Οι κορυφαίοι κατασκευαστές στην αγορά των βιομηχανικών ετικετών με τις τελευταίες τάσεις προβλέπονται έως το 2028

Η αγορά βιομηχανικών ετικετών εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 53,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και θα φτάσει τα 82,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 6,5%. Το έτος βάσης που εξετάζεται για τη μελέτη είναι το 2019 και το μέγεθος της αγοράς προβάλλεται από το 2016 έως το 2021. Τα τμήματα που εξετάζονται για αυτήν την αναφορά βασίζονται στον τύπο, το υλικό, τη βιομηχανία τελικής χρήσης, τον μηχανισμό, την τεχνολογία εκτύπωσης, την τεχνολογία αναγνώρισης και την περιοχή.

Οι βιομηχανικές ετικέτες υιοθετούνται ευρέως από διάφορες βιομηχανίες, η οποία αναμένεται να ενισχύσει τη ζήτηση της παγκόσμιας αγοράς στο εγγύς μέλλον. Απαιτούνται αληθινές πληροφορίες για την προσέγγιση των πελατών. Ως εκ τούτου, οι τεχνολογίες κατά της παραχάραξης παίζουν ζωτικό ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης της αγοράς. Επιπλέον, η αύξηση του βιομηχανικού δικτύου στις αναπτυσσόμενες χώρες μπορεί να ενισχύσει την αγορά στο μέλλον. Η πλαστή πληροφόρηση σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν γίνεται μια μεγάλη πρόκληση για την αγορά. Αυτό μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς στο μέλλον.

Η ερευνητική μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για την πρόβλεψη του μεγέθους της αγοράς ήταν με την προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω. Το συνολικό μέγεθος της αγοράς των βιομηχανικών ετικετών υπολογίστηκε βάσει του ποσοστού διαχωρισμού των βιομηχανικών ετικετών και των ποσοστών διαχωρισμών διαφορετικών τύπων που προτιμούνται ως βιομηχανικές ετικέτες. Αυτή η κατανομή και ο υπολογισμός πραγματοποιήθηκαν βάσει εκτεταμένων πρωτογενών συνεντεύξεων και δευτεροβάθμιας έρευνας από μια ποικιλία πηγών όπως η European Flexographic Industry Association, η European Label Association και πολλές άλλες. Η πρωτογενής έρευνα που εμπλέκεται σε αυτήν την έκθεση περιλαμβάνει εκτεταμένες συνεντεύξεις με βασικά άτομα, όπως CEOs, VP, διευθυντές και στελέχη. Αφού έφτασε στο συνολικό μέγεθος της αγοράς, η συνολική αγορά χωρίστηκε σε διάφορα τμήματα και τμήματα.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100545/

Το παγκόσμιο οικοσύστημα βιομηχανικών ετικετών περιλαμβάνει βιομηχανικούς κατασκευαστές ετικετών, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών. Η αλυσίδα αξίας της αγοράς βιομηχανικών ετικετών περιλαμβάνει κατασκευές μηχανημάτων εκτύπωσης όπως HP Inc. (US), Cannon Inc. (US), Xerox Corporation (US), Cenveo, Inc. (US) και πολλά άλλα. Οι κατασκευαστές ετικετών περιλαμβάνουν τις CCL Industries, Inc. (Canada), HB Fuller Co. (US), Cenveo, Inc. (US), Dunmore Corporation (US), 3M Company (US), Brady Corporation (US), Avery Dennison Corporation (ΗΠΑ), DuPont (ΗΠΑ) και Henkel Ag & Company (Γερμανία). Επιπλέον, τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες κατασκευών, αυτοκινήτων, ανθεκτικών καταναλωτών και logistics & μεταφοράς σε παγκόσμια κλίμακα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100545/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *