Μέγεθος αγοράς ιατρικής κάνναβης, κατάσταση, ζήτηση και κατάσταση εσόδων ανά περιοχή 2021-2028

Η αγορά φαρμακευτικής κάνναβης εκτιμήθηκε σε 14000 εκατομμύρια το 2020 και αναπτύσσεται με CAGR 25,16% κατά την περίοδο πρόβλεψης από το 2021 έως το 2027 και αναμένεται να φθάσει τα 67.354,01 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027. Η ιατρική μαριχουάνα, προέρχεται από το φυτό μαριχουάνας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Οι άνθρωποι δεν το χρησιμοποιούν για να αυξηθούν, αλλά για να διευκολύνουν / ελέγξουν τα ιατρικά τους συμπτώματα. Η κάνναβη είναι ένα ψυχοδραστικό φάρμακο που προέρχεται από το φυτό κάνναβης της οικογένειας Cannabaceae. Χρησιμοποιήθηκε ιατρικά για αρκετά χρόνια σε αρχαίους Ινδούς, Κινέζους, Αιγυπτιακούς και Ισλαμικούς πολιτισμούς. Η πιο κοινή χρήση για ιατρική μαριχουάνα είναι για τον έλεγχο του πόνου. Ενώ η μαριχουάνα δεν προορίζεται για χρήση σοβαρού πόνου (για παράδειγμα, μετεγχειρητικός πόνος ή σπασμένο οστό), είναι αρκετά αποτελεσματική για τον χρόνιο πόνο.

Η αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα θεραπευτικά οφέλη της κανναβιδιόλης έχει επηρεάσει τους ανθρώπους να αγοράζουν προϊόντα με βάση την κάνναβη, ανεξάρτητα από το κόστος τους. Οι κύριοι έμποροι λιανικής εστιάζουν τώρα στην πώληση προϊόντων με βάση την κάνναβη, καθώς έχουν υψηλότερο περιθώριο κέρδους.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100345/

Οι αυστηροί FDA και άλλοι κανονισμοί είναι μερικοί από τους παράγοντες που αναμένεται να εμποδίσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ιατρικής μαριχουάνας κατά την περίοδο πρόβλεψης. Λείπουν επιστημονικές περιπτώσεις ιατρικής μαριχουάνας περιορίζουν την αγορά για ανάπτυξη. Η επωνυμία αυξάνει για να προσφέρει ένα θετικό μερίδιο στους ανταγωνιστές για να κατακτήσουν τη μέγιστη αγορά με ήδη καθορισμένα δίκτυα διανομής και περιφερειακό χώρο.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100345/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *