Μέγεθος αγοράς συγκολλητικών ευαίσθητων σε πίεση, δυναμικό εφαρμογής, ανά προϊόν, 2020-2027

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς συγκολλητικών ευαίσθητων στην πίεση προβλέπεται να αυξηθεί από 9,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 13,96 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 6,5% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ευαίσθητα στην πίεση συγκολλητικά από τις βιομηχανίες συσκευασίας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω της εκτεταμένης πανδημίας κοροναϊού. Το PSA είναι ένας τύπος μη αντιδραστικής κόλλας, ο οποίος σχηματίζει έναν δεσμό όταν εφαρμόζεται πίεση για να συγκολληθεί μια επιφάνεια με μια κόλλα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των PSA είναι ότι δεν στερεοποιούνται, αλλά παραμένουν ιξώδη. Ως αποτέλεσμα, παραμένουν μόνιμα κολλώδεις και έχουν τη δυνατότητα να βρέχουν επιφάνειες σε επαφή. Ευρεία αποδοχή λόγω της ευκολίας προσαρμοστικότητάς τους, της αυξανόμενης χρήσης τους σε κασέτες και ετικετών, και η υψηλή ζήτηση σε APAC οδηγούν την αγορά για PSA.

Η αγορά αναμένεται να καθοδηγηθεί από τη σημαντική ζήτηση για ευαίσθητες στην πίεση ταινίες και ετικέτες από τη βιομηχανία συσκευασίας. Οι ευαίσθητες στην πίεση κόλλες (PSA) είναι εύχρηστες και έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις πρόσφυσης σε μια ποικιλία υποστρωμάτων και επικαλύψεων στη βιομηχανία συσκευασίας.

Οι απαιτήσεις συσκευασίας γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, λόγω του πολλαπλασιασμού των προϊόντων και του αυξανόμενου ανταγωνισμού. Αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους για την αγορά, καθώς τα PSA προσφέρουν την ευελιξία να ικανοποιήσουν αυτές τις πολύπλοκες απαιτήσεις. Τα PSA χρησιμοποιούνται επίσης σε άλλες βιομηχανίες, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, όπου βρίσκει εφαρμογές σε ετικέτες ασφαλείας και προειδοποίησης και ετικέτες αναγνώρισης εξαρτημάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100493/

Η ετικέτα περίπου 1 τετραγωνικού μέτρου χρησιμοποιείται συνήθως σε ένα μέσο αυτοκίνητο, όπου μόνο το 10 έως 15% των ετικετών είναι ετικέτες πίεσης και προειδοποίησης ελαστικών, οι οποίες είναι ορατές στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Οι υπόλοιπες ετικέτες, που παραμένουν αόρατες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, εφαρμόζονται σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν τον αριθμό εξαρτήματος και τον προσδιορισμό του προϊόντος κατά τη συναρμολόγηση του.

Ωστόσο, η αύξηση των τιμών των πρώτων υλών είναι ο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τους κατασκευαστές, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς. Οι κύριες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή PSA περιλαμβάνουν ακρυλικά πολυμερή, πολυμερή με βάση καουτσούκ, πολυμερή σιλικόνης, κολλητικά και πρόσθετα.

Οι βασικοί παράγοντες της ευαίσθητης στην πίεση αγοράς συγκολλητικών είναι η Henkel AG & Company KGAA (Γερμανία), η Dow Chemical Company (ΗΠΑ), η Avery Dennison Corporation (ΗΠΑ), η HB Fuller (ΗΠΑ), η 3M Company (ΗΠΑ), η Arkema Group (Γαλλία) , Sika AG (Ελβετία), Scapa Group PLC (UK) και Ashland Inc., (ΗΠΑ). Η Henkel AG & Company KGAA (Γερμανία), είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κόλλας ευαίσθητες στην πίεση. Αυτή η εταιρεία κατασκευάζει προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν συγκεκριμένες βιομηχανίες και εφαρμογές. Η εταιρεία αξιοποίησε το ισχυρό χρηματοοικονομικό της υπόβαθρο και το δίκτυο διανομής της για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε χώρες της AAPC, της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης

Η APAC είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στην παγκόσμια αγορά PSA. Χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, έχουν πρωταρχικό ρόλο στην αγορά PSA σε αυτήν την περιοχή. Η παγκόσμια ανάπτυξη αναμένεται να τροφοδοτηθεί από την Κίνα, η οποία ήταν η μεγαλύτερη αγορά PSA στο APAC το 2019. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα οικονομιών με διαφορετικά επίπεδα οικονομικής ανάπτυξης και μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών. Οι βασικές βιομηχανίες σε αυτήν την περιοχή περιλαμβάνουν την κατασκευή, την εξόρυξη, τους ημιαγωγούς, την ηλεκτρονική, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα αυτοκίνητα, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τις τηλεπικοινωνίες. Οι τομείς συσκευασίας και FMCG αναπτύσσονται με πολύ γρήγορο ρυθμό λόγω των αυξανόμενων αναγκών του πληθυσμού. Η αυτοκινητοβιομηχανία, η ηλεκτρονική και οι βιομηχανίες συσκευασίας ενισχύουν συνεχώς την αγορά PSA σε αυτήν την περιοχή.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100493/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *