Η μελλοντική ανάπτυξη της αγοράς Teleradiology διερευνήθηκε στην τελευταία ερευνητική έκθεση

Η μελλοντική ανάπτυξη της αγοράς Teleradiology διερευνήθηκε στην τελευταία ερευνητική έκθεση

Η παγκόσμια αγορά τηλεακτινολογίαςΤο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 7,92 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να καταγράψει CAGR 18,1% κατά την περίοδο πρόβλεψης 2020 – 2027. Η τελεριολογία είναι ένας κλάδος της τηλεϊατρικής που περιλαμβάνει μετάδοση ακτινολογικών εικόνων και συναφών δεδομένων από τη μια τοποθεσία στην άλλη για διαγνωστικό και σκοπός διαβούλευσης. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία που έχει προκύψει λόγω της ανισορροπίας μεταξύ ζήτησης και διαθεσιμότητας διαγνωστικών υπηρεσιών. Αυτό είναι προφανές από το γεγονός ότι η υψηλή ζήτηση για υπηρεσίες ακτινολογίας σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν συχνά ανεκπλήρωτες λόγω της έλλειψης εξειδικευμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών που σχετίζονται με την τηλεακτινολογία. Για παράδειγμα, υπάρχει αύξηση του αριθμού των αξονικών τομογραφιών που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ, ωστόσο, υπάρχει μια συνεχής έλλειψη ακτινολόγων στη χώρα. Επιπλέον, στη Σιγκαπούρη, Υπάρχει έλλειψη ακτινολόγων για νυχτερινή κάλυψη, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας ακτινολόγος διαρκεί 21 ημέρες κατά μέσο όρο για να υποβάλει μια αναφορά μαγνητικής τομογραφίας. Όλες αυτές οι προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν από την teleradiology και έτσι οδήγησαν στην ανάπτυξη τεχνολογιών τηλε-βάσεων και στην αύξηση της ζήτησης για τεχνικές teleradiology παγκοσμίως.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100438/

Η αύξηση της ζήτησης για ακτινολογικές υπηρεσίες λόγω του υψηλού επιπολασμού χρόνιων παθήσεων όπως η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και οι ορθοπεδικοί τραυματισμοί είναι οι κύριοι παράγοντες που ωθούν την ανάπτυξη της αγοράς τηλεακτινολογίας. Επιπλέον, η σημαντική αύξηση των δημοσίων δαπανών στον τομέα της πληροφόρησης για την υγειονομική περίθαλψη (HCIT) και η αύξηση της εστίασης των βασικών παραγόντων προς την κατεύθυνση της καινοτομίας στην ψηφιακή διάγνωση ενισχύει περαιτέρω την ανάπτυξη της αγοράς. Ωστόσο, η χαμηλή διαθεσιμότητα ευρυζωνικών δικτύων και η έλλειψη ειδικευμένων ακτινολόγων περιορίζουν την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, οι συνεχείς εξελίξεις στις ιατρικές διαγνωστικές τεχνολογίες αναμένεται να προσφέρουν προσοδοφόρες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της αγοράς τηλεακτινολογίας στο εγγύς μέλλον.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100438/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *