρακονήματος. Προσφέρουν επενδυτικά κεφάλαια υψηλού βάρους, εκτεταμένη ελαστικότητα, αντοχή στη φθορά, επηρεάζουν την αντοχή και τη σκληρότητα που τα καθιστούν ιδανικά για χρήση σε διευρυμένες μηχανικές εφαρμογές. Τα είδη CFRP αντικαθιστούν προοδευτικά τα μέταλλα σε διαφορετικές εφαρμογές αυτοκινήτων, κυρίως για τη μείωση της χρήσης καυσίμου. Χρησιμοποιούνται ως μέρος της συναρμολόγησης ρακετών τένις, τμημάτων αεροπορίας και αυτοκινήτων, αμυντικών προστατευτικών καλυμμάτων, αιχμηρών άκρων για ανεμογεννήτριες, διαμορφωτικών μιγμάτων, πλακών για κατασκευή και ανάπτυξη και απεικόνισης δομών εργαλείων. Αυτά τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένωση ή καθαριστής νερού που μπορεί να εξαχθεί από το ότι ο άνθρακας είναι αποτελεσματικός διαπερατός. Οι ίνες γυαλιού είναι μια ελαφριά και σκληρή ίνα που παραδίδεται από λεπτές κλωστές γυαλιού. Όταν έρχονται σε αντίθεση με τα νήματα άνθρακα, τα γυάλινα νήματα εμφανίζουν χαμηλή αδυναμία και τα νήματα γυαλιού που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους είναι πιο πρακτικά.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100307/

Η αυξανόμενη ζήτηση για ελαφριά υλικά για αυτοκίνητα και αεροδιαστημικά τμήματα και το αυξημένο ενδιαφέρον για αιολική ενέργεια αναμένεται να οδηγήσει την παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών για την περίοδο πρόβλεψης. Με την αναπτυσσόμενη απαίτηση για ελαφρύ και υψηλής ποιότητας υλικό σε εφαρμογές αυτοκινήτου, αεροπορίας και αιολικής ενέργειας. το ενδιαφέρον για τις ίνες άνθρακα αυξάνεται πάντα Αυτό οφείλεται στις περιοριστικές ιδιότητες των ινών άνθρακα, για παράδειγμα, υψηλή ακαμψία, σταθερότητα και ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία και χαμηλή θερμή προέκταση και βάρος. Παρόλα αυτά, η δαπανηρή ιδέα των ινών άνθρακα περιορίζει τη χρήση της σε πολλές εφαρμογές. Οι σύνθετες ίνες άνθρακα από τώρα κοστίζουν περίπου τέσσερις φορές το κόστος του χάλυβα. Κατά συνέπεια, η μείωση του κόστους των νημάτων άνθρακα πιθανότατα θα προσφέρει προσοδοφόρες ανοιχτές πόρτες για κατασκευαστές σύνθετων υλικών. Φανταστικές ιδιότητες απόσβεσης,

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών, DowAksa Advanced Composites Holdings BV,, Cytec Industries Inc. Hexcel Corporation, Jiangsu Hengshen Fiber Material Co., Ltd., Formosa Plastics Corporation, Mitsubishi Rayon Co., Ltd, SGL Carbon SE, μεταξύ άλλων, η Teijin Limited, η Toray Industries, Inc. και η Zhongfu Shenying Carbon Fiber Co., Ltd.

Η παγκόσμια αγορά σύνθετων υλικών μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο ρητίνης

• Θερμοπλαστικά σύνθετα

• Θερμοσκληρυνόμενα σύνθετα υλικά

Ανά τύπο ινών

• Σύνθετα ανθρακονήματα

• Σύνθετα υαλοβάμβακα

• Οι υπολοιποι

Με τη διαδικασία κατασκευής

• Διαδικασία χύτευσης

• Διαδικασία χύτευσης με συμπίεση

• Διαδικασία χύτευσης με ρητίνη

• Διαδικασία επίπλευσης

• Διαδικασία διάταξης

• Διαδικασία περιέλιξης νημάτων

• Οι υπολοιποι

Ανά περιφέρεια

• Βόρεια Αμερική

• Ειρηνική για την Ασία

• Ευρώπη

Ο υπόλοιπος κόσμος

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100307/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *