Ιατρικές πατερίτσες COVID-19 Προβλεπόμενη επίπτωση και παγκόσμια ανάλυση έως το 2028

Ιατρικές πατερίτσες COVID-19 Προβλεπόμενη επίπτωση και παγκόσμια ανάλυση έως το 2028

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΚΙΔΩΝ : INTRO: Το δεκανίκι είναι ένα βοηθητικό κινητικότητας που μεταφέρει βάρος από τα πόδια στο πάνω μέρος του σώματος. Χρησιμοποιείται συχνά για άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πόδια τους για να στηρίξουν το βάρος τους, για λόγους που κυμαίνονται από βραχυπρόθεσμους τραυματισμούς έως δια βίου αναπηρίες.

Ιατρικές πατερίτσες χρησιμοποιούνται όταν ένας ασθενής δεν μπορεί να περπατήσει σωστά. Για να μειώσετε τις πιθανότητες περαιτέρω τραυματισμού, τα ιατρικά δεκανίκια είναι πολύ χρήσιμα. Αυτή η αγορά αναμένεται να αναπτυχθεί κατά την περίοδο πρόβλεψης καθώς υπάρχει αυξανόμενος αριθμός ατόμων που χρειάζονται βοηθήματα πεζοπορίας. Η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη είναι οι κορυφαίοι καταναλωτές ιατρικών δεκανικιών λόγω της αύξησης του γηριατρικού πληθυσμού. Η Ασία-Ειρηνικός υποτίθεται ότι θα έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στο μέλλον για την αγορά πωλήσεων ιατρικών δεκανικιών λόγω του μεγάλου πληθυσμού και του ταχέως βελτιωμένου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή.

DRO: Παράγοντες που οδηγούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρικών αναπηρικών αμαξιδίων αυξάνεται παγκοσμίως ο ηλικιωμένος πληθυσμός, η ανάγκη αυτοματοποιημένης αναπηρικής πολυθρόνας για άτομα με ειδικές ανάγκες και το υψηλό διαθέσιμο εισόδημα ατόμων από ανεπτυγμένες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ιαπωνία. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση προηγμένων αναπηρικών αμαξιδίων από την αθλητική βιομηχανία επηρεάζει επίσης την ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικών αναπηρικών αμαξιδίων, καθώς πολλές αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται ειδικά για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκτός από πολλά πλεονεκτήματα, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών αναπηρικών αμαξιδίων αντιμετωπίζει επίσης ορισμένες προκλήσεις όπως το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής αναπηρικής πολυθρόνας και η έλλειψη ευαισθητοποίησης και υποδομής. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα αναμένεται να μειωθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100016/

Η παγκόσμια αγορά πατερίτσων μπορεί να κατατμηθεί ανά προϊόν, τελικό χρήστη, υλικό και γεωγραφία. Ανά προϊόν, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε Underarm Crutch, Forearm Crutch, Tetrapod Crutch, Leg Support Crutch, Platform Crutch και άλλα. Από τον τελικό χρήστη, η αγορά μπορεί να χωριστεί σε παιδιά, ενήλικες και άλλα. Ανάλογα με το υλικό, η παγκόσμια αγορά μπορεί να διαχωριστεί σε ξύλο, κράματα μετάλλων, ενισχυμένα με ίνες άνθρακα ή γυαλί, θερμοπλαστικό και ενισχυμένο με ίνες άνθρακα πολυμερές. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά μπορεί να διαχωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και LAMEA.

ΤΜΗΜΑ: ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Ιατρική Sunrise

 1. Ιατρικά προϊόντα NOVA

3. Millennial Medical

4. Εργαλείο μαγειρικής & Die

5. IWALK Δωρεάν

6. Καρδιακή υγεία.

Η παγκόσμια αγορά ιατρικών δεκανικιών μπορεί να κατατμηθεί

Κατά προϊόν:

 • Υποβραχιόνιο μασχάλης
 • Δεκανί
 • Tetrapod δεκανίκι
 • Δίσκος στήριξης ποδιών
 • Πλατφόρμα δεκανίκι
 • Οι υπολοιποι

 

Από τον τελικό χρήστη:

 • Παιδιά
 • Ενήλικες
 • Οι υπολοιποι

Κατά υλικό:

 • Ξύλο
 • Μεταλλικά κράματα
 • Ενισχυμένα σύνθετα ινών άνθρακα ή γυαλιού
 • Θερμοπλαστικός
 • Ενισχυμένο πολυμερές ινών άνθρακα

Ανά περιοχή:

 • Βόρεια Αμερική
 • Ευρώπη
 • Ασία-Ειρηνικός
 • ΛΑΜΕΑ

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100016/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *