Μερίδιο αγοράς προστατευτικών ενδυμάτων, στατιστικές αγοράς και προβλέψεις 2020 – 2027

Η αγορά προστατευτικών ενδυμάτωνεκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 σε 12,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 6,9%. Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες σχετικά με την ασφάλεια του προσωπικού στις ανεπτυγμένες οικονομίες αναμένεται να υποστηρίξουν την αγορά προστατευτικών ενδυμάτων. Η αυξανόμενη ανησυχία τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων σχετικά με την ασφάλεια στο χώρο εργασίας αναμένεται να οδηγήσει την αγορά προστατευτικών ενδυμάτων. Η Βόρεια Αμερική είναι η βασική αγορά προστατευτικών ενδυμάτων, παγκοσμίως, ακολουθούμενη από την Ευρώπη και την APAC. Η χρήση υλικού αλλαγής φάσης είναι μια ευκαιρία για την ενίσχυση των ιδιοτήτων της προστατευτικής ενδυμασίας. Το PCM μπορεί να ενσωματωθεί στα ρούχα είτε μέσω τεχνολογίας ινών, επικάλυψης ή μεθόδων ελασματοποίησης. Τα προστατευτικά ρούχα με υλικό αλλαγής φάσης είναι πιο άνετα σε σύγκριση με τα προστατευτικά ρούχα που κατασκευάζονται χωρίς αυτό.

Ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας πανδημίας λόγω του COVID-19, η χαμηλή ανάπτυξη της αγοράς προστατευτικών ενδυμάτων αναμένεται για το έτος 2020. Λόγω του κλειδώματος σε μεγάλες χώρες, αποτυχίες της αλυσίδας εφοδιασμού, έλλειψη πρώτων υλών, έλλειψη εργασίας και προσωρινό κλείσιμο των εργασιών, σημειώθηκε σημαντική μείωση της βιομηχανικής δραστηριότητας. Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και οι κατασκευές είναι οι σημαντικότερες βιομηχανίες που επηρεάζονται από το COVID, ενώ άλλες βιομηχανίες έχουν επίσης υποστεί επιβράδυνση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανάπτυξης της αγοράς για προστατευτικά ρούχα το 2020.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100498/

Με βάση τον τύπο υλικού, η αγορά προστατευτικών ενδυμάτων έχει κατατμηθεί σε αραμίδια και μείγματα, PBI, πολυαμίδιο, βαμβακερές ίνες, πολυολεφίνη & μείγματα, πολυστρωματικοί πολυεστέρες, UHMW PE και άλλα. Το τμήμα PBI εκτιμάται ότι καταγράφει το υψηλότερο CAGR από άποψη αξίας, στην παγκόσμια αγορά προστατευτικών ενδυμάτων. Η χρήση του PBI στην παραγωγή προστατευτικών ενδυμάτων έχει αυξηθεί, καθώς μειώνει το συνολικό κόστος των ρούχων και αναμιγνύεται εύκολα με άλλες ίνες. Τα προστατευτικά ενδύματα που κατασκευάζονται από την PBI έχουν εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, την πυρόσβεση, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τον στρατό και άλλες βιομηχανίες.

Ο κατασκευαστικός τομέας αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά προστατευτικών ενδυμάτων κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Κυβερνήσεις διαφόρων χωρών έχουν εισαγάγει κανονισμούς ασφαλείας για τη μεταποιητική βιομηχανία. Αυτές οι κανονιστικές πολιτικές περιλαμβάνουν τη χρήση εξοπλισμού ασφαλείας για τη μείωση ατυχημάτων και αβεβαιοτήτων στη βιομηχανία. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην προστατευτική ενδυμασία κατά την περίοδο πρόβλεψης, από άποψη αξίας.

Οι κανονισμοί στην περιοχή επιβάλλουν τη χρήση ανθεκτικών και υψηλής απόδοσης ρούχων που μπορούν να προστατεύσουν τον χρήστη από διάφορες απειλές. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα σχετικά με τις υγιείς ιατρικές πρακτικές αυξάνει τη ζήτηση για προστατευτικά ρούχα στον κλάδο της ιατρικής / ιατρικής

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100498/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *