Παγκόσμια έκθεση έρευνας και πρόβλεψη αγοράς αντλιών έγχυσης για το 2020-2028

Η ανάπτυξη έξυπνων αντλιών επέτρεψε την εύκολη πρόσβαση σε διαδικασίες έγχυσης στο σπίτι. Οι έξυπνες αντλίες βελτιώνουν το συνολικό σενάριο χρήσης για τους ασθενείς. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για μείωση του συνολικού χρόνου παραμονής του ασθενούς λόγω της αύξησης των νοσοκομειακών δαπανών οδήγησε στην εισαγωγή της αγοράς αντλιών θεραπείας με έγχυσηως εναλλακτική λύση σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, όπως η κατ ‘οίκον φροντίδα, ακολουθώντας έτσι τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς. Η αντλία έγχυσης είναι ένας ιατρικός εξοπλισμός που παρέχει υγρά, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων και θρεπτικών ουσιών στο σώμα ενός ασθενούς σε περιορισμένες και ελεγχόμενες ποσότητες. Οι αντλίες έγχυσης χρησιμοποιούνται ευρέως σε κλινικά περιβάλλοντα όπως γηροκομεία, νοσοκομεία και σπίτια. Γενικά, μια αντλία έγχυσης λειτουργεί από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία, ο οποίος σχεδιάζει τη διάρκεια και τον ρυθμό παροχής υγρού χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο πλεονέκτημα λογισμικού. Οι αντλίες έγχυσης παρέχουν σημαντικά οφέλη σε σχέση με τις χειροκίνητες αντλίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την ικανότητα παροχής ρευστών σε πολύ μικρούς όγκους και την ικανότητα παροχής ρευστών σε ακριβή αυτοματοποιημένα διαστήματα και προγραμματισμένους ρυθμούς. Οι αντλίες έγχυσης μπορούν εύκολα να παρέχουν φάρμακα και θρεπτικά συστατικά όπως ορμόνες, φάρμακα χημειοθεραπείας με ινσουλίνη,

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που εμπλέκονται στην παγκόσμια αγορά αντλιών θεραπείας με έγχυση περιλαμβάνουν την αύξηση του γηριατρικού πληθυσμού, την αύξηση του βάρους των ασθενειών καθώς και την ευρεία παρουσία εξαιρετικά μη ικανοποιημένων ιατρικών απαιτήσεων, ιδίως στις περιοχές χαμηλού εισοδήματος. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους της υγειονομικής περίθαλψης έχει οδηγήσει σε αύξηση της τάσης των καταναλωτών προς θεραπείες κατ ‘οίκον σε ασθενείς, κυρίως του γηριατρικού πληθυσμού που απαιτεί περαιτέρω μακροχρόνια περίθαλψη. Οι αντλίες έγχυσης προσφέρουν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τα συστήματα αυτόματης παροχής υγρού λόγω της ικανότητάς τους να διαχειρίζονται τους απαιτούμενους όγκους υγρού σε αυτοματοποιημένα και προ-προγραμματισμένα διαστήματα. Επιπλέον, η ευρεία διαθεσιμότητα αντλιών έγχυσης που προσφέρονται από τους βασικούς παράγοντες της αγοράς αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη συνολική ζήτηση της αγοράς. Επίσης, Με τον αυξανόμενο γηριατρικό πληθυσμό, στο εγγύς μέλλον αναμένεται αύξηση της συχνότητας εμφάνισης αρκετών ιατρικών παθήσεων που απαιτούν παρατεταμένη φροντίδα. Ωστόσο, η έλλειψη ειδικευμένων επαγγελματιών είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς αντλιών έγχυσης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100192/

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αγορά αντλιών θεραπείας με έγχυση μπορεί να χωριστεί με βάση τον τύπο, την εφαρμογή και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά αντλιών θεραπείας με έγχυση μπορεί να χωριστεί σε αντλίες ινσουλίνης, αναλγητικά ελεγχόμενα από ασθενείς, αντλίες σύριγγας, περιπατητικές αντλίες έγχυσης και ελαστομερείς αντλίες. Με βάση την εφαρμογή, το παγκόσμιο μπορεί να χωριστεί σε αντι-μολυσματικά, ενδοκρινολογία, χημειοθεραπεία, εντερική διατροφή, θεραπεία ενυδάτωσης, παρεντερική διατροφή, ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα και άλλα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά αντλιών έγχυσης περιλαμβάνουν τις Nihon Kohden Corporation, GE Healthcare, Welch Allyn, Hill-rom Company, Inc., Fukuda Denshi Co. Ltd., Schiller AG, Mortara Instrument, Inc., Koninklijke Philips NV και Η Spacelabs Healthcare, Inc. μεταξύ άλλων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αγορά αντλιών θεραπείας με έγχυση μπορεί να κατατμηθεί:

Ανά τύπο:

• Αντλίες ινσουλίνης

• Αναλγητικά ελεγχόμενα από τον ασθενή

• Αντλίες σύριγγας

• Περιπατητικές αντλίες έγχυσης

• Ελαστομερείς αντλίες

Με εφαρμογή:

• Αντι-μολυσματικό

• Ενδοκρινολογία

• Χημειοθεραπεία

• Εντερική διατροφή

• Θεραπεία ενυδάτωσης

• Παρεντερική διατροφή

• Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Ειρηνική Ασία

• Ευρώπη

• Βόρεια Αμερική

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100192/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *