Παγκόσμια έρευνα και κλινική έρευνα της αγοράς Olanzapine 2020 έως 2027

Η αγορά Olanzapine θα καταγράψει 2,3%% CAGR ως προς τα έσοδα, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς θα φθάσει τα 220,70 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027, από 190,8 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Το Olanzapine, γνωστό στο παρελθόν ως Zyprexa είναι ένα εγκεκριμένο φάρμακο από τις ΗΠΑ Food and Drug χορήγηση και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της διπολικής διαταραχής, της σχιζοφρένειας και άλλων νευρολογικών διαταραχών. Η ολανζαπίνη είναι γενική και είναι προσβάσιμη με διάφορες εμπορικές ονομασίες σε όλο τον κόσμο. Η ολανζαπίνη εγκρίνεται σε διάφορες χώρες, με δισκία από 2,5 έως 20 χιλιοστόγραμμα. Το Zyprexa (και η μη ειδική ολανζαπίνη) είναι προσβάσιμο ως μια στοματική “γκοφρέτα” που αποσυντίθεται γρήγορα στη σούβλα. Διατίθεται επίσης σε φιαλίδια των 10 mg για ενδομυϊκή έγχυση.

Ο κύριος επηρεαστής της αγοράς για την παγκόσμια αγορά Olanzapine είναι η αύξηση του πληθυσμού διαφόρων χωρών. Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με ρυθμό ανάπτυξης άνω του 1% και οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν τα πλήρη νετρίνα βοηθούν στην ανάπτυξη της νόσου, όπως η σχιζοφρένεια αναγκάζει τις εταιρείες να παράγουν περισσότερα φάρμακα για να καλύψουν τη ζήτηση και βοηθούν τον καταναλωτή.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100353/

Διαφορετικές νευρολογικές διαταραχές όπως η διπολική διαταραχή, η σχιζοφρένεια είναι οι κινητήριοι παράγοντες που επηρεάζουν την παγκόσμια αγορά Ολανζαπίνης. Ο αυξανόμενος αριθμός ατόμων με συναισθηματική αστάθεια και ψυχική ασθένεια αύξησε περαιτέρω τη ζήτηση αυτού του φαρμάκου ως βασικό μέτρο για τη θεραπεία τέτοιων ασθενειών. Τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Αριστείας Φροντίδας αποκάλυψαν ότι η ολανζαπίνη προτείνεται επίσης ως θεραπεία πρώτης γραμμής για τη θεραπεία της οξείας μανίας σε περίπτωση διπολικής διαταραχής.

Η παγκόσμια αγορά Olanzapine φαίνεται να είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και κατακερματισμένη με την παρουσία τόσο σημαντικών όσο και μικρών παραγόντων. Στην πραγματικότητα, με μια ακμάζουσα αγορά στη Βόρεια Αμερική και ορισμένες από τις μεγάλες εταιρείες που έχουν το σπίτι τους, δημιουργεί το μέγιστο μερίδιο στην αγορά. Αυτές οι εταιρείες επέκτειναν τη λειτουργική τους μονάδα σε πολλές ακόμη αναδυόμενες περιοχές. Επιπλέον, ορισμένοι μεσαίοι και μικροί παίκτες παράγουν καλά έσοδα από την τοπική αγορά. Το δημοφιλές αμερικανικό φαρμακευτικό προϊόν, ο Eli Lilly είναι κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά Olanzapine. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για γενόσημο Zyprexa στις ΗΠΑ, τη σχιζοφρένεια, διπολική θεραπεία από τον Eli Lilly, η οποία ήταν ανάμεσα στους υψηλότερους πωλητές πριν απενεργοποιήσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα τελευταία χρόνια.

Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια αγορά Olanzapine περιλαμβάνουν τα Teva Pharmaceutical, Sun Pharmaceuticals, Apotex Inc, Mylan Pharmaceuticals, Hansoh Pharmaceutical, Dr Reddy’s Laboratories, Lilly, Torrent Pharmaceuticals, Jubilant Lifesciencest, Aurobindo Pharma, Zhejiang Langhua Pharmaceuticals, Sandoz, Hanson Pharmaceutical , και WATSON Pharmaceuticals.

Η αγορά Olanzapine στον Ασία-Ειρηνικό αναμένεται να αναπτυχθεί με τον ταχύτερο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η Κίνα και η Ινδία ειδικότερα ενδέχεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά. Η Μέση Ανατολή και η Αφρική έχουν το λιγότερο μερίδιο και οι παράγοντες που αποδίδονται εδώ περιλαμβάνουν κακές ιατρικές εγκαταστάσεις, έλλειψη ευαισθητοποίησης και λιγότερη πρόσβαση στην αγορά. Επιπλέον, η αγορά στην Ευρώπη αναπτύσσεται σταδιακά και επίσης πλησιάζει την αγορά στην Αμερική στο εγγύς μέλλον, καθώς αυτό το φάρμακο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ευρώπη λόγω ενός μεγάλου αριθμού ατόμων που διαγνώστηκαν με νευρολογικές διαταραχές και ψυχικές ασθένειες.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100353/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *