Η Hyperion επεκτείνει το επιστημονικό και τεχνικό συμβουλευτικό συμβούλιο

 • Ο Δρ. Kesh Keshavan θα διοριστεί από την Hyperion Metals στο Επιστημονικό και Τεχνικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο της ως επικεφαλής επιστήμονας υλικών .
 • Ο Δρ Keshavan είναι ένας επιτυχημένος και σεβαστός επιστήμονας υλικών με σημαντικό ρεκόρ εξελίξεων τεχνολογιών με εφεύρεση μέσω εμπορευματοποίησης.
 • Το Επιστημονικό και Συμβουλευτικό Συμβούλιο είναι για καθοδήγηση στις τεχνικές και επιστημονικές δραστηριότητες ανάπτυξης έργων της Hyperion για την κάλυψη μηδενικών ανθρακικών αλυσίδων εφοδιασμού αξιολόγησης άνθρακα.

Η Hyperion Metals Limited (Hyperion ή η εταιρεία) ανακοίνωσε την ενίσχυση του συμβουλευτικού συμβουλίου της εταιρείας

(Τεχνικό και Συμβουλευτικό Συμβούλιο) μέσω της εισαγωγής του Δρ. Kesh Keshavan στην εταιρεία.

Ο Δρ Keshavan απονέμεται ως ο «Συγγραφέας με τις περισσότερες αναφορές», λέει το Ινστιτούτο Επιστημονικών Πληροφοριών

Ο Δρ. Kesh Keshavan είναι διδακτορικός διδάκτορας, με 30 χρόνια εμπειρίας ως εξέχοντος επιστήμονας υλικού ως προεξέχοντος επιστήμονας υλικών με ιστορικό στη βιομηχανία και ρεκόρ εμπορευματοποίησης νέων καινοτομιών. Ο Δρ Keshavan κατέχει υπόβαθρο σε υλικά Superhard και 200 ​​διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Επί του παρόντος, ο Δρ. Keshavan είναι ο Πρόεδρος της Blacksand Technology LLC και Διευθυντής Ανάπτυξης για την SuperMetalix , Inc. , μια εταιρεία Ε & Α που εμπορεύεται συνθετικό υλικό superhard Tetride. 

 • Ο Δρ Keshavan υπηρετούσε προηγουμένως ως Διευθυντής, Μηχανική Υλικών για τον Smith Bits, μια εταιρεία Schlumber
 • και ως Σύμβουλος Τεχνολογίας στο Schlumber Drilling Group
 • Advanced Materials Group SII Mega Diamond στη θέση αντιπροέδρου
 • GeoDiamond Engineering and Manufacturing ως Αντιπρόεδρος

Ο Δρ. Keshavan ήταν πτυχιούχος μεταλλουργίας από το Ινστιτούτο Ινδικών Επιστημών και απέκτησε το πτυχίο του στο Bachelor of Science από το Πανεπιστήμιο Bangalore και μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Επιστήμη Υλικών από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι

 • Ήταν μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Μετάλλων.
 • Συνεισφέρθηκε στην Αμερικανική Εταιρεία Δοκιμών και Υλικών.
 • Μέλος στο Society for Petroleum Engineers International.
 • Και ο Διευθυντής της Τεχνικής Επιτροπής Ε & Α.

Ο Αναστάσιος Αρίμα, Διευθύνων Σύμβουλος της Hyperion Metals είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Δρ. Keshavan συμμετέχει στο Επιστημονικό και Τεχνικό Συμβουλευτικό Συμβούλιο της Hyperion Metals. Με την πολυετή εμπειρία του ως ανώτερο στέλεχος και εξαιρετικό ιστορικό ως επιστήμονας και παραγωγός εφευρέτης, ο Δρ. Keshavan θα είναι πολύτιμος για την Hyperion καθώς κλιμακώνουμε και εμπορευόμαστε την πρωτοποριακή τεχνολογία μετάλλων και πούδρων με χαμηλό έως μηδέν άνθρακα HAMR.

Το ραντεβού του Δρ. Keshavan αποδεικνύει ότι χτίζουμε γρήγορα μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων υλικών της Αμερικής που σκοπεύουν να μεταμορφώσουν τους τομείς χαμηλών εκπομπών άνθρακα και τρισδιάστατης εκτύπωσης. Αυτή η ομάδα και η πρωτοποριακή τεχνολογία HAMR έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διείσδυση μετάλλων και σκονών τιτανίου στους τομείς του διαστήματος, της αεροδιαστημικής, της EV, της ιατρικής και της άμυνας. “

Σχετικά με τα Hyperion Metals

Ο στόχος της Hyperion είναι να είναι ο κύριος προγραμματιστής μηδενικού άνθρακα με βιώσιμες και υλικές αλυσίδες εφοδιασμού για σύγχρονες αμερικανικές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων διαστημικών, αεροδιαστημικών, ηλεκτρικών οχημάτων και τρισδιάστατων εκτυπώσεων.

Τα Hyperion Metals έχουν 100% ενδιαφέρον για το έργο Titan, καλύπτοντας περίπου 4.000 στρέμματα τιτανίου με ορυκτά σπάνιων γαιών, όπως υψηλής ποιότητας άμμο πυριτίου και ιδιότητες πλούσιας σε ζιργκόν ορυκτές άμμο στο Tennessee των ΗΠΑ.

Το Titan Project βρίσκεται με τρόπο που να επιτυγχάνει επίτευγμα στα νοτιοανατολικά των ΗΠΑ, με χαμηλού κόστους οδική, σιδηροδρομική και υλικοτεχνική υποστήριξη που το συνδέει με κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής στον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *