Οπτικοποίηση λειτουργίας δικτύου Ανάλυση αγοράς Ανάλυση ανάπτυξης και στρατηγική 2021

Η εικονικοποίηση λειτουργιών δικτύου (NFV) είναι ένας τρόπος εικονικοποίησης υπηρεσιών δικτύου, όπως δρομολογητές, τείχη προστασίας και εξισορροπητές φορτίων, που παραδοσιακά εκτελούνται σε ιδιόκτητο υλικό. Αυτές οι υπηρεσίες συσκευάζονται ως εικονικές μηχανές (VMs) σε υλικό εμπορευμάτων, το οποίο επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να εκτελούν το δίκτυό τους σε τυπικούς διακομιστές αντί για ιδιόκτητους. Με το NFV, δεν χρειάζεται να έχετε ειδικό υλικό για κάθε λειτουργία δικτύου. Το NFV βελτιώνει την επεκτασιμότητα και την ευελιξία, επιτρέποντας στους παρόχους υπηρεσιών να παρέχουν νέες υπηρεσίες δικτύου και εφαρμογές κατ ‘απαίτηση, χωρίς να απαιτούν πρόσθετους πόρους υλικού.

Η εικονικοποίηση λειτουργίας παγκόσμιου δικτύουΤο μέγεθος της αγοράς αναμένεται να αυξηθεί από XX δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2019 σε XX δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2026, με CAGR xx.x% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η αγορά εικονικοποίησης της λειτουργίας δικτύου παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη στο εγγύς μέλλον, λόγω της αυξημένης υιοθέτησης του διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) και της αυξανόμενης δημοτικότητας της ψηφιοποίησης. Η μείωση του κεφαλαίου και των δαπανών είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει η εικονικοποίηση της λειτουργίας δικτύου. Η αύξηση της ανάπτυξης εικονικοποιημένου λογισμικού μεταξύ εταιρικών κέντρων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών cloud & internet, οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς. Η ζήτηση για εφαρμογές κινήτρων δεδομένων αυξάνεται, μαζί με την ανάγκη για υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο, οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν νέες ευκαιρίες για αγορά. Αλλά η καθυστέρηση στην υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών επηρεάζει την αναπτυσσόμενη αγορά.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά εικονικοποίησης λειτουργίας δικτύου είναι οι Broadcom, Huawei, Ericsson AB, VMware, AT&T, Nokia Corporation, A10 Networks, HP, Citrix, Riverbed, 6Wind, Verizon, Pluribus, Arista, Amdocs, Cisco, Oracle, IBM, Red καπέλο, Trend Micro, Intel Corporation και NFware. Αυτοί οι παίκτες υιοθετούν νέες στρατηγικές για την επέκταση του μεριδίου αγοράς τους στην αγορά εικονικοποίησης λειτουργιών παγκόσμιου δικτύου μέσω συγχωνεύσεων και εξαγορών, κοινοπραξιών και επεκτάσεων. Επιπλέον, επενδύουν τεράστιο κεφάλαιο σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης και κέντρα καινοτομίας προκειμένου να επεκτείνουν την παραγωγική τους ικανότητα και να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Το ανοιχτό NFV και οι ισχυρές συνεργασίες αναμένεται να ενισχύσουν τις θέσεις τους στην αγορά και να δημιουργήσουν έσοδα.

Σχόλιο αναλυτών:

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά NFV υιοθετούν στρατηγική ανάπτυξης προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων πελατών και να στοχεύουν ανεκμετάλλευτες αγορές. Η ανάπτυξη του NFV είναι διαδεδομένη στους κλάδους BFSI, λιανικής, κατασκευής και υγειονομικής περίθαλψης. Η Intel Corporation ανέπτυξε μια τεχνολογία που επιτρέπει στα μόντεμ να λειτουργούν ως εικονικοί διακομιστές. Η εικονικοποίηση της λειτουργίας δικτύου υιοθετεί την έννοια της εικονικοποίησης και παρέχει το όφελος στην υποδομή εφαρμογών τηλεπικοινωνιών. Η οπτικοποίηση της λειτουργίας δικτύου υποστηρίζει δίκτυο καθορισμού λογισμικού (SDN) παρέχοντας την υποδομή στην οποία μπορεί να εκτελεστεί το λογισμικό SDN. Η παγκόσμια αγορά παρουσιάζει τεράστιο δυναμικό λόγω της παρουσίας ορισμένων τάσεων και λόγω των οφέλους κόστους και της υψηλής ευελιξίας που παρέχονται από τις λύσεις δικτύου.

Η AT&T πρόσθεσε νέες επιλογές συνδεσιμότητας δικτύου και νέες εφαρμογές ασφαλείας στη λύση AT&T FlexWare NFV. Με αυτήν την κυκλοφορία, η λύση ενεργοποιήθηκε με επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Ethernet, VPN και ειδικό internet καθώς και ευρυζωνική σύνδεση. Η VMware επέκτεινε τη συνεργασία της με τη Nokia τον Νοέμβριο του 2019, για να απλοποιήσει τις λειτουργίες πολλαπλών cloud μεγάλης κλίμακας. Αυτή η συνεργασία στοχεύει επίσης στην αύξηση των επενδύσεων, σε συνδυασμό με την τεχνολογική συνεργασία και την προηγμένη έρευνα. Η Ericsson συνεργάστηκε με τη NVIDIA το 2019, για την παροχή δικτύων ραδιοπρόσβασης 5G (RAN). Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, και οι δύο εταιρείες θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τεχνολογιών που θα επιτρέψουν στους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας να δημιουργήσουν εικονικό 5G RAN, το οποίο θα βοηθήσει στην εισαγωγή περισσότερων υπηρεσιών που βασίζονται σε AI και IoT.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100334/

Κατάτμηση:

Η αγορά εικονικοποίησης λειτουργιών παγκόσμιου δικτύου κατακερματιστεί με βάση το στοιχείο, την εφαρμογή, το μέγεθος του οργανισμού, την ανάπτυξη και τον τελικό χρήστη. Με βάση το στοιχείο, χωρίζεται σε λογισμικό, υλικό και υπηρεσίες. Το υλικό αντιπροσώπευε το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά εικονικοποίησης λειτουργίας δικτύου. Το τμήμα εφαρμογών κατηγοριοποιείται περαιτέρω σε στοιχεία εναλλαγής, λειτουργία ασφάλειας, διασφάλιση υπηρεσίας, σηματοδότηση επόμενης γενιάς και άλλα.

Το μέγεθος του οργανισμού χωρίζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το τμήμα της μεγάλης επιχείρησης κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά. Η αυξανόμενη διείσδυση κινητών συσκευών και η αυξανόμενη ζήτηση για κινητικότητα ενισχύουν την υιοθέτηση της εικονικοποίησης λειτουργίας δικτύου σε αυτό το τμήμα. Το τμήμα ανάπτυξης περαιτέρω κατηγοριοποιείται σε εγκαταστάσεις και βασίζεται σε σύννεφο. Το τμήμα τελικών χρηστών κατηγοριοποιείται σε BFSI, Manufacturing, Retail, Healthcare, IT και Telecom και άλλα.

Περιφερειακή ανάλυση:

Σε περιφερειακό επίπεδο, η αγορά εικονικοποίησης λειτουργιών δικτύου κατατάσσεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Οι ΗΠΑ συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της εικονικοποίησης της λειτουργίας του δικτύου λόγω της ανώτερης τεχνολογικής υποδομής της χώρας. Η αγορά καθοδηγείται κυρίως από την εμπορική ανάπτυξη του NFV από τηλεπικοινωνιακούς φορείς όπως η AT&T, η Telefonica, η Verizon και η Century Link.

Το APAC αποτελείται από μεγάλες οικονομίες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Αυστραλία και η Νότια Κορέα. Η αυξανόμενη ζήτηση και δημοτικότητα στην Κίνα και την Ινδία αναμένεται να οδηγήσουν την ανάπτυξη σε ολόκληρη την ασιατική αγορά. Η αυξανόμενη διείσδυση κινητών συσκευών, η αυξανόμενη ζήτηση για κινητικότητα και η αυξανόμενη υιοθέτηση τεχνολογιών cloud θα οδηγούσαν στην ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή. Ταχεία υιοθέτηση τεχνολογίας 4G και 5G στην περιοχή APAC, λόγω της αυξανόμενης βάσης συνδρομητών, ευνοϊκών πολιτικών και κανονισμών και της ζήτησης για αποθήκευση και ασφάλεια δεδομένων. Αυτοί όλοι οι παράγοντες οδηγούν την αγορά NFV.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100334/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *