Η συνεργατική αγορά ρομπότ αναπτύσσεται παγκοσμίως με την MRK-Systeme Gmbh, την Energid Technologies Corporation, την F&P Robotics AG

Η παγκόσμια συνεργατική αγορά ρομπότ αναμένεται να αυξηθεί από 981 εκατομμύρια USD το 2020 σε 8 εκατομμύρια USD έως το 2027. αναμένεται να αυξηθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 42% κατά την περίοδο 2021-2027. Το συνεργαζόμενο ρομπότ ή cobot προορίζεται να αλληλεπιδρά με ανθρώπους σε έναν κοινόχρηστο χώρο εργασίας, φυσικά. Η αυξανόμενη υιοθέτηση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και οι επενδύσεις στον αυτοματισμό των διαδικασιών κατασκευής είναι ο βασικός παράγοντας που οδηγεί την ανάπτυξη. Η εμφάνιση ρομπότ που εργάζονται μαζί με ανθρώπους σε τομείς όπως η συναρμολόγηση έξυπνων ανταλλακτικών και η συναρμολόγηση προϊόντων ηλεκτρονικής τροφοδοτούν περαιτέρω τη ζήτηση.

Η αύξηση της ζήτησης για την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν υψηλότερη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση της ζήτησης. Η ικανότητα των cobots να δουλεύουν αποτελεσματικά με τους υπαλλήλους σε ένα περιβάλλον χωρίς δέσμευση οδήγησε σε αυξημένη εγκατάσταση στον κλάδο. Τα συν-ρομπότ έχουν σχεδιαστεί με προηγμένους αισθητήρες, λογισμικό και End of Arm Tooling (EOAT) που βοηθούν στην πρόληψη τραυματισμών εργαζομένων.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν οδηγήσει σε αξιοσημείωτη πρόοδο σε ολόκληρη τη ρομποτική βιομηχανία. Αρχικά, αυτές οι μηχανές ήταν ακριβές και ήρθαν με περιορισμένες ή περιορισμένες λειτουργίες όπως ένας σταθερός άξονας ή σταθερές γωνίες περιστροφής. Ωστόσο, με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τα σύγχρονα ρομπότ μπορούν να εκτελούν εκπληκτικές εργασίες αποτελεσματικά και σε φθηνότερη τιμή. Επιπλέον, παρέχουν μια γρήγορη απόδοση των επενδύσεων (ROI) λόγω της βελτιστοποίησης των συνολικών δαπανών και της αύξησης του ρυθμού παραγωγής.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100630/

Επίσης, η ανάπτυξη ρομπότ σε βιομηχανικές πρακτικές είχε ως αποτέλεσμα μειωμένο αριθμό τραυματισμών και ατυχημάτων σε χώρους εργασίας. Επίσης, αύξησε την ποιότητα των προϊόντων και αύξησε τα κέρδη για μια ποικιλία επιχειρήσεων. Οι στατιστικές και οι έρευνες επιβεβαιώνουν την εμπειρία των εταιρειών και των επιχειρήσεων που υιοθετούν συνεργατικά ρομπότ έχουν πραγματοποιήσει τεράστιες οικονομικές αποδόσεις.

Τα βιομηχανικά ρομπότ παρατηρούν μεγάλη ζήτηση σε διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας, λόγω των πλεονεκτημάτων τους και της ελκυστικής απόδοσης επένδυσης που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη βιομηχανικών ρομπότ. Οι cobots αναμένεται να παρουσιάσουν την ταχύτερη ανάπτυξη σε εφαρμογές αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών, συσκευασίας και συναρμολόγησης, logistics και εργαλειομηχανών.

Για παράδειγμα, ο λιανοπωλητής και οι γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Amazon ήδη υιοθετούν ρομποτικές τεχνολογίες. Αυτοί οι ηλεκτρονικοί λιανοπωλητές, όπου η εφοδιαστική διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, αγκαλιάζουν ενεργά τη ρομποτική για να βοηθήσουν τους εργάτες τους στις αποθήκες. Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος του τομέα της εφοδιαστικής σε συνεργατικά ρομπότ, οι κατασκευαστές εξοπλισμού σχεδιάζουν ρομπότ στα ίδια τα λογιστικά συστήματα, με τη σειρά τους, μειώνοντας τις δαπάνες τεχνολογίας και βελτιώνοντας τις δυνατότητες ρομποτικής για να εξυπηρετήσουμε τις ακριβείς απαιτήσεις των πελατών.

Σημαντικές εταιρείες στη συνεργατική αγορά ρομπότ είναι τα Universal Robots (Δανία), Techman Robot (Ταϊβάν), FANUC (Ιαπωνία), KUKA (Γερμανία), Doosan Robotics (Νότια Κορέα), AUBO Robotics (ΗΠΑ), ABB (Ελβετία), YASKAWA ( Ιαπωνία), Precise Automation (US), Rethink Robotics (US). Εκτός από αυτά, η Automata (UK) Productive Robotics (Η.Π.Α.) συγκαταλέγεται μεταξύ μερικών αναδυόμενων εταιρειών στη συνεργατική αγορά ρομπότ.

Η συνεργατική αγορά ρομπότ στην Ευρώπη αναμένεται να ξεπεραστεί από το APAC έως το 2021. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη κλίμακα των μεταποιητικών βιομηχανιών στο APAC, ειδικά για τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρονικών και των μετάλλων. Οι περιφερειακοί παίκτες όπως η Doosan Robotics (Νότια Κορέα) και η Techman Robot (Ταϊβάν) έχουν αναπτύξει επιτυχώς cobots που μπορούν να ανταγωνιστούν άμεσα τους κατασκευαστές cobot από την Ευρώπη. Η Κίνα έχει αρκετούς κατασκευαστές χαμηλού κόστους όπως το Elephant Robotics (China), το Han’s Robot (China) και το Siasun (China) που οδηγούν την αυξανόμενη αποδοχή των συνεργατικών ρομπότ

Η αυξανόμενη εστίαση στην ποιότητα και την ακρίβεια των καροτσών στην Ασία-Ειρηνικό έχει απαιτήσει την εφαρμογή των μέγιστων προτύπων, αυξάνοντας την ανάπτυξη των καμποτάζ στην περιοχή. Η ικανότητα της τεχνολογίας να παράγει προϊόντα καλύτερης ποιότητας, αυξημένη απόδοση, μειωμένη σπατάλη και τυποποίηση προϊόντων αναμένεται να αυξήσει εκτενώς την υιοθέτηση συνεργατικών ρομπότ κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, με μεγαλύτερη έμφαση στον αυτοματισμό, στην υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης και σε όλες τις άλλες απαραίτητες τεχνολογικές εξελίξεις, η αγορά έχει σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθεί ραγδαία κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100630/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *