Οι Drones φέρνουν επανάσταση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες 2020-2028

Το Drone είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) ή αεροσκάφος χωρίς πιλότο στο διάστημα. Το Drone αποτελείται από υλικό χαμηλού βάρους, το οποίο βοηθά στη μείωση του βάρους του. Ο ελεγκτής του drone είναι κατασκευασμένος από ηλεκτρονικό chipset και αισθητήρα. Το drone και ο ελεγκτής συνδέονται μεταξύ τους μέσω του Global Positioning System (GPS). Νωρίτερα, τα αεροσκάφη περιορίστηκαν στη στρατιωτική εφαρμογή, όπως η επιτήρηση, λόγω της αύξησης της εφαρμογής του drone, το οποίο υιοθετείται ευρέως από άλλους τομείς, για παράδειγμα, η Amazon, Inc., μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποίησε drone για τη μεταφορά προϊόντων που τελειοποιούν τις διαδικασίες παράδοσής τους.

Τα Drones βοηθούν στην καλύτερη παράδοση του τελευταίου μιλίου στον τελικό χρήστη. Λόγω του οποίου, τα drones υιοθετούνται ευρέως στην εφαρμογή logistics. Εκτός από την παροχή βελτιστοποίησης, αυτά τα αεροσκάφη βοηθούν επίσης στη μείωση του κόστους, η οποία είναι άλλη βασική παράμετρος που οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς Drone στον τομέα της εφοδιαστικής και της αλυσίδας εφοδιασμού. Για παράδειγμα, η UPS, μια εταιρεία ταχυμεταφορών χρησιμοποιεί drones για να παραδώσει το πακέτο σε μια κατοικημένη περιοχή. Έχοντας λιγότερη βιασύνη, τα drones πραγματοποιούν μεταφορές από καιρού εις καιρόν για σωστικά φάρμακα. Ως αποτέλεσμα, τα drone κινούνται τώρα στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, οδηγώντας έτσι την ανάπτυξη της αγοράς drone στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Για παράδειγμα, η Zipline Medical, Inc., μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχει αναπτύξει drone για την παράδοση φαρμάκων που σώζουν ζωές.

Τα Drones μετασχηματίζουν πολλές βιομηχανίες λόγω της αποκλειστικής προβολής τους, η οποία βοηθά σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας, κάνοντας τρισδιάστατους χάρτες, ζωντανή ροή, διαχείριση επιτήρησης και ασφάλειας, έρευνα ανάπτυξης υποδομών. Αυτή η μοναδική εναέρια άποψη χρησιμοποιείται σε στρατιωτικούς, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγία, ακίνητα, γεωργία και κυβέρνηση, οδηγώντας έτσι στην ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100177/

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στα αεροσκάφη μπορεί να προσφέρουν στις εταιρείες ασύγκριτα οφέλη. Για παράδειγμα, η προσθήκη drone με το IoT αναμένεται να παρουσιάσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες τα επόμενα χρόνια. Λόγω αυτού, η βιομηχανία αναμένεται να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια.

Ο χρόνος πτήσης και η ικανότητα μεταφοράς βάρους είναι δύο περιορισμοί που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς. Για να το αντιμετωπίσει αυτό, ο Griff Aviation, ένας παίκτης στην εμπορική αγορά drone αναπτύσσει ένα στόλο drone που μπορεί να μεταφέρει έως και 100kgs φορτίου για περίοδο 30 λεπτών και επίσης πολλοί παίκτες εργάζονται για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του drone

Η αύξηση του αριθμού των αεροσκαφών για εμπορικούς σκοπούς μπορεί τελικά να αυξήσει την εναέρια κυκλοφορία, λόγω του οποίου το τμήμα αεροπορίας των ΗΠΑ και της Ινδίας έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες σχετικά με την ικανότητα φροντίδας βάρους όσον αφορά το ύψος των αεροσκαφών.

Η κατάτμηση της παγκόσμιας αγοράς drone μπορεί να γίνει με βάση τον τύπο, την εφαρμογή, την κάθετη και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η αγορά διαιρείται περαιτέρω σε πολυκινητήρα, σταθερό πτερύγιο, ελικόπτερο μονής ρότορας και υβρίδιο σταθερού πτέρυγας. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά αν διαμορφωθεί περαιτέρω σε αναζήτηση και ασφάλεια, έρευνα και χαρτογράφηση, αεροφωτογραφήσεις και βίντεο και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Με βάση την κάθετη, η παγκόσμια αγορά μπορεί να διαχωριστεί περαιτέρω σε εφοδιαστική και εφοδιαστική αλυσίδα, γεωργία, ακίνητα & κατασκευές, μέσα μαζικής ενημέρωσης και κατασκευές, στρατιωτικά και κυβερνητικά. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά drone διαιρείται περαιτέρω στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Κεντρική και Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Οι κυριότεροι παίκτες στην αγορά drone είναι οι Parrot Drones SAS, 3D Robotics, Inc, DroneDeploy, Dragonfly Innovations Inc., Aeryon Labs Inc. και άλλοι. Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές θα ήταν μια στρατηγική που θα υιοθετήσουν οι παίκτες για να εκμεταλλευτούν το μερίδιο αγοράς τους στην αγορά. Για παράδειγμα, η Parrot Drones SAS αφομοίωσε λίγες εταιρείες, όπως MicaSense, senseFly SA και Pix4D. Η αυξανόμενη αγορά κηφήνων έχει γοητεύσει νέους παίκτες να μπουν στην αγορά κηφήνων. Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο του 2017, η Boeing. Η εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών απέκτησε την Aurora Flight Sciences, με στόχο την απόκτηση αεροσκαφών με ικανότητα μεταφοράς έως 200 κιλά.

Η παγκόσμια αγορά κηφήνων μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο:

Πολυκινητήρας

Σταθερή πτέρυγα

Ελικόπτερο ενός ρότορα

Σταθερό υβρίδιο πτέρυγας

Με εφαρμογή:

Αναζήτηση και ασφάλεια

Έρευνα και χαρτογράφηση

Αεροφωτογράφηση & βίντεο

Μεταφορείς

Με κάθετο:

Logistics & εφοδιαστική αλυσίδα

Γεωργία

Ακίνητα και κατασκευές

Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Κατασκευή

Στρατός

Κυβέρνηση

Ανά περιοχή:

Βόρεια Αμερική

Ευρώπη

Ασία Ειρηνικού

Κεντρική & Νότια Αμερική

Μέση Ανατολή και Αφρική

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100177/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *