Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Η τελευταία έκθεση διερευνά τον αντίκτυπο της επιδημίας COVID-19 στην αγορά τυριών σε σκόνη

Η αγορά τυριού σε σκόνη εκτιμήθηκε σε 550,56 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 7,0% από το 2020, φτάνοντας την τιμή των 780 εκατομμυρίων έως το 2027. Η σκόνη τυριού χρησιμοποιείται εκτενώς ως καρύκευμα και αρωματικές ουσίες στα τρόφιμα βιομηχανία. Παράγεται με ξήρανση με ψεκασμό του μίγματος τυροποιημένου τυριού, νερού και συστατικών όπως γαλακτωματοποιητές και άλατα. Μπορεί επίσης να παρασκευαστεί με την προσθήκη ορού γάλακτος & νερού στο μείγμα και την αφυδάτωσή του. Η προσθήκη ορού γάλακτος στο μείγμα συστατικών δημιουργεί μια λεπτότερη σκόνη που ουσιαστικά ονομάζεται σκόνη τυριού. Λαμβάνεται από μια ποικιλία τύπων όπως cheddar, blue και Swiss.

Εκτός από την εφαρμογή του ως αρωματικό συστατικό, χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή επεξεργασμένων και απομιμητικών τυριών. Είναι ένα βολικό συστατικό που μπορεί να προστεθεί στις απαραίτητες ποσότητες στα μεταποιημένα προϊόντα. Εξασφαλίζει επίσης εύκολη αποθήκευση και μεταφορά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες πάστες και συμπυκνώματα. Επίσης καταναλώνεται σε συνδυασμό με άλλες αρωματικές σκόνες όπως ξινή κρέμα, πίτσα, taco, μπέικον, μπάρμπεκιου, κρεμμύδι και μπαχαρικά. Η σκόνη αναπτύσσεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παραγωγών σνακ. Από την πλευρά των κατασκευαστών, η ανάπτυξη ενός φάσματος νότες γεύσης στο προϊόν, είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες στην αγορά. Η ανάπτυξη της αγοράς σε σκόνη τυριού αποδίδεται στη διαθεσιμότητα ποικιλιών γεύσης. Εκτός από την ενίσχυση του προφίλ γεύσης,

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100428/

Έχουν επίσης δραστικά χαμηλή ποσότητα υγρασίας, η οποία της δίνει διάρκεια ζωής 18 μηνών. Η παρατεταμένη διάρκεια ζωής είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον χώρο των σνακ, των μπαρ διατροφής, των σούπας και των έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων. Δεδομένου ότι η ενσωμάτωση κανονικών τυριών είναι δύσκολη σε πολλά μεταποιημένα προϊόντα, οι μορφές σε σκόνη έχουν επιτρέψει στους κατασκευαστές να αποκτήσουν είσοδο σε αυτές τις αγορές. Ως εκ τούτου, πολλοί κατασκευαστές που επιχειρούν επέκταση σε αυτούς τους χώρους σνακ έχουν αρχίσει να προσφέρουν μορφές σε σκόνη και λυοφιλοποιημένες. Για τις χιλιετίες και τα νεότερα δημογραφικά στοιχεία, τα αλμυρά σνακ έχουν γίνει βασικά είδη οικιακής χρήσης λόγω της συχνότητας αγοράς και των συνεχών καινοτομιών γεύσης από τον κατασκευαστή. Τα δημογραφικά στοιχεία των παιδιών έχουν δείξει επίσης την έντονη τάση να επιλέγουν σνακ τυριών για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για πείνα.

A recent product that has witnessed the adoption of powdered cheeses are the snack bars. Powders have allowed bar and sweet snack consumers to bridge the gap between purely sweet flavors and savory ones. Many regular consumers of the breakfast cereals and snack bars category have been demanding savory flavors in these products. It offers unlimited opportunity to tap into these unfulfilled market potentials. They are also a preferred option for consumers to demand healthy ingredients in their diets. The powders’ concentrated composition comprises of major essential milk ingredients such as protein, fat, mineral and vitamin content, and helps it to contribute to enhancing the nutrient profile of snacks. Moreover, the nutrient rich powder is also a natural source for the consumers which has enabled manufacturers to attract the health-conscious demo graph.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες της παγκόσμιας σκόνης τυριού είναι η Lactosan A / S, All American Foods, Aarkay Food Products Ltd., Commercial Creamery Company, Land O’lakes, Inc., Archer Daniels Midland Company, Kanegrade Limited, Kerry Group PLC, Dairiconcepts, LP και Kraft Foods Group, Inc.

Η αγορά στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι αυξανόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών έναντι του γεύματος RTE και RTC αναμένεται να ενισχύσουν την περιφερειακή αγορά σκόνης τυριού. Η παρουσία καθιερωμένων μεταποιητών τυριών που προσφέρουν ποικιλίες τυριού σε σκόνη και οι μεταβαλλόμενες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς τυριού σε σκόνη στην περιοχή. Η ανάπτυξη του διαδικτυακού και του offline λιανικού τομέα επηρεάζει επίσης την αύξηση της περιφερειακής αγοράς τυριού σε σκόνη.

Η αγορά Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να δημιουργήσει το υψηλότερο CAGR στην παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη στο εγγύς μέλλον, καθώς η αγορά διαθέτει μεγάλη καταναλωτική βάση σε αυτήν την περιοχή. Ο αυξανόμενος πληθυσμός και η αυξανόμενη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών αυξάνουν θετικά την παγκόσμια αγορά της σκόνης τυριού. Η αυξανόμενη αστικοποίηση σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα σε αυτήν την περιοχή εκτιμάται ότι τροφοδοτούν την παγκόσμια αγορά τυριού σε σκόνη κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100428/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version