Παγκόσμια αγορά προβιοτικών (2021 έως 2028) – Μέγεθος και πρόβλεψη με ανάλυση αντικτύπου του COVID-19

Η αγορά προβιοτικών εκτιμάται σε 49,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με CAGR 7,0%, φθάνοντας τα 71,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη τάση των καταναλωτών για προληπτική υγειονομική περίθαλψη σε συνδυασμό με την ανάπτυξη αποτελεσματικών προβιοτικών στελεχών . Τα προβιοτικά, όταν καταναλώνονται σε επαρκείς ποσότητες, έχουν επιθυμητά αποτελέσματα στο ανθρώπινο σώμα, όπως βελτιωμένη υγεία του εντέρου και μειωμένη εντερική φλεγμονή. Τα προβιοτικά παίζουν μεγάλο ρόλο στην προληπτική υγειονομική περίθαλψη καθώς αποτρέπουν την εμφάνιση ασθενειών ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την προληπτική υγειονομική περίθαλψη αναμένεται να ωφελήσει τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Τα προβιοτικά βρίσκονται σε μορφή συμπληρώματος ή ως συστατικά τροφίμων και ποτών. Η ένταξή τους με φθηνά τρόφιμα για την υγεία, όπως γιαούρτι, χυμούς φρούτων και καλλιεργημένα γαλακτοκομικά ποτά συνέβαλε σε σημαντικό μέγεθος της αγοράς. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα βακτήρια περιλαμβάνουν Bifidobacteria και Lactobacilli, τα οποία βρίσκονται σε διάφορα γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του γιαουρτιού. Στην κατηγορία γαλακτοκομικών προϊόντων, το γιαούρτι είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για κατανάλωση προβιοτικών. Οι κατασκευαστές έρχονται με μια ποικιλία επιλογών στην κατηγορία γιαουρτιού. Για παράδειγμα, το 2013, η Chobani, LLC (ΗΠΑ) εισήγαγε μια σειρά ελληνικού γιαουρτιού στην αγορά των ΗΠΑ, η οποία έχει πλέον γίνει μία από τις κορυφαίες μάρκες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100495/

Η αυξανόμενη ζήτηση για προβιοτικά έχει δείξει ότι οι πελάτες προτιμούν προϊόντα με αποδεδειγμένα οφέλη. Τα αυξημένα στοιχεία για τα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με τα προβιοτικά για την αποκατάσταση της υγείας έχουν αυξήσει τις προσδοκίες των πελατών σχετικά με τα προβιοτικά για λειτουργίες θεραπείας υγείας. Αυτή η τάση προς ένα ασφαλές, φυσικό και οικονομικά αποδοτικό υποκατάστατο φαρμάκων οδήγησε στην εφαρμογή προβιοτικών ως φαρμακευτικών παραγόντων. Τα ευεργετικά αποτελέσματα των προβιοτικών ως φαρμακευτικών παραγόντων φαίνεται να εξαρτώνται από το στέλεχος και τη δόση. Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι τα προβιοτικά μπορεί να θεραπεύσουν ορισμένες διαταραχές ή ασθένειες στον άνθρωπο, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με το γαστρεντερικό σωλήνα.

Τα προβιοτικά στελέχη και προϊόντα αναπτύσσονται και παράγονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς για τα τρόφιμα. Λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής, το κόστος του τελικού προϊόντος είναι επίσης υψηλό. Το μάρκετινγκ και η διανομή αυτών των προϊόντων προσθέτουν επίσης στην τιμή του προϊόντος, καθώς απαιτούν διαφορετικά κανάλια συσκευασίας και διανομής σε σύγκριση με τα κοινά προϊόντα. Αν και οι καταναλωτές γνωρίζουν τα οφέλη για την υγεία των προβιοτικών, οι υψηλές τιμές τους τους εμποδίζουν να αγοράσουν το προϊόν, κάτι που αποτελεί πρόκληση για τους κατασκευαστές.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην παγκόσμια αγορά προβιοτικών είναι οι CHR-Hansen A / S (Δανία), Novozymes A / S (Δανία), Lallemand Inc. (Καναδάς), Probi AB (Σουηδία), Kerry Group (Ιρλανδία), Sabinsa Corporation (ΗΠΑ ), DowDupont Inc. (US), Synbio Tech Inc. (Ταϊβάν), Roelmi HPC (Ιταλία), UAS Laboratories LLC (US), Probiotical SpA (Ιταλία), Greentech SA (Γαλλία), Biosearch, SA (Ισπανία) και BioCC OÜ (Εσθονία).

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για την εξεταζόμενη περίοδο για τη συγκεκριμένη μελέτη, λόγω της αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος και της αύξησης της ζήτησης για προϊόντα διατροφής, καθώς και της αυξανόμενης τεχνολογικής βάσης, που οδηγεί στην αύξηση της ζήτησης προβιοτικά στην περιοχή. Η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη σε χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Βραζιλία και η Αργεντινή οδήγησαν σε σημαντική αύξηση των διαθέσιμων εισοδημάτων των ιδιοκτητών ζώων. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί τη ζήτηση για τρόφιμα με βάση τα προβιοτικά, καθιστώντας την Ασία-Ειρηνικό την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά παγκοσμίως.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100495/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *