Η παγκόσμια παρακολούθηση της κατάστασης της μηχανής Ανάλυση αγοράς επισημαίνει τον αντίκτυπο του COVID-19 2020-2027

Η παγκόσμια παρακολούθηση της κατάστασης της μηχανής Ανάλυση αγοράς επισημαίνει τον αντίκτυπο του COVID-19 2020-2027

Προκειμένου να εντοπιστεί κάποιος συγκεκριμένος τύπος αστοχίας ή βλάβης σε έναν εξοπλισμό ή ένα μηχάνημα όπως μετρήσεις θορύβου, δόνησης και θερμοκρασίας, η τεχνική παρακολούθησης της κατάστασης της μηχανής χρησιμοποιείται ευρέως. Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες όπως η αύξηση της συνολικής ζήτησης για μειωμένο κόστος συντήρησης μαζί με ανεπιθύμητα σφάλματα και αστοχία είναι μερικές από τις βασικές πτυχές που αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Γενικά, οι τεχνικές παρακολούθησης της κατάστασης της μηχανής χρησιμοποιούνται ευρέως σε ηλεκτρικούς κινητήρες, περιστρεφόμενο εξοπλισμό, αντλίες, κινητήρες εσωτερικής καύσης και πρέσες μεταξύ άλλων. Η τεχνική παρακολούθησης της κατάστασης της μηχανής είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της συνολικής διαδικασίας πρόβλεψης συντήρησης.

Λόγω της ταχείας αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, η αυξανόμενη χρήση της τεχνολογίας ασύρματων επικοινωνιών σε συνδυασμό με την ανάπτυξη στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (τομέας HVAC) προβλέπεται περαιτέρω να αυξήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς παρακολούθησης της κατάστασης των μηχανών στα προβλέψιμα χρόνια. Εκτός από αυτό, η σχετική τάση του έξυπνου εργοστασίου ή του κλάδου 4.0 καθώς και η μετάβαση ή η μετάβαση από την προγνωστική σε προληπτική συντήρηση είναι μερικές από τις βασικές πτυχές που αναμένεται να προωθήσουν την ανάπτυξη της συνολικής παγκόσμιας αγοράς παρακολούθησης της κατάστασης της μηχανής κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η παγκόσμια αγορά συσκευών παρακολούθησης της κατάστασης του μηχανήματος μπορεί να διαχωριστεί με βάση την προσφορά, τον τύπο παρακολούθησης, τη διαδικασία παρακολούθησης, τη βιομηχανία και την περιοχή. Με βάση τον τύπο παρακολούθησης, η παγκόσμια αγορά παρακολούθησης της κατάστασης του μηχανήματος μπορεί να ταξινομηθεί σε παρακολούθηση δονήσεων, θερμογραφία, εκπομπές υπερήχων, ανάλυση λιπαντικού λαδιού, MCSA και παρακολούθηση διάβρωσης. Με βάση την προσφορά, η παγκόσμια αγορά παρακολούθησης της κατάστασης του μηχανήματος μπορεί να χωριστεί σε λογισμικό και υλικό. Με βάση τη βιομηχανία, η παγκόσμια αγορά παρακολούθησης της κατάστασης των μηχανημάτων μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε ενέργεια και ενέργεια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, χημικά, μέταλλα και εξόρυξη, αεροδιαστημική και άμυνα, αυτοκίνητα, θαλάσσια, τρόφιμα & ποτά και άλλα. Με βάση τη διαδικασία παρακολούθησης,

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100011/

Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά παρακολούθησης της κατάστασης των μηχανών μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση, ιδίως στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα προβλέπεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και στην αύξηση της αστικοποίησης κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Πολωνία, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδονησία, η Νέα Ζηλανδία, η Αργεντινή, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων, είναι επίσης προβλέψιμες για να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Επιπλέον, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι επίσης ένας άλλος βασικός παράγοντας που είναι πιθανό να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Οι βασικοί παράγοντες που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις κύριες στρατηγικές της αγοράς, όπως συνεργασίες, συνεργασίες, συγχωνεύσεις και εξαγορές, προκειμένου να διατηρηθούν στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, εστιάζουν στο να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή τους θέληση, καθώς και να ενισχύσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά παρακολούθησης της κατάστασης των μηχανημάτων περιλαμβάνουν την Emerson Electric Co., General Electric, National Instruments Corp., SKF AB και Honeywell International Inc., μεταξύ άλλων. Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανών – Με Τεχνική Παρακολούθησης

Παρακολούθηση κραδασμών

Θερμογραφία

Ανάλυση λαδιού

Παρακολούθηση της διάβρωσης

Εκπομπές υπερήχων

Ανάλυση ρεύματος κινητήρα

Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανής – Με Προσφορά

Σκεύη, εξαρτήματα

Αισθητήρας δόνησης

Ανιχνευτές εγγύτητας

Ταχύμετρο

Υπέρυθροι αισθητήρες

Φασματόμετρο

Ανιχνευτές υπερήχων

Ανιχνευτής διάβρωσης

Οι υπολοιποι

Λογισμικό

Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανής – Ανά τύπο Ανάπτυξης

Εγκαταστάσεις

Σύννεφο

Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανής – Με Διαδικασία Παρακολούθησης

Παρακολούθηση κατάστασης στο Διαδίκτυο

Φορητή παρακολούθηση κατάστασης

Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανής – Από Τελικό Χρήστη

Πετρελαίου εσωτερικής καύσης

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Αυτοκίνητο

Αεροδιαστημική και άμυνα

Φαγητό & Ποτό

Βιομηχανοποίηση

Οι υπολοιποι

Αγορά Παρακολούθησης Κατάστασης Μηχανής – Ανά Περιοχή

Βόρεια Αμερική

ΜΑΣ

Καναδάς

Μεξικό

Ευρώπη

Γαλλία

Γερμανία

Ιταλία

Ηνωμένο Βασίλειο

Ρωσία

Υπόλοιπη Ευρώπη

Ασία Ειρηνικού (APAC)

Κίνα

Ινδία

Νότια Κορέα

Ιαπωνία

Αυστραλία

Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

Νότια Αφρική

Σαουδική Αραβία

ΗΑΕ

Υπόλοιπο Μέσης Ανατολής και Αφρικής

νότια Αμερική

Βραζιλία

Υπόλοιπο Νότιας Αμερικής

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100011/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *