Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικού ρεύματος προβλέπεται να αποκτήσει σημαντική αξία έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικού ρεύματοςΤο μέγεθος αναμένεται να φθάσει τα 193,3 δισεκατομμύρια USD έως το 2027 από 72,2 δισεκατομμύρια USD το 2020, με CAGR 15,1%. Ελκυστικά κίνητρα από τις κυβερνήσεις για μαζική υιοθέτηση και εγχώρια παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα και αυστηρότητα στην ώθηση της αγοράς ηλεκτρικών κινητήρων. Ένα ηλεκτρικό όχημα (EV) τροφοδοτείται από μια εναλλακτική πηγή ισχύος / ενέργειας, σε αντίθεση με τα ορυκτά καύσιμα όπως το ντίζελ και η βενζίνη, τροφοδοτείται από ηλεκτρικό ρεύμα με τη βοήθεια μιας μπαταρίας. Ο κινητήρας του ηλεκτρικού οχήματος περιλαμβάνει την μπαταρία, τον ηλεκτρικό κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, τα οποία βοηθούν στην παραγωγή ισχύος που χρησιμοποιείται για την οδήγηση ή τη μετακίνηση του οχήματος. Ηλεκτρικά οχήματα κινητήρες που ενσωματώνονται σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (BEV), το οποίο είναι ένα ηλεκτρικό όχημα, τροφοδοτούνται 100% με ηλεκτρική ενέργεια.

Τα EV είναι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς τα ορυκτά καύσιμα αναμένεται να εξαφανιστούν τις επόμενες δεκαετίες. Επομένως, απαιτείται εναλλακτική ενέργεια για την τροφοδοσία οχημάτων, τα οποία θα μπορούσαν να είναι ηλεκτρική ενέργεια. Πολλές χώρες έχουν διαμορφώσει αυστηρές πολιτικές για οχήματα εναλλακτικών καυσίμων / EV. Πολλοί νόμοι περί εκπομπών έχουν θεσπιστεί για τη μείωση των εκπομπών CO2 από τα οχήματα. Ένα EV μπορεί να μειώσει τις εκπομπές CO2 και επίσης να μειώσει την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων. Η παγκόσμια αγορά κινητήρων ηλεκτρικών οχημάτων έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια. Αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω κατά την περίοδο πρόβλεψης, λόγω της αύξησης της ζήτησης ηλεκτρικών οχημάτων στην παγκόσμια αγορά. Η έλλειψη υποδομής αποτελεί σημαντικό περιορισμό της αγοράς ηλεκτρικών κινητήρων.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100640/

Η τεχνολογική καινοτομία στην τεχνολογία παραγωγής μπαταριών έχει καταστήσει τα ηλεκτρικά οχήματα πιο ανταγωνιστικά και συμβατικά οχήματα ICE. Οι μπαταρίες αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο κόστους στα ηλεκτρικά οχήματα και το κόστος τους έχει μειωθεί σημαντικά λόγω της βελτιστοποίησης της διαδικασίας παραγωγής, της τεχνολογικής προόδου και των οικονομιών κλίμακας. Με την τιμή που αναμένεται να μειωθεί κατά την περίοδο πρόβλεψης, τα ΕΕ θα φθάσουν στην ισοτιμία Total Cost Ownership (TCO), γεγονός που θα επέτρεπε τη διείσδυση των ηλεκτρικών οχημάτων στη μαζική αγορά.

Η παγκόσμια οικονομία έχει εκνευριστεί από τον ρυθμό κλιμάκωσης της κρίσης COVID 19. Η πανδημία έχει επηρεάσει τη δημόσια υγεία και την κοινωνική ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η αγορά ηλεκτρικών κινητήρων είναι κυρίως ευάλωτη στην τρέχουσα κρίση COVID 19 λόγω της εξάρτησής της από την παγκόσμια προμήθεια για την βασική τεχνολογία της, τις μπαταρίες. Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ακριβά σε σύγκριση με το αντίστοιχο υβριδικό και φυσικό αέριο και η αγορά υποφέρει περισσότερο καθώς οι πελάτες έγιναν πιο σφιχτοί στο τρέχον σενάριο.

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικού κινητήρα κυριαρχείται από σημαντικούς παράγοντες όπως η Bosch (Γερμανία), η Mitsubishi Electric (Ιαπωνία), η Magna (Καναδάς), η Continental AG (Γερμανία) και η Hitachi (Ιαπωνία).

Η εφαρμογή αυστηρών κανόνων εκπομπών, όπως η Κίνα VI και η BS VI, οδηγούν την αγορά ηλεκτρικού κινητήρα Ασίας-Ειρηνικού. Οι κοινοπραξίες μεταξύ διαφόρων οργανισμών για την κατασκευή υποδομής χρέωσης αποτέλεσαν επίσης σημαντικό παράγοντα. Για παράδειγμα, οι DidiChuxing της Κίνας (DiDi) και BP, η βρετανική εταιρεία φυσικού αερίου, πετρελαίου και ενέργειας, ανακοίνωσαν κοινή επιχείρηση για την κατασκευή της υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Κίνα. Η Κίνα διαθέτει αποθέματα λιθίου που ανοίγουν το δρόμο για αυξημένες επενδύσεις στην παραγωγή μπαταριών. Πρωτοβουλίες της ινδικής κυβέρνησης, όπως η Make in India για την ενθάρρυνση της εγχώριας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων, οδηγούν επίσης την αγορά. Οι επενδύσεις από παίκτες για να αξιοποιήσουν το δυναμικό της αγοράς στην περιοχή προωθούν περαιτέρω την αγορά ηλεκτρικού κινητήρα Ασίας-Ειρηνικού. Για παράδειγμα, Η Nissan επενδύει 33 εκατομμύρια δολάρια στο Νομό Tochigi στην Ιαπωνία για την κατασκευή εξαρτημάτων ηλεκτρικών οχημάτων. Η Tesla παρουσίασε το μοντέλο 3 στην αγορά της Νότιας Κορέας με σημαντική μείωση στο εύρος τιμών λόγω των αντίστοιχων κυβερνητικών κινήτρων.

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρικού κινητήρα κυριαρχείται από σημαντικούς παράγοντες όπως η Bosch (Γερμανία), η Mitsubishi Electric (Ιαπωνία), η Magna (Καναδάς), η Continental AG (Γερμανία) και η Hitachi (Ιαπωνία).

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100640/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *