Η παγκόσμια βιομηχανία κοινής χρήσης, εκτιμάται σε περισσότερα από 61 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τις προβλέψεις 2020-2027

Η παγκόσμια αγορά κοινής χρήσης αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 19,87% από το 2020 έως το 2027, να φθάσει σε μέγεθος αγοράς 218,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027 από 61,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Οι αυστηροί κανονισμοί εκπομπών οχημάτων που εφαρμόζονται από κυβερνητικές αρχές σε όλο τον κόσμο είναι αύξηση της υιοθέτησης κοινών λύσεων κινητικότητας για τακτά διαστήματα

Οι αυξανόμενες ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς μεταξύ των επιβατών υποστηρίζουν την αυξανόμενη τάση της αγοράς υπηρεσιών κοινής χρήσης. Οι υπερπλήρεις εγκαταστάσεις δημόσιων μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των μετρό και των λεωφορείων, προκαλούν υψηλό επίπεδο δυσφορίας ενώ ταξιδεύετε. Αυτές οι εγκαταστάσεις ενέχουν επίσης κίνδυνο εξάπλωσης λοιμώξεων και ιογενών ασθενειών. Η αυξανόμενη ζήτηση για άνετες υπεραστικές μεταφορές οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100513/

Η σημαντική αύξηση της ιδιοκτησίας των ιδιωτικών αυτοκινήτων σε συνδυασμό με το ανεπαρκές δίκτυο δρόμων σε κατοικημένες πόλεις οδήγησε σε ταχεία αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση του κλάδου από την Federal Highway Administration, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους καταλαμβάνει περισσότερο από το 37% του χρόνου ταξιδιού των καθημερινών μετακινούμενων στις ΗΠΑ Η υψηλή κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις έχει αυξήσει τον συνολικό χρόνο ταξιδιού κατά μέσο όρο 3,5 ώρες την τελευταία 20 χρόνια. Η αλλαγή της προτίμησης για τη μείωση του ημερήσιου χρόνου ταξιδιού τροφοδοτεί την αγορά υπηρεσιών κοινής χρήσης.

Ο κύριος παράγοντας που παρεμποδίζει την επέκταση της αγοράς είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα τεχνολογίας και υποστηρικτικών υποδομών. Η μη διαθεσιμότητα βολικών θέσεων στάθμευσης και θέσεων παραλαβής και απόθεσης για αυτοκίνητα σε πυκνοκατοικημένες πόλεις προκαλεί την ευρεία αποδοχή των υπηρεσιών carpooling. Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια εισόδου για τους νέους παράγοντες της αγοράς είναι η υψηλή επένδυση που απαιτείται για την ανάπτυξη υποστηρικτικής τεχνολογικής υποστήριξης για υπηρεσίες κοινής χρήσης διαδρομών από την άποψη των εφαρμογών για κινητά και της εντοπισμού τοποθεσίας.

Η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 επηρεάζει δυσμενώς τη ζήτηση της αγοράς μετοχών. Οι κανόνες και οι κανονισμοί κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζονται από τις κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές ενθαρρύνουν τους πολίτες να διατηρούν απόσταση δύο μέτρων από άλλα άτομα για ασφάλεια. Αυτό έχει περιορίσει τη χρήση υπηρεσιών κοινής χρήσης για καθημερινές μετακινήσεις.

Οι χρήστες προτιμούν να ταξιδεύουν με τα δικά τους οχήματα λόγω ανησυχιών για την υγεία και την ασφάλεια, εμποδίζοντας το μέγεθος της αγοράς το 2020. Ο αντίκτυπος αυτής της βιομηχανικής πρόκλησης αναμένεται να μειωθεί λόγω των αυξανόμενων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που λαμβάνονται από εταιρείες κοινής χρήσης.

Ο αυξανόμενος αριθμός υπηρεσιών κοινής χρήσης, όπως Uber, Ola και Lyft, έχει διαταράξει την αγορά παραδοσιακών ταξί. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει θέσεις εργασίας και έσοδα που προέρχονται από παραδοσιακές επιχειρήσεις. Οι παραδοσιακοί χειριστές ταξί έχουν δημιουργήσει καρτέλ για να διαμαρτυρηθούν εναντίον παρόχων υπηρεσιών κοινής χρήσης διαδρομών σε πολλές περιοχές

Οι διακεκριμένοι παίκτες στον παγκόσμιο κλάδο Ride Sharing Industry περιλαμβάνουν τις Uber Technologies Inc. (US), Lyft, Inc. (US), Didi Chuxing Technology Co. (China), Gett (Israel), ANI Technologies Pvt. Ltd. (Ινδία), GrabTaxi Holdings Pte. Ltd. (Σιγκαπούρη), Taxify (Εσθονία), Careem (UAE), Cabify (Ισπανία) και car2go (Γερμανία).

Γεωγραφικά, η παγκόσμια αγορά καταμερισμού διαδρομών έχει χωριστεί σε τέσσερις μεγάλες περιοχές, δηλαδή τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Βόρεια Αμερική εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει σημαντικό μερίδιο αγοράς στην παγκόσμια αγορά διαμοιρασμού. Η αγορά σε αυτήν την περιοχή, που κυριαρχείται από τις ΗΠΑ, ενοποιείται σε μεγάλο βαθμό με τους γίγαντες, όπως η Uber και η Lyft, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς. Οι συμφωνίες μεταξύ εταιρειών και εταιρειών ανταλλαγής διαδρομών για τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και τον έλεγχο της ρύπανσης από τις εκπομπές οχημάτων αποτέλεσαν σημαντικούς κινητήριους παράγοντες της αγοράς σε αυτήν την περιοχή.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100513/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *