Οχήματα για την αγορά ατόμων με ειδικές ανάγκες 2020-2027 Λεπτομερής ανάλυση και στρατηγικές ανάπτυξης, περιφερειακή και πρόσφατη ανάλυση σεναρίου

Τα οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες στην αγορά αναμένεται να φθάσουν τα 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 από εκτιμώμενα 3,06 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020, με CAGR 10,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Τα οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι βασικά όχημα που έχει αναπηρική καρέκλα αυτο-πλοήγησης, είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει ένα άτομο με ειδικές ανάγκες από ένα μέρος στον τόπο προορισμού του.

Η αναπηρική καρέκλα του οχήματος είναι εξοπλισμένη με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ανιχνευτή υπερήχων σάρωσης και μικροϋπολογιστή. Τα οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν μεγάλη ράμπα και μεγαλύτερο ύψος σε σύγκριση με το κανονικό όχημα, παρέχει εύκολη είσοδο και έξοδο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Το όχημα έχει πίσω πόρτα ασφάλισης με λαβή εύκολης αποδέσμευσης που ασφαλίζει τη χειροκίνητη αναδίπλωση για ασφαλή και χωρίς θόρυβο οδήγηση. Η αυτοκινητοβιομηχανία παρακολουθεί ταχεία τεχνολογική πρόοδο και αυξάνει την καινοτομία στα οχήματα, προκειμένου να καλύψει τον γηριατρικό πληθυσμό και τα άτομα με αναπηρία. Η αυξανόμενη τάση για ενίσχυση της κινητικότητας για άτομα με αναπηρία προκειμένου να προσφέρει άνετη και ασφαλέστερη λειτουργία κινητικότητας οδήγησε στην εισαγωγή οχήματος για άτομα με ειδικές ανάγκες Η εμφάνιση του οχήματος για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει κάνει την οδήγηση πιο ανεξάρτητη, άνετη, και ασφαλέστερη εμπειρία για άτομα με αναπηρία και γηριατρική. Επιπλέον, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία, όπου ο γηριατρικός πληθυσμός είναι ένα ραγδαία αυξανόμενο τμήμα του πληθυσμού, η υιοθέτηση οχήματος για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πιθανό να αυξηθεί, προσφέροντας έτσι αυξημένη κινητικότητα για τους γηριατρικούς ανθρώπους. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες στο εγγύς μέλλον.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100608/

Τα οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι σημαντικά ακριβά, γεγονός που εμποδίζει την υιοθέτησή τους σε αναπτυσσόμενες και υποανάπτυκτες χώρες. Ωστόσο, στις ανεπτυγμένες χώρες όπου ο γηριατρικός πληθυσμός αυξάνεται παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στην υιοθέτηση αυτών των οχημάτων, λόγω της υψηλής αγοραστικής ικανότητας, του υψηλού βιοτικού επιπέδου, του υψηλού πληθυσμού οδήγησης οχημάτων και της ζήτησης για ασφαλέστερη και ευχάριστη οδήγηση σε αυτές τις χώρες. Η πλειονότητα των οχημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει παρατηρηθεί σε ανεπτυγμένες περιοχές και χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Ιαπωνία. Επιπλέον, τα οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες παρέχουν μια φιλική προς το χρήστη επιλογή σε άτομα με αναπηρία. Αυτό αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες στο εγγύς μέλλον.

Ωστόσο, το υψηλό κόστος μπορεί να παρεμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς λογισμικού ATM πολλών προμηθευτών κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Ωστόσο, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για λύσεις κινητικότητας αναμένεται να δημιουργήσει βασικές ευκαιρίες ανάπτυξης για την αγορά λογισμικού ATM πολλών προμηθευτών.

Το προσαρμοστικό τετρακίνητο όχημα για την αγορά ατόμων με ειδικές ανάγκες καθοδηγείται από παγκόσμιους και περιφερειακούς παίκτες όπως η Toyota Motor Corporation (Ιαπωνία), το Vantage Mobility International (ΗΠΑ), το BraunAbility (ΗΠΑ), το Revability (US) και το Mobility Works (US). Το όχημα σκούτερ κινητικότητας για αγορά με ειδικές ανάγκες καθοδηγείται από παγκόσμιους και περιφερειακούς παίκτες όπως Pride Mobility (ΗΠΑ), Sunrise Medical Holdings (Γερμανία), Invacare (ΗΠΑ), KYMCO Global (Ταϊβάν) και Amigo Mobility International (ΗΠΑ).

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά, ακολουθούμενη από την Ευρώπη. Η περιοχή περιλαμβάνει ανεπτυγμένες οικονομίες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Η περιοχή είναι το σπίτι πολλών κορυφαίων παικτών, όπως το Vantage Mobility International, το Braunability, το Revability, Inc. και το Mobility Works.

Υπάρχουν διάφορες κυβερνητικές και ιδιωτικές ενώσεις στις ΗΠΑ που εργάζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο σύλλογος περιλαμβάνει Accessible Vans of America (AVA), National Mobility Equipment Dealers Association (NMEDA), National Highway Traffic and Transportation Safety Administration (NHTSA) και Wheelers Accessible Van (WAV) Rentals. Παράγοντες, όπως οι τεχνολογικές εξελίξεις για καλύτερη απόδοση καυσίμου και η εμφάνιση ηλεκτρικών οχημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες, με τη σειρά τους, αύξησαν τη ζήτηση για τέτοια οχήματα σε αυτήν την περιοχή. Κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών κοινής χρήσης αυτοκινήτων σε μεγάλες ΗΠΑ και Καναδά βρίσκουν τρόπους να εκμεταλλευτούν τις συναρπαστικές ευκαιρίες στην αγορά μέσω της εισαγωγής υπηρεσιών ταξί WAV.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100608/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *