Ο αντίκτυπος Covid-19 στην αγορά νανοσύνθετων πολυμερών είναι πιθανό να βιώσει μια τεράστια ανάπτυξη έως το 2028

Τα προηγμένα πολυμερή νανοσύνθετα παράγονται χρησιμοποιώντας δύο βασικά συστατικά που είναι μήτρα που σχετίζονται με πολυμερή καθώς επίσης και υλικά οπλισμένων ινών. Η παραγωγή προηγμένων πολυμερών νανοσύνθετων υλικών περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό συνθετικών, τεχνητών και τεχνητών ινών, συμπεριλαμβανομένων αραμιδίου και άνθρακα, καθώς και άλλων υάλων και πολυμερών με βάση ρητίνες όπως φαινόλη, εποξυ, πολυακρυλικό και πολυεστέρα. Εκτός από αυτό, τα προηγμένα πολυμερή νανοσύνθετα υλικά βρίσκουν μεγάλο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες τελικής χρήσης, ιδίως στις εφαρμογές αυτοκινήτων, αεροδιαστημικών, αεροπορικών, θαλάσσιων και ενεργειακών. Τα σύνθετα υλικά πολυμερών παρουσιάζουν τεράστια ανάπτυξη και βγαίνουν ως σημαντικά προσοδοφόρα υποκατάστατα υλικών και μετάλλων όπως το αλουμίνιο,

Η αύξηση της ζήτησης για ελαφρά οχήματα καθώς και η αυξανόμενη ζήτηση για σχετικά μεγαλύτερα αεροσκάφη είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν τη συνολική ζήτηση για προηγμένα πολυμερή νανο σύνθετα, οδηγώντας έτσι την παγκόσμια αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Εκτός από αυτό, τα υλικά και τα σύνθετα υαλοβάμβακα αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια προηγμένη αγορά νανοσύνθετων πολυμερών. Επιπλέον, οι τεράστιες απαιτήσεις για εμπορικά αεροσκάφη μαζί με την αύξηση της προοπτικής κόστους των καυσίμων των αεροσκαφών είναι μερικές άλλες σημαντικές πτυχές που αναμένεται να οδηγήσουν την παγκόσμια ζήτηση για προηγμένα πολυμερή νανο σύνθετα μέσα στα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για μη παραδοσιακές πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της αιολικής ενέργειας και της υδροηλεκτρικής ενέργειας, προβλέπεται περαιτέρω να τροφοδοτήσει τη συνολική ζήτηση για ίνες γυαλιού σε σημαντικό ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100254/

Η παγκόσμια αγορά σύνθετων νανο σύνθετων πολυμερών μπορεί να κατηγοριοποιηθεί με βάση τον τύπο ινών, τον τύπο προϊόντος, την εφαρμογή, την πρώτη ύλη και τη γεωγραφία. Ανά τύπο προϊόντος, η παγκόσμια προηγμένη αγορά νανοσύνθετων πολυμερών μπορεί να ταξινομηθεί σε νανοκλίμακα, μεταλλικά οξείδια, νανοΐνες, γραφένιο, άνθρακα νανοσωλήνες, άλλα και ανακυκλωμένο χαρτί. Με βάση τον τύπο ινών, η παγκόσμια προηγμένη αγορά νανοσύνθετων πολυμερών μπορεί να διαχωριστεί σε θερμοπλαστικά και θερμοσκληρυνόμενα. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια προηγμένη αγορά νανοσύνθετων πολυμερών μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε αεροδιαστημική, αυτοκινητοβιομηχανία, θαλάσσια, άμυνα, επιστρώσεις, ενέργεια, ηλεκτρονικά και ημιαγωγούς, αθλητικά, υγειονομική περίθαλψη και άλλα. Με βάση την πρώτη ύλη, η παγκόσμια αγορά προηγμένων νανοσύνθετων πολυμερών μπορεί να χωριστεί σε ίνες και ρητίνες. Το τμήμα ρητινών μπορεί περαιτέρω να υποκατηγοριοποιηθεί σε πολυεστερική ρητίνη, εποξική ρητίνη, φαινολική ρητίνη και άλλα. Το τμήμα των ινών μπορεί να υποκατηγορηθεί περαιτέρω σε αραμίδιο, άλλα άνθρακα και γυαλί. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά σύνθετων πολυμερών Nano σύνθετων υλικών μπορεί να χωριστεί σε Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική, Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση ειδικά στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα προβλέπεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και την αυξανόμενη αστικοποίηση κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Ρωσία, η Αργεντινή, η Νέα Ζηλανδία, Η Ινδία και η Κορέα, μεταξύ άλλων, είναι επίσης προβλέψιμες για να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που αναμένεται.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά ασχολούνται με μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρηθούν στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, επικεντρώνονται στην προσπάθεια να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή θέληση τους και να ενισχύσουν την εμβέλεια τους στην παγκόσμια αγορά. Βασικοί παράγοντες που συμμετέχουν στην κατασκευή και προμήθεια προηγμένων νανοσύνθετων πολυμερών στην αγορά περιλαμβάνουν την Du Pont De Nemours Company, την Owens Corning, την Toray Industries, τη Mitsubishi Rayon, την Alcoa Inc., τις PPG Industries, την Hexcel, την Kemrock Industries and Exports, την TPI Composites και την Cytec Inc. οι υπολοιποι.

Η παγκόσμια προηγμένη αγορά νανο σύνθετων πολυμερών μπορεί να χωριστεί κατά:

Κατά τύπο προϊόντος:

• Nanoclay,

• Οξείδιο μετάλλου

• Nanofiber

• Graphene

• Νανοσωλήνες άνθρακα

• Ανακυκλωμένο χαρτί

• Οι υπολοιποι

Κατά τύπο ινών:

• Θερμοπλαστικά

• Θερμοσκληρυνόμενη

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100254/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *