Μέγεθος αγοράς πετσετών Warmers, Παγκόσμια αναλυτική επισκόπηση, βασικοί παίκτες, περιφερειακή ζήτηση, τάσεις και προβλέψεις έως το 2028

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς των θερμαντικών πετσετών εκτιμήθηκε σε 724 εκατομμύρια USD το 2019 και αναμένεται να φθάσει τα 1141,3 εκατομμύρια USD έως το 2027, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 6,8% από το 2020 έως το 2027. Αυξανόμενες οικονομικές δραστηριότητες, αυξανόμενη αστικοποίηση και Οι δραστηριότητες αναδιαμόρφωσης στο σπίτι λειτουργούν ως σημαντικοί παράγοντες για την ανάπτυξη της αγοράς.

Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με την ανάπτυξη μικροβίων σε μια βρεγμένη πετσέτα λειτουργεί επίσης ως καταλύτης για την ανάπτυξη της αγοράς. Σύμφωνα με δήλωση του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, το 90% των πετσετών μπάνιου ήταν μολυσμένο με κολοβακτηρίδια και περίπου το 14% έφερε E. coli. Επιπλέον, τα βακτήρια Coliform ανιχνεύθηκαν στο 89,0% και το E. coli στο 25,6% των πετσετών κουζίνας. Η παρουσία του E. coli σχετίζεται με τη συχνότητα του πλυσίματος. Επιπλέον, οι πετσέτες στο μπάνιο είναι υγρές και δεν στεγνώνουν πλήρως, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μικροβίων όπως μούχλα, σπόρια ωιδίου και άσχημη οσμή. Αυτός ο προαναφερόμενος παράγοντας λειτουργεί ως σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της υιοθέτησης των θερμαντικών πετσετών. Η ζήτηση για θερμαντήρες πετσετών αυξάνεται επίσης καθώς όχι μόνο θερμαίνουν τις πετσέτες αλλά και στεγνώνουν γρήγορα μετά από κάθε χρήση, έτσι οι πετσέτες περνούν πολύ λιγότερο χρόνο σε υγρασία. Κρατούν την πετσέτα πιο φρέσκια ανάμεσα σε πολλά ρούχα, μειώνοντας την ταλαιπωρία του πλυσίματος. Επιπλέον, πολλά θερμαντικά σώματα είναι προγραμματιζόμενα και μπορούν να τα ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών. Η ενσωμάτωση τέτοιων προηγμένων δυνατοτήτων λειτουργεί επίσης ως σημαντικός μοχλός για την αύξηση της υιοθέτησης μεταξύ καταναλωτών με γνώσεις τεχνολογίας. Οι καταναλωτές στην αγορά έχουν την τάση να αγοράζουν 100% ανακυκλώσιμα, ανθεκτικά στη διάβρωση και υψηλής ποιότητας προϊόντα χάλυβα, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100585/

Η εμπορική κατηγορία κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 69,4% το 2020. Η αύξηση των οικονομικών δραστηριοτήτων, η αύξηση του αριθμού των ιαματικών λουτρών και των ξενοδοχείων και ο αυξανόμενος τουρισμός αυξάνουν τη ζήτηση στον εμπορικό τομέα. Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ευεξίας, το 2017, υπήρχαν πάνω από 149.000 ιαματικά λουτρά και η βιομηχανία σπα αναπτύσσεται με ρυθμό 9,9%. Οι πέντε πρώτες αγορές ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Γερμανία, η Ιαπωνία και η Γαλλία. Αυτό αυξάνει τη ζήτηση για θερμαντήρες πετσετών στον εμπορικό τομέα.

Το ηλεκτρικό τμήμα κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 67,8% το 2020. Η ευκολία χρήσης, η εγκατάσταση και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας είναι οι κύριοι παράγοντες που οδηγούν τη ζήτηση για θερμαντήρες ηλεκτρικών πετσετών στην αγορά. Η ζήτηση για ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από τους εμπορικούς τομείς καθώς πολλοί από αυτούς δεν διαθέτουν κεντρικό σύστημα θέρμανσης και λόγω έλλειψης χώρου, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προτιμούν να αγοράζουν θερμαντήρες πετσετών με ευκολία μεταφοράς.

Η αγορά θερμαντικών πετσετών χωρίζεται βάσει του τύπου, της εφαρμογής και της περιοχής. Κατά τύπο, η αγορά χωρίζεται σε Electric, Hydronic. Με εφαρμογή η αγορά χωρίζεται σε Οικιστικά, Εμπορικά.

Europe dominated the market with a share of 47.7% in 2020. The presence of international companies and higher adoption of towel warmers in the region are acting as major factors for market growth. Extreme weather conditions need for heating equipment in washrooms, and demand for efficient energy solutions are the major factors behind the higher adoption rate of the product in the region. Increasing product launches and innovation in product offerings are acting as major drivers for the market. The rise in wellness tourism and the growing hospitality industry is boosting the market growth in the region.

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να επεκταθεί με το ταχύτερο CAGR 7,8% από το 2020 έως το 2027. Οι αυξανόμενες οικιστικές και εμπορικές κατασκευαστικές δραστηριότητες στις αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να επηρεάσουν θετικά την ανάπτυξη της αγοράς. Η άνοδος των δραστηριοτήτων αναδιαμόρφωσης σπιτιών δημιουργεί μια ευκαιρία για τους κατασκευαστές της περιοχής να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς. Επιπλέον, η αλλαγή του τρόπου ζωής, η αύξηση της δαπάνης και η αυξανόμενη τάση των έξυπνων σπιτιών ωθούν την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή.

Οι βασικοί παράγοντες της αγοράς είναι: Runtal North America, Inc. (Zehnder Group). Korado Group; Ομάδα Stelrad Radiator; Radox Radiators Ltd; Pitacs Limited; Καλοριφέρ απόλλωνα Tangshan St. Lawrence συνεργάτης παραγωγής καλοριφέρ ΕΠΕ .; Vogue UK; Myson Inc.; Όμιλος Porcelanosa.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100585/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *