Η νέα μελέτη εξετάζει τα παγκόσμια βιομηχανικά συστήματα παραγωγής ηλιακής ενέργειας Outlook 2020-2027: Κορυφαίοι παίκτες- Hitachi, Chint group, KYOCERA, Blue Oak Energy, Amplus Solar, SMA Solar Technology

Η παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας εκτιμήθηκε στα 61,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 269,3 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, αυξάνοντας με CAGR 20,5% από το 2021 έως το 2027. Σύστημα παραγωγής ηλιακής ενέργειας, το οποίο μετατρέπει την ενέργεια του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια με τη βοήθεια κυψελών ηλιακής μπαταρίας και επιπλέον αυτή η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται σε φορτία για πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Η ενέργεια που παράγεται από το ηλιακό σύστημα κερδίζει αυξανόμενες επενδύσεις από τις αναπτυσσόμενες οικονομίες λόγω της ζήτησης από τη μεταποιητική βιομηχανία.

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να παρακολουθήσει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω των κλιμακωτών επενδύσεων σε συνδυασμό με την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας. Η διαθεσιμότητα χαμηλού κόστους σε συνδυασμό με την εξάντληση αποθεμάτων άνθρακα αναμένεται να τροφοδοτήσει σημαντικά τη ζήτηση τα επόμενα επτά χρόνια. Η Γερμανία είναι μία από τις σημαντικότερες χώρες που χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια στα βέλτιστα επίπεδα. Το ευνοϊκό κανονιστικό πλαίσιο μαζί με την αύξηση της χωρητικότητας αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση στην περιοχή κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι πτώσεις τιμών για βιομηχανικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ηλιακών συλλεκτών και οι υψηλότερες προσδοκίες τιμών για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο είναι οι παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της αγοράς βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής ηλιακής ενέργειας για την περίοδο πρόβλεψης. Επί πλέον,

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100342/

Βασικοί συμμετέχοντες στη βιομηχανία που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά συστημάτων παραγωγής ηλιακής ενέργειας περιλαμβάνουν τους ομίλους Chint, KYOCERA, Blue Oak Energy, Amplus Solar, SMA Solar Technology, Schneider Electric, ABB, Hitachi, Sunrun, Vivint Solar, Suniva και άλλους. Η αγορά χωρίζεται σε τύπο, εφαρμογή και περιοχή. Με βάση τον τύπο, χωρίζεται σε κεντρική φωτοβολταϊκή μονάδα και σε αποκεντρωμένη φωτοβολταϊκή μονάδα. Με βάση την εφαρμογή κατηγοριοποιείται περαιτέρω σε τηλεπικοινωνιακά τροφοδοτικά, εφαρμογή πετρελαίου και φυσικού αερίου και άλλα.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Παραλάβετε τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100342/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *