Η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού παραγωγής ημιαγωγών αναμένεται να φθάσει σε ισχυρή CAGR 7,0% έως το 2024, σύμφωνα με νέα ερευνητική έκθεση

Το μέγεθος της αγοράς παγκόσμιου εξοπλισμού παραγωγής ημιαγωγών ξεπέρασε τα 62,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και είναι έτοιμο να αυξηθεί στα 109,30 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 με CAGR 7% μεταξύ 2020 και 2027. Οι βασικοί παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη αυτής της αγοράς περιλαμβάνουν τις αυξανόμενες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις Ε & Α που οφείλονται στον αντίκτυπο COVID-19, την αύξηση της ζήτησης για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, την αυξανόμενη αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και τον αυξανόμενο αριθμό χυτηρίων λόγω του COVID-19, την τάση της μικρογραφίας και τη μετανάστευση τεχνολογίας και την υψηλή ζήτηση για τσιπ που παρέχουν υπολογιστική ισχύ και συνδεσιμότητα για AI εφαρμογές.

Τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα, το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από τη βιομηχανία ημιαγωγών. Τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είναι μια τεράστια εφαρμογή στη βιομηχανία ηλεκτρονικών, ενισχύει την παγκόσμια αγορά εξοπλισμού κατασκευής ημιαγωγών. Ο αριθμός των χυτηρίων παγκοσμίως αυξήθηκε λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για ηλεκτρονικές συσκευές καταναλωτή. Η αλλαγή μεγέθους τσιπ και οι καινοτόμες αρχιτεκτονικές σε διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές έχουν αυξήσει τη ζήτηση στον κλάδο των ημιαγωγών, η οποία έχει ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τους κατασκευαστές εξοπλισμού ημιαγωγών.

Τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης επηρεάζουν τη συνολική διαδικασία κατασκευής και κατασκευής ημιαγωγών που απαιτούν καθαρό χώρο και καθαρό εξοπλισμό για την κατασκευή.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100523/

Επιπλέον, τα κατασκευαστικά ελαττώματα προκαλούν επίσης καθυστέρηση στην προμήθεια και μπορούν να προκαλέσουν επιπλέον απώλεια με τη μορφή ακύρωσης παραγγελιών και μετατόπισης πελατών σε άλλους προμηθευτές. Η πολυπλοκότητα των προτύπων αυξάνεται λόγω πολλαπλών προτύπων σε ένα τσιπ σε πολύ μικρή κλίμακα. Αυτό απαιτεί υψηλή ακρίβεια για τη μεταφορά ακριβών δεδομένων στο chip. Η πολυπλοκότητα των γκοφρετών έχει αυξηθεί με την ανάγκη μείωσης μεγέθους και έχει προκύψει υψηλή πυκνότητα τσιπ ημιαγωγών, η οποία τελικά μειώνει το μήκος κύματος της λιθογραφίας. Η συρρίκνωση στο μέγεθος του κόμβου θα κάνει τις φωτομασάζ και τις γκοφρέτες πιο περίπλοκες, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη για νέο εξοπλισμό κατασκευής ημιαγωγών. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αναστέλλουν την ανάπτυξη της αγοράς εξοπλισμού κατασκευής ημιαγωγών.

Οι σημαντικότεροι παίκτες στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού κατασκευής ημιαγωγών είναι οι -Qualcomm Technologies, Inc. (US), Micron Technology Inc. (US), Intel Corporation (US), Applied Materials Inc. (US), AlsilMaterial (US), Atecom Technology Co., Ltd (Ταϊβάν), Tokyo Electron Limited (Ιαπωνία), LAM RESEARCH Corporation (ΗΠΑ), KLA-Tencor Corporation (ΗΠΑ), Screen Holdings Co., Ltd (Ιαπωνία), Teradyne Inc. (US), ASML Holdings NV (Ολλανδία) και Samsung Group (Νότια Κορέα) μεταξύ άλλων.

Η Κίνα είναι μία από τις αγορές υψηλής ανάπτυξης εξοπλισμού παραγωγής ημιαγωγών. Η χώρα είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως. Η υψηλή ζήτηση για ηλεκτρονικές συσκευές έχει οδηγήσει σε αυξανόμενη ανάγκη για IC, η οποία έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για τη βιομηχανία ημιαγωγών στη χώρα. Η Κίνα στεγάζει περίπου 289 εργοστάσια κατασκευής ή συσκευασίας και δοκιμών γκοφρετών ημιαγωγών σε 20 διαφορετικές επαρχίες. Επιπλέον, η χώρα έχει παρακολουθήσει αρκετές έρευνες για εξοπλισμό ημιαγωγών και προγράμματα και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την κατασκευή και διάφορες κυβερνητικές επενδύσεις για την προώθηση της ανάπτυξης εξοπλισμού εγχώριας κατασκευής. Σαν άποτέλεσμα,

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100523/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *