Ιατρικές ταινίες και αγορά επιδέσμων αξίας 8,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028 – Αποκλειστική αναφορά από το Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Ιατρικές ταινίες και αγορά επιδέσμων ανά προϊόν (ταινία (ύφασμα, χαρτί, πλαστικό), επίδεσμος (γάζα, κόλλα, συνεκτικό, ελαστικό, συμπίεση)), εφαρμογή (χειρουργική επέμβαση, τραύμα, έλκος, αθλητισμός, εγκαύματα) ), Enduser (Νοσοκομείο, ASC, Clinic, Homecare) – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από το Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά ιατρικών ταινιών και επιδέσμων προβλέπεται να φτάσει τα 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028 από 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, CAGR 4,0% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Ιατρικές ταινίες και αγορά επιδέσμων”

341 – Πίνακες

42 – Φιγούρες

269 ​​- Σελίδες

Ο αυξανόμενος αριθμός χειρουργικών επεμβάσεων, η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης χρόνιων πληγών και ο αυξανόμενος γηριατρικός πληθυσμός είναι οι κύριοι παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς ιατρικών ταινιών και επιδέσμων κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Ωστόσο, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προηγμένα προϊόντα φροντίδας τραυμάτων αναμένεται να περιορίσει την ανάπτυξη της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά την εφαρμογή, ο τομέας της χειρουργικής πληγής αναμένεται να αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς ιατρικών ταινιών και επιδέσμων το 2020. ”

Με βάση την εφαρμογή, η αγορά ιατρικών επιδέσμων χωρίζεται σε χειρουργική πληγή, τραυματική πληγή, τραυματισμό εγκαύματος, έλκος, αθλητικό τραυματισμό και άλλες θεραπείες. Το μεγάλο μερίδιο αυτής της εφαρμογής οφείλεται στον αυξανόμενο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων σε όλο τον κόσμο.

Με βάση τα προϊόντα, η αγορά ιατρικών ταινιών χωρίζεται σε ιατρικές ταινίες και επιδέσμους. Μεγάλο μερίδιο αποδίδεται στο τμήμα επιδέσμων, καθώς οι επίδεσμοι προστατεύουν τα τραύματα από τραύματα, βακτήρια και βρωμιά. απορροφούν υγρά από αποστράγγιση πληγών. και διατηρεί ένα υγρό περιβάλλον για να επισπεύσει την επούλωση.

Με βάση τους τελικούς χρήστες, η αγορά ιατρικών ταινιών και επιδέσμων έχει κατατμηθεί με βάση την κατηγορία τελικών χρηστών—, νοσοκομεία, κέντρα χειρουργικής επέμβασης, κλινικές, ρυθμίσεις οικιακής φροντίδας και άλλους τελικούς χρήστες. Μόνο τα νοσοκομεία διαθέτουν την υποδομή και το προσωπικό που απαιτείται για τη θεραπεία παθήσεων, όπως χρόνιες πληγές, εγκαύματα και τραυματικές και τραυματισμένες περιπτώσεις. Τέτοιες θεραπείες χρησιμοποιούν όλους τους τύπους ιατρικών ταινιών και επιδέσμων. Για παράδειγμα, σχεδόν όλες οι μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις απαιτούν εισαγωγή καθετήρα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ιατρικών ταινιών για την ασφάλιση.

Αίτημα δείγματος σελίδων: https://bit.ly/3uGBkQ7

 

Το Asia Pacific κυριάρχησε στην παγκόσμια αγορά ιατρικών ταινιών και επιδέσμων το 2020

Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού κυριάρχησε στην αγορά ιατρικών ταινιών και κατέγραψε το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η ανάπτυξη της αγοράς στην Ασία-Ειρηνικό μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα φροντίδας τραυμάτων, στην αύξηση του γηριατρικού πληθυσμού και στην αύξηση του επιπολασμού των χρόνιων πληγών στην περιοχή.

Διακεκριμένοι παίκτες στην αγορά ιατρικών επιδέσμων περιλαμβάνουν την εταιρεία 3M (ΗΠΑ), την Johnson & Johnson (ΗΠΑ), την Cardinal Health Inc. (US), την Medline Industries Inc. (US), την Essity (Σουηδία), την McKesson Corporation (US), την Integra Lifesciences Holdings Corporation (ΗΠΑ), Smith & Nephew Plc., (ΗΠΑ), B. Braun Melsungen AG (Γερμανία), PAUL HARTMANN AG (Γερμανία), Beiersdorf AG (Γερμανία), Nitto Denko Corporation (Ιαπωνία), Mölnlycke Healthcare (Σουηδία) , Coloplast A / S (Δανία) και Nichiban (Ιαπωνία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *