Παγκόσμια Αγορά Αξεσουάρ & Αναλώσιμων Χρωματογραφίας για να δει τεράστια ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του 2021-2028 Ανάλυση βιομηχανίας ανά βασικά τμήματα

Η Αγορά Αξεσουάρ και Αναλώσιμων Χρωματογραφίας εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σε CAGR 3,6% για να φθάσει τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 από 3,60 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020. Οι τεχνικές χρωματογραφίας χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταβολική, την πρωτεομική και τη γονιδιωματική. Κορυφαίες εταιρείες χρωματογραφίας συνεργάζονται με ακαδημαϊκά ιδρύματα για την υποστήριξη ερευνητικών δραστηριοτήτων που χρησιμοποιούν τεχνικές χρωματογραφίας. Αυτές οι εταιρείες υποστηρίζουν διάφορα ερευνητικά προγράμματα που διεξάγονται σε διάφορα πανεπιστήμια παρέχοντας επιχορηγήσεις ή προμηθεύοντας προϊόντα χρωματογραφίας, συμπεριλαμβανομένων αναλώσιμων και αξεσουάρ.

Τα όργανα χρωματογραφίας είναι συνήθως εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και επομένως διατίθενται σε τιμές premium. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις, με αποτέλεσμα την εισαγωγή καινοτόμων συστημάτων, αύξησαν περαιτέρω το κόστος αυτών των μέσων. Το κόστος ενός συστήματος HPLC κυμαίνεται από 25.000-75.000 USD. Ομοίως, το κόστος μιας έτοιμης στήλης HPLC C18 από έναν διάσημο κατασκευαστή είναι 14.000-15.000 USD. Ενώ, το μέσο κόστος ενός οργάνου GC μπορεί να κυμαίνεται από 25.000-40.000 USD και το κόστος των αναλώσιμων που χρησιμοποιούνται για το GC μπορεί να κυμαίνεται από 1.000-2.500 USD.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100430/

Οι μικρές και μεσαίες εταιρείες στον κλάδο πετρελαίου και φυσικού αερίου, τροφίμων και ποτών και βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικών βιομηχανιών, καθώς και ερευνητικών και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, απαιτούν πολλά τέτοια συστήματα στις διαδικασίες τους. Επομένως, το κόστος κεφαλαίου που δαπανάται σε αυτά τα συστήματα αυξάνεται σημαντικά. Επιπλέον, τα εργαστήρια ακαδημαϊκής έρευνας δυσκολεύονται να αντέξουν οικονομικά τέτοια συστήματα, καθώς έχουν ελεγχόμενο προϋπολογισμό. Το κόστος συντήρησης και άλλα έμμεσα έξοδα οδηγούν σε συνολική αύξηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας αυτών των μέσων. Αυτό περιορίζει την υιοθέτηση χρωματογραφικών αξεσουάρ και αναλωσίμων μεταξύ των ευαίσθητων τιμών τελικών χρηστών, όπως ερευνητικά εργαστήρια, ακαδημαϊκά ιδρύματα και μικρές εταιρείες.

Η αέρια χρωματογραφία παραμένει η πλέον προτιμώμενη αναλυτική τεχνική στη βιομηχανία πετρελαίου λόγω της υψηλής ευαισθησίας της σε πτητικές ουσίες. Επιπλέον, προηγμένα συστήματα χρωματογραφίας αερίου έχουν βελτιωμένη τεχνολογία για την ανίχνευση τόσο των τελικών προϊόντων όσο και των δειγμάτων κατά τη διαδικασία. Η ανάλυση πετρελαίου κάνει εκτενή χρήση εξειδικευμένων στηλών χρωματογραφίας αερίου, με συνεχείς προσδοκίες από τον κλάδο για καλύτερες στήλες που βελτιώνουν την αναλυτική απόδοση και τη χρωματογραφική απόδοση. Στην ιδανική περίπτωση, ο καλύτερος διαχωρισμός γίνεται όταν η θερμοκρασία είναι μεταξύ 10 και 50 βαθμών Κελσίου κάτω από το σημείο βρασμού της ένωσης για μια παραδοσιακή ανοιχτή σωληνοειδή τριχοειδή στήλη.

Υετός, υπερδιήθηση υψηλής ανάλυσης, κρυστάλλωση, αναδίπλωση υψηλής πίεσης, φορτισμένες μεμβράνες υπερδιήθησης, κρυστάλλωση πρωτεϊνών, τριχοειδής ηλεκτροφόρηση, υδατική εκχύλιση δύο φάσεων, τριφασικός διαχωρισμός, μονολιθικοί και χρωματογραφία μεμβράνης είναι μερικές από τις εξέχουσες τεχνικές που είναι διαθέσιμο ως εναλλακτική λύση στη χρωματογραφία. Αυτές οι τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτικές λύσεις στη χρωματογραφία στήλης, η οποία χρησιμοποιείται εκτενώς για την παρασκευή θεραπευτικών πρωτεϊνών και επίσης για τον διαχωρισμό μονοκλωνικών αντισωμάτων. Η χρωματογραφία στήλης χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο στάδια για την παραγωγή θεραπευτικών πρωτεϊνών, γεγονός που αυξάνει το κόστος.

Στην αγορά κυριαρχούν μερικοί παίκτες παγκοσμίως, όπως η Agilent Technologies, Inc. (US), η Waters Corporation (ΗΠΑ), η Thermo Fisher Scientific, Inc. (US), η Shimadzu Corporation (Ιαπωνία) και η PerkinElmer, Inc. (ΗΠΑ ). Merck KGaA (Γερμανία), Restek Corporation (ΗΠΑ), Bio-Rad Laboratories (US), Scion Instruments (US), DANI Instruments SpA (Ιταλία), GL Sciences (Ιαπωνία), Valco Company Instruments, Inc. (US), SRI Instruments (US), GE Healthcare (US), JASCO, Inc. (US), Hamilton Company (US), Gilson, Inc. (US), Falcon Analytical Systems & Technologies (US), Chromatotec (Γαλλία), OI Analytical ( ΗΠΑ), Centurion Scientific (Ινδία), Orochem (ΗΠΑ), Trajan Scientific (Αυστραλία), Hitachi (Ιαπωνία) και Phenomenex (ΗΠΑ) είναι μερικές από τις άλλες σημαντικές εταιρείες στην αγορά.

Η Βόρεια Αμερική αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς αξεσουάρ χρωματογραφίας και αναλώσιμων το 2020. Η εκτεταμένη παρουσία των κανονισμών για την ανάπτυξη ναρκωτικών στη Βόρεια Αμερική και οι κρατικές δαπάνες με τη μορφή κεφαλαίων και επιχορηγήσεων, άμεσων και έμμεσων χρηματοοικονομικών επενδύσεων και αυξανόμενες έρευνες μεταβολικής στις ΗΠΑ είναι οι κύριοι παράγοντες που αποδίδουν το μεγαλύτερο μερίδιό τους. Ωστόσο, η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να ωθήσει σε ένα καρποφόρο CAGR κατά την περίοδο των προβλέψεων λόγω της αυξανόμενης δαπάνης της κυβέρνησης και της εισαγωγής του δωδέκατου πενταετούς σχεδίου της Κίνας.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100430/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *