Νέα έκθεση: Πρόβλεψη ψηφιακής εκτύπωσης στην αγορά ταπετσαριών έως το 2020-2027

Η ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαριώνεκτιμήθηκε σε 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 8,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 17%. Η ψηφιακή εκτύπωση αναφέρεται ως η τεχνική εκτύπωσης σε μια ποικιλία μέσων απευθείας από μια ψηφιακή εικόνα. Η ψηφιακή εκτύπωση αποτελεί σημαντικό μέρος της βιομηχανίας γραφικών. Οι τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας προσφέρουν περισσότερες επιλογές υποστρωμάτων στους σχεδιαστές, λόγω της χρήσης εκτύπωσης χωρίς επαφή. Αυτό εξαλείφει περαιτέρω την παραμόρφωση των εικόνων που συμβαίνει στην αναλογική διαδικασία. Επιπλέον, η ψηφιακά τυπωμένη ταπετσαρία απαιτεί λιγότερο σκληρές τεχνικές για τη συγκράτηση του υποστρώματος στον τύπο, παρέχοντας έτσι διάφορες επιλογές υποστρωμάτων όπως πολύ λεπτό χαρτί, υφάσματα και κεραμικά. Η αύξηση της ζήτησης για ψηφιακή εκτύπωση οδήγησε στην ενισχυμένη υιοθέτηση και ανάπτυξη της ψηφιακής τυπωμένης τεχνολογίας ταπετσαρίας.

Οι ψηφιακά τυπωμένες ταπετσαρίες ενισχύουν την αισθητική γοητεία των τοίχων και είναι πιο οικονομικές σε σύγκριση με την εσωτερική βαφή. Οι εξελίξεις στις τεχνολογίες υλικών, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βινυλίου, έχουν καταστήσει όλο το υλικό κάλυψης πιο ανθεκτικό. Η ταπετσαρία βινυλίου διαρκεί πέντε φορές περισσότερο σε σύγκριση με το εσωτερικό χρώμα υπό κανονικές συνθήκες. Επίσης, οι ψηφιακά τυπωμένες ταπετσαρίες που κατασκευάζονται με μη υφασμένο υλικό ή χαρτί είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Ένας συνδυασμός απλής τεχνολογίας και φυσικών υλικών είναι ασφαλέστερος για το περιβάλλον σε σύγκριση με το εσωτερικό χρώμα. Αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να οδηγήσουν την ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαριών τα επόμενα χρόνια. Η αυξανόμενη ζήτηση για νέες κατασκευές παγκοσμίως λόγω της ταχείας εκβιομηχάνισης και της αστικοποίησης με μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των υποδομών και της βιομηχανίας αναμένεται να ωθήσει την ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για εσωτερική διακόσμηση και η αύξηση των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων στις αναδυόμενες χώρες προβλέπεται επίσης να δημιουργήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης για την αγορά τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών χρωμάτων και επιχρισμάτων και η υψηλή αρχική επένδυση αναμένεται να συγκρατήσουν την αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100463/

Η ψηφιακή τυπωμένη αγορά ταπετσαριών καθοδηγείται από διάφορους παράγοντες όπως η αυξανόμενη εστίαση στην καλύτερη αισθητική, οι αυξανόμενες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού και η πρόοδος στο υλικό. Με την ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα και την ταχεία αστικοποίηση, έχουν γίνει μάρτυρες νέων κτιρίων κατοικιών και ανακαίνισης / ανακαίνισης. Αυτή η άνευ προηγουμένου ανάπτυξη έχει οδηγήσει στην αυξημένη ζήτηση για καλύτερη αισθητική, ειδικά στην κατασκευή κατοικιών. Επιπλέον, τα παγκόσμια ζητήματα υγείας και περιβάλλοντος οδήγησαν στην τεχνολογική πρόοδο στην υλική πλευρά, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία ζήτησης για φιλικές προς το περιβάλλον ταπετσαρίες. Με τέτοια ανάπτυξη προηγμένων υλικών σε συνδυασμό με αυξημένη εστίαση στην αισθητική και την ανθεκτικότητα, η ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαριών αναμένεται να κερδίσει δυναμική τα επόμενα χρόνια.

Οι βασικοί παίκτες περιλαμβάνουν AS CréationTapeten (Γερμανία), Flavour Paper (US), 4walls (US), Muraspec Decorative Solutions (UK), Rasch GmbH & Co. KG (Γερμανία), Hollywood Monster (UK), Graham & Brown (UK), MX Display (UK), The Printed Wallpaper Company (UK) και Εξώφυλλα Custom Wall (ΗΠΑ). Η παγκόσμια ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαρίας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική με πολλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες υιοθέτησαν διάφορες στρατηγικές για να επεκτείνουν την παγκόσμια παρουσία τους και να αυξήσουν τα μερίδια αγοράς τους. Μερικές από τις βασικές στρατηγικές που υιοθετούνται από τους παίκτες περιλαμβάνουν τις νέες εξελίξεις προϊόντων σε όρους προηγμένου υλικού, συγχωνεύσεων και εξαγορών, μαζί με στρατηγικές συνεργασίες και συνεργασίες.

Η παγκόσμια ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαριών έχει χωριστεί σε περιοχές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού και του υπόλοιπου κόσμου (RoW). Η Ασία-Ειρηνικός γνώρισε τη μέγιστη ανάπτυξη στην ψηφιακά τυπωμένη αγορά ταπετσαριών. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από αυξανόμενο αριθμό κατασκευαστικών έργων που υποστηρίζονται από ισχυρές επενδύσεις στην κατασκευή κατοικιών σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία. Η Κίνα κατείχε το μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς στην ειρηνική περιοχή της Ασίας λόγω της ασυναγώνιστης ανάπτυξης του κατασκευαστικού κλάδου. Η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη κατέχουν σημαντικό μερίδιο στην αγορά μετά την Ασία-Ειρηνικό το 2017, και παρόμοια τάση θα παρατηρηθεί κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο λόγος αποδίδεται στις αυξανόμενες επενδύσεις σε Ε & Α για προηγμένο υλικό σε αυτές τις χώρες.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100463/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *