Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Παγκόσμια Αγορά Αυτοκινήτων Vehicle-to-Everything (V2X) 2020-2027

Automotive Vehicle-to-Everything (V2X)

Automotive Vehicle-to-Everything (V2X)

Η αγορά αυτοκινήτου V2X εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 689 εκατομμύρια δολάρια το 2020 και θα φθάσει τα 8950 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, με CAGR 44,2%. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αποκτήσει δυναμική και κινείται προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών επικοινωνίας και χαρακτηριστικών ασφαλείας έχει βελτιώσει την ευκολία των οχημάτων. Επιπλέον, η ζήτηση των καταναλωτών για τέτοια χαρακτηριστικά έχει λειτουργήσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη της αγοράς.

Η ιδέα των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό ή των αυτόνομων αυτοκινήτων βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της έρευνας και η εμπορευματοποίησή της αναμένεται να είναι σύντομα. Ωστόσο, η ενσωμάτωση τεχνολογιών επικοινωνίας V2X θα οδηγήσει στην επίτευξη κινητικότητας χωρίς οδηγό. Ένα συγκεκριμένο ρυθμιστικό πλαίσιο που αφορά την ολοκλήρωση των τεχνολογιών V2X θα είναι βασική πτυχή της εφαρμογής αυτών των τεχνολογιών. Δεδομένου ότι η αυτοκινητοβιομηχανία V2X έχει να κάνει με την επικοινωνία μεταξύ των αυτοκινήτων, έτσι υφίσταται απειλές όπως hacking και χειραγώγηση. Ως εκ τούτου, η ασφάλεια της επικοινωνίας δεδομένων θα είναι μια κρίσιμη πτυχή για την ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100403/

Η αυτοκινητοβιομηχανία αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό λόγω του αυξανόμενου διαθέσιμου εισοδήματος των αναδυόμενων οικονομιών σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, η οποία αύξησε τις πωλήσεις αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Ο αυξανόμενος αριθμός επιβατικών αυτοκινήτων είναι ένας από τους κύριους λόγους για την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Λόγω αυτών των κυκλοφοριακών συμφόρησης, η κατανάλωση καυσίμου ενός αυτοκινήτου αυξάνεται που αυξάνει τις εκπομπές και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Έτσι, η αυξανόμενη ζήτηση για ειδοποιήσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και οι αυξημένες περιβαλλοντικές ανησυχίες θα ενισχύσουν την αγορά αυτοκινήτων V2X.

Ο αυξανόμενος αριθμός οδικών ατυχημάτων τροφοδοτεί την ανάγκη για αυξημένη δημόσια ασφάλεια και η αυξανόμενη κυβερνητική υποστήριξη για τη βελτίωση της διαχείρισης της κυκλοφορίας αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την αγορά αυτοκινήτων V2X τα επόμενα χρόνια. Η τεχνολογία V2X βοηθά επίσης στην αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης και, ως εκ τούτου, συμβάλλει στη μείωση της υπερβολικής κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών οχημάτων. Τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων, όπως η τεχνολογία cloud χρησιμοποιούνται για πλατφόρμα οχημάτων. Αυτό είναι πιθανό να τροφοδοτήσει την αγορά αυτοκινήτων V2X κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Οι υπηρεσίες υλικού και λογισμικού που σχετίζονται με την τεχνολογία V2X αυτοκινήτων είναι πολύ ακριβές και, ως εκ τούτου, οι βασικοί κατασκευαστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα μείωσης του κόστους κατά την εφαρμογή της συνδεσιμότητας μεταξύ οχημάτων και οχημάτων. Αυτό αναμένεται να συγκρατήσει την αγορά αυτοκινήτων V2X σε κάποιο βαθμό κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Ο ραγδαία αναπτυσσόμενος τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας σε όλο τον κόσμο αναμένεται να οδηγήσει την αγορά αυτοκινήτων V2X κατά την περίοδο πρόβλεψης. Τα οχήματα που λειτουργούν με κάποιο βαθμό αυτοματισμού που κινούνται το ένα δίπλα στο άλλο είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ατυχήματα εάν τα οχήματα δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν ένα ανθρώπινο όχημα που το διασχίζει. Έτσι, η αυξανόμενη ζήτηση για ημιαυτόνομα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και οι αυξανόμενες προσπάθειες των OEM (κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού) να αναπτύξουν αυτόνομα οχήματα το νωρίτερο αναμένεται να προωθήσουν περαιτέρω την αγορά αυτοκινήτων V2X στην εγγύς μέλλον.

Οι σημαντικότεροι παίκτες στην αγορά αυτοκινήτων V2X περιλαμβάνουν τους Robert Bosch GMBH (Γερμανία), Continental AG (Γερμανία), Qualcomm Technologies, Inc. (US), Autotalks Ltd. (Ισραήλ) και Delphi Technologies (UK).

Η Qualcomm Technologies, Inc. αναμένεται να είναι κυρίαρχος παίκτης στην αγορά αυτοκινήτων V2X. Υιοθέτησε τις στρατηγικές νέων εξελίξεων προϊόντων, συνεργασιών και M&A για να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά αυτοκινήτων V2X. Η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και της παγκόσμιας παρουσίας με τη δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες βοήθησε την Qualcomm να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην αγορά αυτοκινήτων V2X.

Η Ευρώπη αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων V2X κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η βελτιωμένη εγκατάσταση υποδομής στην Ευρώπη επιτρέπει την εύκολη ανάπτυξη του V2X. Η παρουσία κορυφαίων παικτών στις εταιρείες Robert Bosch GmbH, Continental AG και Delphi Technologies, μαζί με την υιοθέτηση μεγάλων οχημάτων εξοπλισμένων με V2X, αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτων V2X. Επιπλέον, σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία, οι 5GAA, BMW Group, Ford και Groupe PSA συνεργάστηκαν με την Qualcomm και τη Savari για να παρουσιάσουν τις επικοινωνίες C-V2X.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100403/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version