Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Μέγεθος αγοράς και ηλιέλαιο 2021-2028 | Κορυφαίοι προμηθευτές – Kernel, EFKO Group, Aston, Cargill, Optimus, Nutrisun, Dicle Group, NMGK

Το ηλιέλαιο είναι το μη πτητικό έλαιο που συμπιέζεται από τους σπόρους του ηλίανθου, επίσης γνωστό ως Helianthus annuus. Το ηλιέλαιο χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στη βιομηχανία τροφίμων ως τηγάνισμα καθώς και στις καλλυντικές συνθέσεις με τη μορφή μαλακτικού. Η συνολική παραγωγή ηλιελαίου από τον κόσμο το 2014 ήταν περίπου 16 εκατομμύρια τόνοι, εκ των οποίων η Ρωσία και η Ουκρανία είναι οι μεγαλύτεροι παραγωγοί. Είναι ένα μονοακόρεστο ή πολυακόρεστο μείγμα σχεδόν όλων των ελαϊκών οξέων όπως ωμέγα-9 και λινελαϊκό οξύ όπως ωμέγα-6 τάξη ελαίων. Η γκάμα των σπόρων της ελαιώδους ουσίας κυμαίνεται από 22% έως 36% (κανονική, 28%): το μέρος περιέχει 45-55% λάδι. Το εκφρασμένο λάδι είναι ανοιχτού χρυσού χρώματος με απαλό και ήπιο άρωμα. το εξευγενισμένο λάδι είναι ανοιχτό κίτρινο. Οι δυνατότητες καθαρισμού είναι χαμηλές και το λάδι έχει εξαιρετικές χαρακτηριστικές ιδιότητες με ελαφριά κλίση για αυξημένη κλίση. Το λάδι περιέχει σημαντικές ποσότητες στερολών, βιταμίνης Ε, αλειφατικών υδρογονανθράκων και σκουαλενίου. Επί του παρόντος, σημειώθηκε επέκταση στη συνολική ζήτηση για ηλιέλαιο, όπως το ηλιέλαιο. Τα μέτρα, για παράδειγμα, η βελτίωση των ηλίανθων μισής φυλής για την επέκταση της παραγωγής πετρελαίου έχει εξοικειωθεί με την αυξανόμενη ζήτηση. Το ηλιέλαιο επίσης γνωστό ως Helianthus annuus είναι ένα ασταθές λάδι που αφαιρείται από τους σπόρους του ηλίανθου. Είναι ένα τριγλυκερίδιο και ουσιαστικά αποτελείται από στεατικό οξύ, παλμιτικό οξύ, λινολεϊκό οξύ και ελαϊκό οξύ. Υπήρξε επέκταση της συνολικής ζήτησης για συγκομιδές ηλίανθου, όπως το ηλιέλαιο. Τα μέτρα, για παράδειγμα, η βελτίωση των ηλίανθων μισής φυλής για την επέκταση της παραγωγής πετρελαίου έχει εξοικειωθεί με την αυξανόμενη ζήτηση. Το ηλιέλαιο επίσης γνωστό ως Helianthus annuus είναι ένα ασταθές λάδι που αφαιρείται από τους σπόρους του ηλίανθου. Είναι ένα τριγλυκερίδιο και ουσιαστικά αποτελείται από στεατικό οξύ, παλμιτικό οξύ, λινολεϊκό οξύ και ελαϊκό οξύ. Υπήρξε επέκταση της συνολικής ζήτησης για συγκομιδές ηλίανθου, όπως το ηλιέλαιο. Τα μέτρα, για παράδειγμα, η βελτίωση των ηλίανθων μισής φυλής για την επέκταση της παραγωγής πετρελαίου έχει εξοικειωθεί με την αυξανόμενη ζήτηση. Το ηλιέλαιο επίσης γνωστό ως Helianthus annuus είναι ένα ασταθές λάδι που αφαιρείται από τους σπόρους του ηλίανθου. Είναι ένα τριγλυκερίδιο και ουσιαστικά αποτελείται από στεατικό οξύ, παλμιτικό οξύ, λινολεϊκό οξύ και ελαϊκό οξύ.

Η παγκόσμια αγορά ηλιελαίουταξινομείται ως μάρτυρας σημαντικής ανάπτυξης λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του μη επεξεργασμένου, υγιούς, μη επεξεργασμένου και οργανικού ελαίου. Τα επόμενα χρόνια, τα φυτικά έλαια με λίπος, χαμηλή χοληστερόλη και θερμίδες είναι πιθανό να αποκτήσουν υψηλή ανταπόκριση λόγω της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης για την υγεία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η σημαντική βελτίωση στο δίκτυο λιανικής, η παραγωγή πετρελαίου, η αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών και οι αναπτυσσόμενες οικονομίες είναι μερικοί από τους εξέχοντες παράγοντες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ηλιελαίου. Επιπλέον, η αυξανόμενη δημοτικότητα του ελαίου canola, του σογιέλαιου χωρίς λιπαρά και η αναδυόμενη προτίμηση για το ελαιόλαδο θα οδηγήσουν την παγκόσμια αγορά ηλιελαίου. Ο τομέας λιανικής αναμένεται να οδηγήσει τις πωλήσεις ηλιελαίου λόγω της ισχυρής αλυσίδας εφοδιασμού αλυσίδας προϊόντων ηλιελαίου και καθιερωμένης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής. Η κατανάλωση φυτικών ελαίων έχει αυξηθεί στις αναπτυσσόμενες χώρες λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από τον αυξανόμενο πληθυσμό, την αύξηση του λιανικού τομέα και την αύξηση του συνολικού εισοδήματος των νοικοκυριών. Επιπλέον, οι κατασκευαστές ηλιελαίων υιοθετούν προηγμένη τεχνική επεξεργασίας για να προσφέρουν πιο υγιεινό και προσιτό λάδι. Ωστόσο, δεν διαθέτουν την παραγωγή ηλιελαίου σε σύγκριση με την εισερχόμενη ζήτηση.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100279/

Η παγκόσμια αγορά ηλιελαίου μπορεί να ταξινομηθεί με βάση τον τύπο σπόρου, την εφαρμογή και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο των σπόρων, η παγκόσμια αγορά ηλιελαίου μπορεί να χωριστεί σε σπόρους ηλίανθου ζαχαροπλαστικής και ηλιόσπορους χωρίς λάδι. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά ηλιελαίου μπορεί να χωριστεί σε μαγειρική, προϊόντα περιποίησης δέρματος, εστιατόρια και ξενοδοχεία και άλλα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά ηλιελαίου μπορεί να χωριστεί σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες στην παγκόσμια αγορά ηλιελαίου είναι οι Archer Daniels Midland Company, Beidahuang Group, Borges Mediterranean Group, Ruchi Soya, Ach Food Companies Inc., Bunge Limited Adani Group, Bunge Alimentos SA, Cargill Inc. και Fuji Vegetable Oil, Inc. μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά ηλιελαίου μπορεί να κατατμηθεί

Ανά τύπο σπόρου:

• Σπόροι ηλίανθου

• Ηλιόσποροι χωρίς λάδι

Με εφαρμογή:

• Μαγείρεμα

• Προϊόντα περιποίησης δέρματος

• Εστιατόρια και ξενοδοχεία

• Οι υπολοιποι

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100279/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version