Παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης Holter Οικονομικές αναφορές βασικών παραγόντων της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της τιμής CAGR και της πρόβλεψης ανάλυσης SWOT 2021-2028

Οι οθόνες Holter είναι φορητές συσκευές ηλεκτροκαρδιογραφημάτων που μπορούν να φορεθούν από τον ασθενή για να παρατηρούν συνεχώς τις καρδιακές δραστηριότητες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Άλλες συσκευές ηλεκτροκαρδιογραφήματος καταγράφουν αυτές τις δραστηριότητες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ωστόσο, ένας ασθενής μπορεί να υποφέρει από ανώμαλους καρδιακούς παλμούς οποιαδήποτε στιγμή, συνεπώς απαιτεί συνεχή θητεία για σχετικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι συσκευές ηλεκτροκαρδιογραφήματος Holter είναι ικανές στην καταγραφή δεδομένων για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έτσι βοηθούν στη μεταφορά των εγγραφών σε γιατρούς για διάγνωση και ανάλυση. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης υιοθετεί ευρέως καινοτόμα και νέα ιατρικά βοηθήματα για την προστασία της βελτιωμένης ιατρικής περίθαλψης και επενδύει επίσης σε βελτιωμένες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.αγορά συστημάτων παρακολούθησης . Επιπλέον, για την αποφυγή κινδύνων που σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις, οι συσκευές παρακολούθησης χρησιμοποιούνται ευρέως από επαγγελματίες που είναι πιο πιθανό να μην προστατεύονται από επικίνδυνους παράγοντες που προκαλούν καρδιαγγειακές παθήσεις. Μια οθόνη Holter, επίσης γνωστή ως περιστασιακή περιπατητική συσκευή ηλεκτροκαρδιογραφίας, είναι ένας φορητός εξοπλισμός για τη συνεχή παρακολούθηση πολλών ηλεκτρικών δραστηριοτήτων των καρδιαγγειακών συστημάτων για τουλάχιστον 24 ώρες. Η οθόνη Holter βοηθά στην καταγραφή ηλεκτρικών ενδείξεων από την καρδιά μέσω μιας ακολουθίας ηλεκτροδίων που είναι συνδεδεμένα στο στήθος του ασθενούς. Αυτά τα ηλεκτρόδια βρίσκονται στα οστά για να μειώσουν τα αντικείμενα από τη μυϊκή κίνηση.

Δεδομένου ότι τα συστήματα παρακολούθησης holter δεν είναι επεμβατικά στη φύση και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά και ασφαλή για την αποτελεσματική παρακολούθηση του ασθενούς, υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για συστήματα παρακολούθησης holter σε ολόκληρο τον κόσμο, που είναι βασικός παράγοντας κίνησης, τροφοδοτώντας τη συνολική ζήτηση για παρακολούθηση holter συσκευές. Ωστόσο, οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, ιδίως στις υπανάπτυκτες και αναδυόμενες οικονομίες, δεν διαθέτουν εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό και κατάλληλη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης, επηρεάζοντας έτσι την υιοθέτηση συσκευών ηλεκτροκαρδιογραφήματος Holter. Επιπλέον, η μεγάλη παρουσία διαφόρων παραγόντων της μικρής αγοράς επηρεάζει με τη σειρά της τις ευκαιρίες ανάπτυξης για τους διεθνείς παράγοντες σε μεγάλο βαθμό.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100189/

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης holter μπορεί να κατατμηθεί βάσει του τύπου, του τελικού χρήστη και της γεωγραφίας. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης holter μπορεί να χωριστεί σε συσκευές παρακολούθησης, συσκευές παρακολούθησης συμβάντων και λογισμικό παρακολούθησης holter. Με βάση τον τελικό χρήστη, η παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης holter μπορεί να χωριστεί σε νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, κλινικές και περιπατητικά χειρουργικά κέντρα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης holter μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά συσκευών παρακολούθησης holter περιλαμβάνουν τα Mortara Instrument, Schiller AG, GE Healthcare, Welch Allyn (Hill-rom Company, Inc.), Fukuda Denshi Co. Ltd., Koninklijke Philips NV, Nihon Kohden Corporation, , Inc. και Spacelabs Healthcare, Inc. μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά συστημάτων παρακολούθησης holter μπορεί να χωριστεί:

Ανά τύπο:

• Συσκευές παρακολούθησης

• Συσκευές παρακολούθησης συμβάντων

• Λογισμικό παρακολούθησης Holter

Από τον τελικό χρήστη:

• Νοσοκομεία

• Διαγνωστικά κέντρα

• Κλινικές

• Περιπατητικά χειρουργικά κέντρα

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ασία Ειρηνικού

• Ευρώπη

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100189/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *