Η τελευταία κριτική της αγοράς Green & Bio Polyols γνωρίζει περισσότερα για τους κερδισμένους στη βιομηχανία

Οι πράσινες πολυόλες και οι βιοόλες είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλκοολούχα υγρά που περιέχουν περισσότερες από μία ομάδες υδροξυλίου. Η βιο πολυόλη παρασκευάζεται από διάφορα φυτικά έλαια όπως canola, καλαμπόκι και καστορένιο, ενώ η πράσινη πολυόλη απομακρύνεται από επανεπεξεργασμένες πολυουρεθάνες και τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο. Οι πολυεστερικές πολυόλες και οι πολυαιθερικές πολυόλες είναι οι δύο κύριοι τύποι βιοπολυολών και πράσινων πολυολών που χρησιμοποιούνται ευρέως. Τέτοια προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε μια σειρά εφαρμογών που περιλαμβάνουν εύκαμπτα, στεγανοποιητικά, άκαμπτα και συγκολλητικά αφρού και επικαλύψεων πολυουρεθάνης.

Οι κρίσιμες πρώτες ύλες που βρίσκουν σημαντική χρήση στην κατασκευή ελαστομερών, επικαλύψεων, συγκολλητικών ουσιών, πολυουρεθάνης, θερμοπλαστικού, τεχνητού δέρματος και στεγανωτικών είναι Bio polyol και green polyol Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς πράσινων και βιολογικών πολυολώνπεριλαμβάνουν την παρουσία αυστηρών περιβαλλοντικών κανόνων και κανονισμών από διάφορους κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς φορείς, καθώς και εφικτές νομοθεσίες που επιτρέπουν στους κατασκευαστές να αυξήσουν το περιεχόμενο της πράσινης και βιολογικής πολυόλης στα προϊόντα τους. Επιπλέον, η ζήτηση για πράσινες και βιολογικές πολυόλες αυξάνεται ραγδαία από πολλές βιομηχανίες τελικής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών και των μεταφορών. Διάφοροι παράγοντες ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της σκοπιμότητας των πρώτων υλών, καθώς και η αύξηση των τιμών του αργού πετρελαίου λόγω της αύξησης των τιμών στις παραδοσιακές πολυόλες, συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Αρκετοί άλλοι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του λιγότερου αποτυπώματος άνθρακα, έχουν επίσης εφαρμοστεί σε μια σχετικά υψηλότερη βιωσιμότητα για τις βιο-πολυόλες και τις πράσινες πολυόλες. Ωστόσο,

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αγορά πράσινων πολυολών και βιοπολυλών διαιρείται με βάση τον τύπο, την εφαρμογή, τη βιομηχανία τελικής χρήσης και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά πράσινων και βιολογικών πολυολών μπορεί να χωριστεί σε πολυαιθέρα και πολυεστέρα. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά πράσινων και βιολογικών πολυολών μπορεί να χωριστεί σε άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης, θήκη, εύκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης. Με βάση τη βιομηχανία τελικής χρήσης, η παγκόσμια αγορά πράσινων και βιολογικών πολυολών μπορεί να χωριστεί σε συσκευασίες, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα, αυτοκίνητα, υποστηρίγματα, χαλιά. Γεωγραφικά, η παγκόσμια αγορά πράσινων και βιολογικών πολυολών μπορεί να κατατμηθεί σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή και Αφρική.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100187/

Η ισχυρή ζήτηση ειδικά στην επαρχία Ασίας-Ειρηνικού θεωρείται ότι είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη συνολική πρόοδο της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα είναι πιθανότερο να αντιπροσωπεύει το μέγιστο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά την περίοδο της πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και την αυξανόμενη αστικοποίηση κατά τα προηγούμενα χρόνια. Οι αγορές σε πολλές άλλες ανερχόμενες οικονομίες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Βραζιλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδονησία, η Αργεντινή, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων, αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη κατά την περίοδο των προβλέψεων. Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η βιασύνη στην παγκόσμια οικονομία είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται για την εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την περίοδο προβολής.

Βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε βασικές στρατηγικές της αγοράς, όπως τα συνδικάτα και οι εξαγορές για να ενισχύσουν την καλή τους θέληση στην πάντα ανταγωνιστική αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν τις BASF SE, Mitsui Chemicals, Inc., Arkema SA, Cargill Inc. Emery Oleochemicals, INVISTA SARL, Sdn Bhd, BioBased Technologies LLC, Bayer Material Science, Global Bio-Chem Technology Group, EI du Pont de Nemours and Company, Jayant Agro-Organics Limited, The Dow Chemical Company, Johnson Controls Inc., Cargill Inc. και Stepan Company μεταξύ άλλων.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αγορά πράσινων πολυολών και βιολογικών πολυολών είναι κατακερματισμένη:

Ανά τύπο:

• Πολυαιθέρας

• Πολυεστέρας

Με εφαρμογή:

• Άκαμπτος αφρός πολυουρεθάνης

• Υπόθεση

• Εύκαμπτος αφρός πολυουρεθάνης

Κατά κλάδο τελικών χρηστών:

• Συσκευασία

• Έπιπλα και κλινοσκεπάσματα

• Αυτοκίνητο

• Υποστήριξη

• Χαλί

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ασία Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή και Αφρική

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100187/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *