Παγκόσμια αγορά συσκευασίας κατά της παραποίησης / απομίμησης 2020-2027

 

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς για την παραποίηση / απομίμηση αναμένεται να αυξηθεί από 106,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 221,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 8,5% από το 2020 έως το 2027. Μερικοί από τους κορυφαίους παράγοντες που οδηγούν αυτήν την αγορά περιλαμβάνουν αυξημένη ανάπτυξη ζήτηση για τους τομείς της φαρμακευτικής και της υγειονομικής περίθαλψης και των Τροφίμων και Ποτών και αυξανόμενος αριθμός εταιρειών που ασχολούνται με αυτές τις παραποιημένες πρακτικές. Οι εταιρείες συσσωρεύουν συνεχώς τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να διακρίνουν τα προϊόντα τους από άλλα και να ελαχιστοποιήσουν την επίδραση της λαθροθηρίας προϊόντων από τους ανταγωνιστές τους στην αγορά, γεγονός που οδηγεί σε ανταγωνιστικό ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών.

Τα πλαστά ορίζονται ως η διαδικασία απομίμησης ενός συγκεκριμένου πράγματος για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους. καταναλωτής από το πραγματικό προϊόν, δημιουργώντας έτσι έναν τρόπο για την αγορά πλαστών συσκευασιών Το Anti-Counterfeit Packaging είναι η διαδικασία ελαχιστοποίησης της παράβασης και παροχής της ασφάλειας παρέχοντας ασφαλή συσκευασία στο προϊόν. Η βιομηχανία αποκαλύπτει την ύπαρξη διαφόρων κατασκευαστών που βρίσκονται συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη για την παραγωγή προϊόντων που έχουν προηγμένη τεχνολογία για να κερδίσουν το μερίδιο αγοράς, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένες συγχωνεύσεις και εξαγορές από τις εταιρείες αυτού του κλάδου.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100383/

Μερικοί από τους κορυφαίους παράγοντες της αγοράς για την παγκόσμια αγορά πλαστικών συσκευασιών είναι οι Avery Dennison, KURZOpSec Security, dupont, Sun Chemical, Essentra, DNP, 3M, NHK SPRING, Flint Group, Zebra Technologies, Toppan.

Αυτοί οι παίκτες υιοθετούν συνεχώς διάφορες στρατηγικές, όπως εξαγορές, συμφωνίες και συνεργασίες, νέες εκδόσεις προϊόντων και επεκτάσεις για την αντιμετώπιση των αναγκών της αγοράς πλαστών συσκευασιών. Υπήρξε εξαγορά της Temptime Corporation τον Φεβρουάριο του 2019 από την Zebra Technologies Corporation. Η Temptime είναι μια ιδιωτική εταιρεία που παρακολουθεί κρίσιμες εφαρμογές και θερμοκρασία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Για την καταπολέμηση της παραχάραξης, οι γραμμικοί κώδικες αυξάνονται αυτές τις μέρες, καθώς κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς περίπου 22%, διότι υποδηλώνει την αυθεντικότητα του προϊόντος με τη σάρωση μόνο του κωδικού, καθώς αποκωδικοποιεί την ημερομηνία και τον τόπο κατασκευής του προϊόντος , ενώ το κρυφό χαρακτηριστικό της τμηματοποίησης με τον άμεσο έλεγχο ταυτότητας της συσκευασίας μέσω οπτικής παρατήρησης από έναν απλό αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 10,9% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο φαρμακευτικός τομέας είναι ο πιο επικερδής τομέας για την παραχάραξη στο παγκόσμιο εμπόριο. Προκάλεσε σοβαρή ζημιά στα εμπορικά σήματα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Αντιπροσωπεύει το 24,6% του μεριδίου αγοράς το 2018.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100383/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *