Θεραπευτική αγορά παρακολούθησης ναρκωτικών για εντυπωσιακή ανάπτυξη των μαρτύρων έως το 2028 Ανάλυση Covid-19

Η παγκόσμια αγορά παρακολούθησης φαρμάκων προβλέπεται να φτάσει τα 2,34 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, με CAGR 6,6% από το 2020 έως το 2027. Η παρακολούθηση θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) είναι η κλινική πρακτική προσδιορισμού της συγκέντρωσης ενός συγκεκριμένου φάρμακο στην κυκλοφορία του αίματος ενός ασθενούς σε διαφορετικά διαστήματα. Η παρακολούθηση του θεραπευτικού φαρμάκου (TDM) βοηθά στη διατήρηση ενός σταθερού όγκου φαρμάκου στην κυκλοφορία του αίματος που απαιτείται για την εμφάνιση θεραπευτικών αποτελεσμάτων χωρίς τοξικά αποτελέσματα, βελτιστοποιώντας έτσι τις ατομικές δοσολογίες.

Η παρακολούθηση του θεραπευτικού φαρμάκου (TDM) γενικά δεν χρησιμοποιείται για την πλειονότητα των φαρμάκων, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για την παρακολούθηση φαρμάκων με στενό θεραπευτικό παράθυρο, φάρμακα για τα οποία απαιτούνται απαιτούμενες συγκεντρώσεις, φάρμακα με έντονη φαρμακοκινητική μεταβλητότητα και φάρμακα που είναι γνωστό ότι προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες υπάρχοντα. Το TDM ξεκινά με την έναρξη της φαρμακευτικής αγωγής και περιλαμβάνει τον καθορισμό μιας προκαταρκτικής δοσολογίας κατάλληλης για την κλινική κατάσταση και τα χαρακτηριστικά του ασθενούς όπως η ηλικία, ο δείκτης μάζας σώματος, το βάρος, η λειτουργία των οργάνων και η σχετική φαρμακευτική θεραπεία. Το TDM χρησιμεύει στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας ενός φαρμάκου όταν χορηγείται σε κάθε ασθενή.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100440/

Η αγορά παρακολούθησης θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) αναμένεται να δείξει υγιή ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης, λόγω της απότομης αύξησης της ζήτησης για καλύτερη υγειονομική περίθαλψη για τον αυξανόμενο αστικό πληθυσμό. Η αυξημένη γνώση της φαρμακογενετικής και της φαρμακοκινητικής των φαρμάκων τείνει τους κλινικούς για την παρακολούθηση θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) ορισμένων φαρμάκων. Η ταχεία αύξηση του επιπολασμού των σύνθετων νευρολογικών ασθενειών και του καρκίνου έχουν τροφοδοτήσει τη ζήτηση για διαγνωστικές μεθόδους υψηλού επιπέδου, όπως γενετικές δοκιμές, οι οποίες με τη σειρά τους αναμένεται να ενισχύσουν την αγορά θεραπευτικών φαρμάκων (TDM).

Επιπλέον, η αύξηση των επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων και εμβολίων από ιδιωτικούς και κυβερνητικούς φορείς αναμένεται επίσης να προωθήσει τη ζήτηση για την αγορά θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, η αύξηση του γηριατρικού πληθυσμού, ιδίως στην ανάπτυξη γεωγραφικών περιοχών και την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων στη διαχείριση φαρμάκων, οδηγεί περαιτέρω αυτήν την αγορά. Ωστόσο, η χαμηλή απόδοση έρευνας και ανάπτυξης (Ε & Α), το υψηλό κόστος υποδομής, το αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο και η έλλειψη εκπαιδευμένων πόρων είναι μερικοί από τους περιορισμούς της αγοράς θεραπευτικής παρακολούθησης φαρμάκων (TDM).

Οι κυριότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά παρακολούθησης θεραπευτικών φαρμάκων περιλαμβάνουν τα Abbott Laboratories (ΗΠΑ), F. Hoffmann-La Roche (Ελβετία), Siemens Healthineers (Γερμανία), Thermo Fisher Scientific (ΗΠΑ), Danaher Corporation (US), Bio-Rad Laboratories (ΗΠΑ), bioMérieux (Γαλλία), BÜHLMANN Laboratories (Ελβετία), SEKISUI MEDICAL (Ιαπωνία), Randox Laboratories (Ιρλανδία), DiaSystem Scandinavia AB (Σουηδία), Cambridge Life Sciences Limited (Ηνωμένο Βασίλειο), ARK Diagnostics, Inc. (US ), Chromsystems Instruments & Chemicals GmbH (Γερμανία), Grifols (Ισπανία), Exagen Inc. (ΗΠΑ), Theradiag (Γαλλία), R-Biopharm AG (Γερμανία), apDia Group (Βέλγιο), BioTeZ Berlin-Buch GmbH (Βέλγιο) , Eagle Biosciences Inc. (US), JASEM Laboratory Systems and Solutions AS (Τουρκία), Aalto Scientific (ΗΠΑ), Immundiagnostik AG (Γερμανία) και UTAK (ΗΠΑ).

Γεωγραφικά, η αγορά παρακολούθησης φαρμάκων (TDM) μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Μέση Ανατολή και Αφρική και Λατινική Αμερική. Η Βόρεια Αμερική εκτιμάται ότι κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς παρακολούθησης θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) λόγω της παρουσίας ανώτερης βάσης υγειονομικής περίθαλψης, ισχυρών περιφερειακών οικονομικών και μεγαλύτερης έμφασης στην πρόληψη και ευεξία από την κυβέρνηση. Αυτή η τάση αντικατοπτρίζεται και σε άλλες χώρες.

Η αγορά θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) στην Ευρώπη αναμένεται να δείξει ταχεία ανάπτυξη, που αποδίδεται στην υψηλή συνείδηση ​​για την ευημερία στην περιοχή σε συνδυασμό με την αύξηση των δαπανών για υπηρεσίες υγείας. Χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία στον Ασιατικό Ειρηνικό είναι έτοιμες να είναι οι πιο υποσχόμενες αγορές παρακολούθησης θεραπευτικών φαρμάκων (TDM) στο εγγύς μέλλον. Σημαντικοί παράγοντες για τις θετικές προοπτικές είναι η εκτεταμένη ανάπτυξη υποδομών υγειονομικής περίθαλψης και η αυξανόμενη έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100440/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *