Η AeroFarms επεκτείνει την παγκόσμια έδρα της για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την καινοτομία

Η AeroFarms επεκτείνει την παγκόσμια έδρα της για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την καινοτομία

Εσωτερική κάθετη γεωργία που εργάζεται για την επέκταση της παρουσίας στην κοινότητα και τη δέσμευση προς το Newark.

Η Aeromark είναι πιστοποιημένη εταιρεία B και επικεφαλής της κάθετης καλλιέργειας εσωτερικού χώρου. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα λάβει την πιστοποίησή της για επέκταση της κατοχής των παγκόσμιων κεντρικών γραφείων στο Newark.

Προς υποστήριξη της παγκόσμιας επέκτασής της, η Aerofarms ολοκλήρωσε πρόσφατα την ολοκλήρωση των 25.000 τετραγωνικών ποδιών για νέο χώρο γραφείων στα κεντρικά της γραφεία και περισσότερα κτίρια για Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης και Αριστείας.

“Το Νιου Τζέρσεϋ και το Νιούαρκ ήταν το τέλειο σπίτι για την AeroFarms να προσλάβει το καλύτερο ταλέντο για κηπουρική, μηχανική, επιστήμη δεδομένων, επιχειρήσεις και ασφάλεια των τροφίμων, επιτρέποντάς μας να επαναπροσδιορίσουμε τη γεωργία στο Garden State”

Το 2015, η AeroFarms συνόδευσε στενά με την Πόλη του Νιούαρκ και την Αρχή Οικονομικής Ανάπτυξης του Νιου Τζέρσεϋ (NJEDA), για να αλλάξει την έδρα της από την περιοχή Finger Lakes της Νέας Υόρκης στο Νιούαρκ με σκοπό να δημιουργήσει περισσότερες από 75 θέσεις εργασίας όλο το χρόνο για τοπική κοινότητα.

Επί του παρόντος, η AeroFarms απασχολεί περισσότερα από 150 μέλη της ομάδας στο Newark και η Εταιρεία επιτελεί το όραμά της όχι μόνο να εξυπηρετεί την περιοχή του μετρό της Νέας Υόρκης, αλλά και να χρησιμεύει ως το παγκόσμιο μεσαίο σημείο για εμπορική εσωτερική κάθετη γεωργία μεγάλης κλίμακας και το πιο πρόσφατο ανάπτυξη ιδιόκτητων τεχνολογιών σχετικά με ορισμένες από τις πιο κρίσιμες γεωργικές προκλήσεις στον κόσμο.

Η AeroFarms ανοίγει πρωτίστως το δρόμο για καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις από την ίδρυσή της και θα συνεχίσει να βασίζεται σε αυτό το κληροδότημα μέσω συνεχιζόμενης Ε & Α και υποδομών για να διατηρήσει το ηγετικό της κράτος ως κλίμακα της Εταιρείας.

Λίγες μέρες πριν, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της AeroFarms David Rosenberg επελέγη ως κορυφαίος τεχνολογικός επιρροής από τα μέσα ενημέρωσης του Νιου Τζέρσεϋ, δείχνοντας την ηγεσία της εταιρείας στην τεχνολογία και την καινοτομία.

«Κλιμάκουμε τις εκμεταλλεύσεις σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμαστε στενά με μεγάλους πολυεθνικούς εμπόρους λιανικής πώλησης και η πρόσφατα διευρυμένη παγκόσμια έδρα μας θα είναι μια βιτρίνα για το μετασχηματιστικό έργο και την καινοτομία μας που θα οδηγήσει περαιτέρω την αποστολή μας να αναπτύξουμε τα καλύτερα δυνατά φυτά για τη βελτίωση των ανθρωπότητα.” είπε ο Ρόζενμπεργκ.

Σχετικά με την Aerofarms 

Η AeroFarms έχει μακρά ιστορία συμμετοχής στην κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την Ironbound Community Corporation και το NJ Reentry Program, προσφέροντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όσους είχαν προηγουμένως φυλακιστεί ή περιοριστεί.

Η AeroFarms έχει κάνει πολλές αλλαγές με το Community Farms, σε συνεργασία με τη Philips Academy Charter School και το πρόγραμμα EcoSpaces που εδρεύει στο Newark .

Η Εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με την πρωτοβουλία City of Jersey City και την πρωτοβουλία Healthy Cities and Communities του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το πρώτο κάθετο αγροτικό πρόγραμμα στην περιοχή, το οποίο αποτελείται από δέκα κάθετες εκμεταλλεύσεις σε όλη την πόλη του Τζέρσεϋ, τοποθετημένες σε ανώτερα κέντρα, σχολεία, συγκροτήματα κατοικιών , και τοπικά κτίρια.

Οι ιστότοποι θα παράγουν 19.000 λίβρες λαχανικών ετησίως, χρησιμοποιώντας στοχευμένη αεροθρονική υδρονέφωση και ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα και το φαγητό θα δοθεί στην κοινότητα χωρίς κόστος. 

Στις 26 Μαρτίου 2021, η εταιρεία ανακοίνωσε μια οριστική συμφωνία συνένωσης επιχειρήσεων με την Spring Valley Acquisition Corporation .

Η Aerofarms διαπραγματεύεται δημοσίως με το νέο σύμβολο «ARFM»

Χωρίς προσφορά ή πρόσκληση 

Η εταιρεία σε οποιοδήποτε δελτίο τύπου δεν αποτελεί προσφορά για πώληση ή προσφορά για αγορά, ή ζήτηση οποιασδήποτε ψήφου σε σχέση με την επιχειρηματική συμφωνία ή οποιεσδήποτε σχετικές συναλλαγές που σχετίζονται με την Spring Valley ή την Aerofarms.

Προηγούμενες δηλώσεις 

Οι προβλέψεις είτε στα δελτία τύπου είτε σε οποιαδήποτε πηγή ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τα πραγματικά αποτελέσματα. Άρα η εμπιστοσύνη αυτών των δηλώσεων θα είναι άσκοπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *