Η προσδοκία της διαδερμικής διανομής ναρκωτικών αυξάνεται με την αυξανόμενη ζήτηση και τις μεταβαλλόμενες τάσεις

Η αγορά διαδερμικών συστημάτων παράδοσης ναρκωτικών αναμένεται να φθάσει τα 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027 από εκτιμώμενα 6,26 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020, με CAGR 4,9% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η διαδερμική χορήγηση φαρμάκου συγκεντρώνει ατμό ως μια προηγμένη μέθοδο παράδοσης φαρμάκων, ειδικά για τη χορήγηση μακρομορίων.

Αρκετά πλεονεκτήματα που έχουν έναντι των παρεντερικών οδών αντιπροσωπεύουν την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στη διαδερμική αγορά παράδοσης ναρκωτικών. Οι γιατροί που στοχεύουν στη βελτίωση των φαρμακοκινητικών προφίλ των φαρμάκων θεωρούν ότι αυτή η οδός παράδοσης ταιριάζει, εκτός από τη μη διεισδυτικότητα της μεθοδολογίας. Εκτός αυτού, η αγορά βλέπει επενδύσεις από φαρμακευτικές εταιρείες που βλέπουν τις δυνατότητες της μεθόδου για τη βελτίωση της συμμόρφωσης των ασθενών. Μια μεγάλη λεωφόρος προέρχεται από κατασκευαστές εμβολίων. Οι επιδερμικές στιβάδες αποδεικνύονται ότι είναι κλινικά μοναδικές για να ανοίξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο εμβολιασμού για τη χορήγηση θεραπευτικών πρωτεϊνών και πεπτιδίων. Το πεδίο επεκτείνεται σημαντικά από την προσπάθεια μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και των κυβερνήσεων, ιδίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο, να βρουν οικονομικά αποδοτικές και χωρίς βελόνες επιλογές για τη διαδικασία εμβολιασμού. Η μεγάλη επιφάνεια του δέρματος παρουσιάζεται σε απίστευτο πεδίο για τη χρήση μεθόδων διαδερμικής παράδοσης φαρμάκων. Ένα αυξανόμενο σώμα έρευνας επεκτείνει συνεχώς την κατανόηση των επιστημόνων σχετικά με την κινητική της διαπερατότητας του δέρματος, επεκτείνοντας τον ορίζοντα για τους παίκτες στη διαδερμική αγορά παράδοσης ναρκωτικών. Η κινητική αφορά στη διαδερμική απορρόφηση των μορίων του φαρμάκου. Η εμφάνιση υποσχόμενων φυσικών και χημικών μεθόδων επεκτείνει το δυναμικό των διαδερμικών μπαλωμάτων για τη διανομή φαρμάκων.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100588/

Η διαδερμική αγορά παράδοσης ναρκωτικών καθοδηγείται από την εισαγωγή εύχρηστων και αποτελεσματικών διαδερμικών συστημάτων διανομής φαρμάκων που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής. Η διαδερμική αγορά παράδοσης ναρκωτικών αυξάνεται λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, καθώς είναι πιο βολική από τα συμβατικά συστήματα για τη χορήγηση φαρμάκων. Για παράδειγμα, σε ασθενείς που είναι φανατικοί στις δόσεις φαρμάκων από το στόμα ή σε ασθενείς που βρίσκονται σε ασυνείδητη κατάσταση, μπορούν να χορηγηθούν φάρμακα μέσω της διαδερμικής οδού.

Τα διαδερμικά έμπλαστρα παρέχουν βελτιωμένο έλεγχο επί των επιπέδων τοξικότητας καθώς αυτά τα επιθέματα μπορούν εύκολα να αποκολληθούν εάν το φάρμακο εξεταστεί για να αποδώσει υψηλότερα τοξικά αποτελέσματα. Η διείσδυση ναρκωτικών μπορεί να παρακολουθείται και να εκτιμάται πιο αποτελεσματικά μέσω αυτής της μεθόδου, η οποία καθιστά βολικό να διατηρείται ένα σταθερό επίπεδο ορού φαρμάκου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, το ποσοστό υιοθέτησης των προϊόντων στην παγκόσμια διαδερμική αγορά παράδοσης ναρκωτικών είναι υψηλό. Με εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά διαδερμικής παράδοσης φαρμάκων μπορεί να ταξινομηθεί ως θεραπεία αντικατάστασης ορμονών, διαχείριση πόνου, αντισύλληψη, νευρολογικές διαταραχές και διακοπή του καπνίσματος. Το διαδερμικό σύστημα παράδοσης ναρκωτικών είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα του συνολικού τομέα παράδοσης ναρκωτικών, καθώς είναι το πιο βολικό σύστημα παράδοσης ναρκωτικών.

Οι βασικοί παράγοντες της αγοράς των διαδερμικών συστημάτων παράδοσης φαρμάκων είναι οι Hisamitsu Pharmaceutical (Ιαπωνία), Mylan (ΗΠΑ), UCB (Βέλγιο), Novartis (Ελβετία) και GlaxoSmithKline (Ηνωμένο Βασίλειο). Boehringer Ingelheim (Γερμανία), Johnson & Johnson (ΗΠΑ), Endo International (Ιρλανδία) και Purdue Pharma (ΗΠΑ).

Η Βόρεια Αμερική είναι μια από τις σημαντικότερες περιοχές που παράγουν έσοδα στην αγορά διαδερμικών συστημάτων παράδοσης ναρκωτικών. Η αγορά συστημάτων διαδερμικής παράδοσης ναρκωτικών στην περιοχή καθοδηγείται από την αυξανόμενη επικράτηση στοχευμένων ασθενειών (όπως χρόνιος πόνος, διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος και καρδιαγγειακές παθήσεις) στην περιοχή, η αυξανόμενη χρήση αντισυλληπτικών και ο αυξανόμενος αριθμός ερευνητικών δραστηριοτήτων σχετίζονται με συστήματα διαδερμικής παράδοσης φαρμάκων.

Η αγορά της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να παρουσιάσει το ταχύτερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, η οποία οφείλεται στην αυξανόμενη δαπάνη υγειονομικής περίθαλψης και στην ταχέως εξελισσόμενη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, η ανάπτυξη οφείλεται στην υψηλή ένταση έρευνας και ανάπτυξης καθώς και στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση στις αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα και η Ινδία.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100588/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *