Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Η νέα περιεκτική έκθεση για την αγορά αισθητήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου 2020 έως το 2027 ευδοκιμεί παγκοσμίως με τους διακεκριμένους παίκτες Honeywell, Emerson, Lord, Siemens

Η συνολική αγορά αισθητήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου αναμένεται να αυξηθεί από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ το 2020 σε 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 · αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 7,0% κατά τη διάρκεια του 2021-2027.

Η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια οικονομία. Οι αισθητήρες παίζουν ουσιαστικό ρόλο στον έλεγχο και την παρακολούθηση της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την πλειοψηφία της παραγωγής πρωτογενούς ενέργειας, αλλά επίσης ενεργεί ως σημαντικός προμηθευτής πρώτων υλών για εταιρείες που παράγουν χημικά προϊόντα. Ο αισθητήρας αερίου ανιχνεύει συνήθως την παρουσία αερίου στο περιβάλλον και το κάνει να το γνωρίζει ο ήχος των συναγερμών. Αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να ανιχνεύσουν ένα ευρύ φάσμα αερίων όπως τοξικά αέρια, εύφλεκτα και εύφλεκτα αέρια. Χρησιμοποιείται ευρέως από διάφορες βιομηχανίες, όπως μεταφορές, τρόφιμα και ποτά, μέταλλα, χημικά, σταθμοί παραγωγής ενέργειας και έξυπνες πόλεις. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των ατόμων που σχετίζονται με την ποιότητα του αέρα οδήγησε στην ανάγκη για αισθητήρες αερίου στο γραφείο και στα σπίτια.

Ο κινητήριος παράγοντας για το τρέχον σενάριο είναι οι ασύρματοι αισθητήρες και αναμένεται να αυξηθούν στο υψηλότερο CAGR στην παγκόσμια αγορά αισθητήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Έχουν αυξανόμενη ζήτηση καθώς εξαλείφουν τα καλώδια, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας. Μαζί με αυτό, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που είναι οι αισθητήρες πίεσης, καθώς είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα στην αγορά καθώς παρέχουν ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα για την ανίχνευση μικρών αλλαγών στην πίεση συνήθως στις διαδικασίες ανάντη και μεσαίου ρεύματος.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100352/

Λόγω διαφόρων κανονισμών υγείας και ασφάλειας σε όλο τον κόσμο, υπάρχει αύξηση της υιοθέτησης αισθητήρων αερίου σε οθόνες ποιότητας αέρα και συστήματος HVAC που αύξησαν τη ζήτηση αισθητήρων αερίου από κρίσιμες βιομηχανίες. Ωστόσο, η μεγάλη διάρκεια που απαιτείται για την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων αισθητήρων αερίου λειτουργεί ως περιορισμός για την ανάπτυξη της αγοράς. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στις συσκευές καταναλωτή και η αύξηση της χρήσης προηγμένων αισθητήρων σε αυτές τις συσκευές αναμένεται να προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά αισθητήρων αερίου.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αγορά αισθητήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου χωρίζεται στην Ασία-Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Η Ασία-Ειρηνικός και η Μέση Ανατολή και η Αφρική θα παρουσιάσουν αξιοσημείωτη ανάπτυξη της αγοράς λόγω των πρόσφατα σχεδιασμένων αγωγών. Θα αυξήσει επίσης την υιοθέτηση αισθητήρων σε τομείς μεσαίου ρεύματος. Η Βόρεια Αμερική προβλέπεται να επηρεάσει θετικά την αγορά λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της οικονομικής τεχνολογίας εξόρυξης σχιστολιθικού αερίου και εξερεύνησης. Επίσης, οι νέοι προτεινόμενοι αγωγοί και η ανακαίνιση και η ενημέρωση των παραδοσιακών αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου θα συμβάλουν στην αύξηση του μεγέθους της αγοράς σε τμήμα της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100352/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version