Παγκόσμια αγορά θεραπείας με βιταμίνη D: Τελευταίες καινοτομίες, οδηγοί και βασικά γεγονότα της βιομηχανίας 2020-2027

Η αγορά θεραπείας με βιταμίνη D αναμένεται να φθάσει τα 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 από 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 11,6% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η βιταμίνη D αναφέρεται στην ομάδα των λιποδιαλυτών στεροειδών που βοηθούν στην απορρόφηση του ασβεστίου, των μετάλλων και των φωσφορικών αλάτων. Η βιταμίνη D παράγεται απευθείας στο σώμα από την έκθεση του ηλιακού φωτός, άλλες πηγές περιλαμβάνουν λάδι από συκώτι γάδου, θαλασσινά, γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά, αυγά και μανιτάρια κ.λπ.

Η κύρια χρήση της βιταμίνης D στο σώμα είναι ο σχηματισμός των οστών, η ανοργανοποίηση, η ανάπτυξη και η μείωση της φλεγμονής. Η βιταμίνη D είναι επίσης χρήσιμη στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της μυϊκής δύναμης. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D σημαίνει χαμηλή ποσότητα βιταμίνης D στον ορό, δηλαδή <75 nmol / L. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D οδηγεί σε εξασθένηση των ορυκτών των οστών και οδηγεί σε μαλάκωση των οστών, η οποία τελικά οδηγεί σε ραχίτιδα στα παιδιά, οστεοκαλσίνη και οστεοπόρωση στους ενήλικες. Τα κύρια συμπτώματα περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο καταγμάτων, κατάθλιψη, πόνο στην πλάτη, αδυναμία, πόνους στους μυς και πρόοδο του καρκίνου κ.λπ. Η θεραπεία περιλαμβάνει κυρίως συμπληρώματα βιταμίνης D, διατροφικές τροφές και έκθεση στο ηλιακό φως. Η βιταμίνη D μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα λόγω λιγότερων παρενεργειών. Η κύρια ανεπιθύμητη ενέργεια που σχετίζεται με τη βιταμίνη D είναι η υπερδοσολογία και η βιταμίνη D μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα υπό την τακτική επίβλεψη των επιπέδων βιταμίνης D στο σώμα. Η ανισορροπημένη διατροφή στις υπανάπτυκτες χώρες και το υψηλό ποσοστό εμφάνισης ανεπάρκειας βιταμίνης D στον υπόλοιπο κόσμο είναι η κύρια κινητήρια δύναμη για την αγορά θεραπείας με ανεπάρκεια βιταμίνης D. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D παρατηρείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, λόγω αυτού υπάρχει μεγάλη ανάγκη για συμπληρώματα βιταμίνης D στην αγορά, οι εκδηλώσεις λόγω ανεπάρκειας βιταμίνης D κυμαίνονται από διαταραχή των οστών έως καρκίνο και αυτό κάνει τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και τις κυβερνητικές υπηρεσίες να εστιάσουν περισσότερο για ανεπάρκειες βιταμίνης D. Η φυσική διαθεσιμότητα της βιταμίνης D είναι μικρότερη και αυτό οδηγεί στην τάση για συμπληρώματα βιταμίνης D. Άλλες επιπτώσεις όπως η παχυσαρκία και ο καθιστικός τρόπος ζωής οδηγούν επίσης την αγορά θεραπείας με ανεπάρκεια βιταμίνης D για τον έλεγχο των διαταραχών. Η γεωγραφική περιοχή είναι επίσης ένας από τους λόγους για την ανεπάρκεια βιταμίνης D όπου η έκθεση στον ήλιο είναι μικρότερη. Αυξημένο γηριατρικό πληθυσμό και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με τις επιπτώσεις της ανεπάρκειας βιταμίνης D που οδηγούν σε μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά θεραπείας με ανεπάρκεια βιταμίνης D.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100615/

Η λιγότερη διαθεσιμότητα θεραπειών βιταμίνης D στις υπανάπτυκτες χώρες οδηγεί σε χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης στην αγορά θεραπείας με ανεπάρκεια βιταμίνης D. Οι κυβερνητικές πολιτικές ενεργούν επίσης ως εμπόδιο στην ανάπτυξη της αγοράς ανεπάρκειας βιταμίνης D λόγω της τοξικότητας των υψηλών δόσεων της βιταμίνης D.

Μερικοί από τους διακεκριμένους παίκτες στην αγορά είναι οι Abbott (ΗΠΑ), Sanofi (Γαλλία), GlaxoSmithKline plc (UK), Pfizer Inc. (US), Merck & Co., Inc. (US), Torrent Pharmaceuticals Ltd. (Ινδία) , Novartis International AG (Ελβετία), Alkem Laboratories (Ινδία), Sun Pharmaceutical Industries Ltd. (Ινδία) και Cadila Healthcare Ltd (Ινδία).

Η αγορά θεραπείας με βιταμίνη D χωρίζεται γεωγραφικά σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και τον υπόλοιπο κόσμο (RoW). Η Ασία-Ειρηνικός κυριάρχησε στην αγορά το 2018 και αναμένεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η ανάπτυξη του APAC οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανεπάρκεια βιταμίνης D και υποστηρικτικές κυβερνητικές πολιτικές και προγράμματα για την εφαρμογή σχεδίων θεραπείας με ανεπάρκεια βιταμίνης D, βαριά ατμοσφαιρική ρύπανση, καθιστικός τρόπος ζωής, αυξανόμενη συχνότητα ανεπάρκειας βιταμίνης D, άτυπες δίαιτες, μειωμένος ήλιος έκθεση και αύξηση των επιπέδων υποσιτισμού.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Παραλάβετε τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να εμποδίσουν την αγορά

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100615/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *