Η Villara Energy Systems λανσάρει την εικοσαετή μπαταρία Lithium Titanate

Η Villara Energy Systems ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της σύγχρονης οικιακής μπαταρίας. Η μπαταρία ονομάζεται state-of-the-art, The VillaGrid. 

Αυτό το επαναστατικό Σύστημα Ενεργειακής Αποθήκευσης (ESS) είναι το κορυφαίο του είδους του για την αξιοποίηση της χημείας Lithium Tinate , η οικιακή μπαταρία VillaraGrid παραδίδεται με εγγύηση 20 ετών και έχει σχεδιαστεί ως το πιο αποδοτικό προϊόν, ασφαλές και μακροχρόνιο προϊόν.

Αυτή η μπαταρία έχει το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας και την υψηλότερη αξιοποιήσιμη διάρκεια ζωής.

«Έχουμε ξεκινήσει να κατασκευάσουμε μια μπαταρία που θα διαρκέσει δύο φορές περισσότερο και θα παρέχουμε διπλάσια ισχύ», λέει ο Πρόεδρος της Villara Energy Systems , Rick Wylie . «Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτήν την μπαταρία στον κόσμο».

Ο σχεδιασμός VillaGrid αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία για οικιακές μπαταρίες. Παρέχει διπλάσια ισχύ από τους πρωταγωνιστές, αρκετά αρκετά για να ξεκινήσει μεγάλα κλιματιστικά. Το VillaGrid είναι επίσης πιο αποδοτικό, με λιγότερη από τη μισή απώλεια ενέργειας, μετατρέποντας περισσότερη ηλιακή ενέργεια ενός ιδιοκτήτη σπιτιού σε αξιοποιήσιμο ηλεκτρικό ρεύμα.

Το VillaGrid λειτουργεί σε ευρύτερο εύρος θερμοκρασίας, λειτουργικό σε ακραία κλίματα όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλα προϊόντα.

Το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας VillaGrid υποστηρίζει τους οικιακούς ηλιακούς συλλέκτες από τους οποίους φορτίζεται η μπαταρία. Καθώς οι ιδιοκτήτες σπιτιού αντιμετωπίζουν ζητήματα όπως η αύξηση των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος, οι μη προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και οι διακοπές λειτουργίας της δημόσιας ασφάλειας, το VillaGrid μπορεί να τους βοηθήσει να ελαχιστοποιήσουν τους λογαριασμούς τους και να αντέξουν καλύτερα σε διακοπές ρεύματος.

«Φανταστείτε ότι ένα αυτοκίνητο έχει εισαχθεί στην αγορά που λειτουργεί με ένα νέο εναλλακτικό καύσιμο, παίρνει 200 ​​μίλια ανά γαλόνι, πηγαίνει μηδέν έως εξήντα σε ένα δευτερόλεπτο και έρχεται με εγγύηση έξι εκατομμυρίων μιλίων. Αυτό είναι το VillaGrid. Είναι μια θεμελιωδώς νέα τεχνολογία μπαταρίας που προσφέρει περισσότερη ισχύ, περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη αποδοτικότητα και πιο χρήσιμη ζωή », λέει ο Γενικός Διευθυντής της Villara Energy Systems , Garrett Woodroof.

Καθώς το γηράσκον ηλεκτρικό δίκτυο παλεύει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι κατασκευαστές σπιτιών που επενδύουν σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας στο σπίτι προσφέρονται πιστώσεις για φόρους και άλλα κίνητρα από κρατικούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς για να διευκολύνουν την ενεργειακή κρίση.

Ενόψει των παρατεταμένων διακοπών ρεύματος, των διακοπών ρεύματος και της αύξησης των τιμών της ενέργειας, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού λαμβάνουν αυτές τις επιδοτήσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την προσωπική τους ενεργειακή ανεξαρτησία.

Σχετικά με τα Ενεργειακά Συστήματα της Villara

Η Villara είναι ένας περήφανος κατασκευαστής της Καλιφόρνιας, η Villara Energy, μηχανικός και παράγει τα προϊόντα της στις ΗΠΑ. Η Villara Energy προσφέρει ποιοτικά ενεργειακά προϊόντα που συμμορφώνονται με την ικανοποίηση και τις προσδοκίες των πελατών και τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας. Ο επίσημος ιστότοπος είναι το villaraenergy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *