Η επιχειρησιακή αγορά τεχνολογίας αναμένεται να εξασφαλίσει αξιοσημείωτο μερίδιο εσόδων κατά τη διάρκεια του 2020-2028

Η αυξανόμενη ζήτηση για ταχεία εκβιομηχάνιση, ιδίως σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και η Ρωσία, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη εξέλιξη του IIoT, καθώς και η αυξημένη παρακολούθηση και επικοινωνίες μεταξύ μηχανών είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν την παγκόσμια λειτουργική αγορά τεχνολογίας . Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για έξυπνες λύσεις για τον αυτοματισμό είναι μια άλλη βασική πτυχή που τροφοδοτεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας λειτουργικής αγοράς τεχνολογίας. Επιπλέον, η ταχεία ανάπτυξη κυρίως στο οικοσύστημα αυτοματισμού με συμβατικές και οργανικές στρατηγικές ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων εξαγορών, συγχωνεύσεων, συνεργασιών και συνεργασιών, καθώς και η αύξηση της ζήτησης αστικοποίησης στις αναδυόμενες αγορές, είναι μερικά άλλα σημαντικά στοιχεία που οδηγούν την ανάπτυξη της συνολικής αγοράς.

Η επιταχυνόμενη και ταχεία υιοθέτηση του διαδικτύου των πραγμάτων αύξησε περαιτέρω την ανάπτυξη έξυπνων και συνδεδεμένων συσκευών σε πολλές βιομηχανίες διεργασιών. Ως εκ τούτου, η συνολική ζήτηση αυτοματισμού αναμένεται να συνεχίσει να ενισχύει την αγορά συστημάτων ελέγχου επιχειρησιακής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων εποπτικού ελέγχου, DCS, συστημάτων απόκτησης δεδομένων, καθώς και προγραμματιζόμενων ελεγκτών λογικής. Η αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακό μετασχηματισμό αύξησε περαιτέρω τις απαιτήσεις για συστήματα ελέγχου. Επιπλέον, η IIoT ωθεί σε αρκετούς κλάδους να αυτοματοποιήσουν τις μονάδες παραγωγής τους και τις συνολικές διαδικασίες παραγωγής τους για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων συναδέλφων. Επί πλέον, Το λογισμικό πρόβλεψης συντήρησης έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στον έλεγχο των συνθηκών του εξοπλισμού συντήρησης για την αποτελεσματική πρόβλεψη του κατάλληλου κατάλληλου χρόνου κατά τον οποίο οι μηχανές χρειάζονται συντήρηση από καιρό σε καιρό. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει τη βελτιστοποίηση του κόστους με την πάροδο του χρόνου και τη συνήθη προληπτική συντήρηση.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100212/

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς επιχειρησιακής τεχνολογίας είναι οι αυξανόμενες εξελίξεις στις στρατηγικές που εφαρμόζονται από βασικούς παίκτες που λειτουργούν στο οικοσύστημα αυτοματισμού. Επιπλέον, η αύξηση της ζήτησης για αστικοποίηση και εκβιομηχάνιση στις αναδυόμενες οικονομίες σε συνδυασμό με την εξέλιξη του IIoT με την αυξημένη παρακολούθηση και επικοινωνία των μηχανών. Ωστόσο, ο κύριος παράγοντας που παρεμποδίζει την ανάπτυξη της παγκόσμιας επιχειρησιακής αγοράς τεχνολογίας είναι η έλλειψη αποτελεσματικών κυβερνητικών πρωτοβουλιών και διαταραχών της αλυσίδας εφοδιασμού, μεταξύ άλλων. Η αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακό μετασχηματισμό έχει ενισχύσει τις απαιτήσεις για συστήματα ελέγχου αυτοματισμού.

Η παγκόσμια λειτουργική αγορά τεχνολογίας μπορεί να κατατμηθεί με βάση στοιχεία, τεχνολογία δικτύωσης, βιομηχανία τελικών χρηστών και γεωγραφία. Με βάση τη συνιστώσα, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε συσκευές πεδίου, υπηρεσίες και συστήματα ελέγχου. Με βάση την τεχνολογία δικτύωσης, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε ενσύρματη τεχνολογία και ασύρματη τεχνολογία. Με βάση τη βιομηχανία τελικών χρηστών, η παγκόσμια αγορά μπορεί να κατατμηθεί σε βιομηχανία διεργασιών και σε μη μεταποιητική βιομηχανία. Γεωγραφικά, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε Ασία-Ειρηνικό, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο.

Η λειτουργική αγορά τεχνολογίας ειδικά στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αναπτυχθεί με τον ταχύτερο ρυθμό κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επίσης, η Βόρεια Αμερική είναι μια από τις σημαντικότερες περιοχές ανάπτυξης στην παγκόσμια αγορά επιχειρησιακής τεχνολογίας. Ένας σημαντικός αριθμός παρόχων τεχνολογίας και υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις νεοεμφανιζόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις προσφέρουν ποικίλη γκάμα προϊόντων και λύσεις σε βιομηχανίες μη διεργασιών και διεργασιών μέσω παρόχων υπηρεσιών πληροφορικής και ολοκληρωμένων συστημάτων. Αρκετές βιομηχανίες όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα τρόφιμα και τα ποτά και τα χημικά που λειτουργούν στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής έχουν διεισδύσει σημαντικά στην αγορά μέσω συνεργασιών και συνεργασιών.

Βασικοί παράγοντες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια λειτουργική αγορά τεχνολογίας εστιάζονται σε βασικές στρατηγικές αγοράς όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές, συνεργασίες και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια επιχειρησιακή αγορά τεχνολογίας είναι οι General Electric, Siemens AG, ABB, General Electric, Yokogawa Electric, Rockwell Automation, IBM, Oracle, SAP SE, Siemens AG, Emerson, Schneider Electric, Huawei Technologies και Accenture μεταξύ άλλων

Η παγκόσμια λειτουργική αγορά τεχνολογίας μπορεί να κατατμηθεί

Κατά συστατικό:

• Συσκευές πεδίου

• Υπηρεσίες

• Συστήματα ελέγχου

Με τεχνολογία δικτύου:

• Ενσύρματη τεχνολογία

• Ασύρματη τεχνολογία

Κατά κλάδο τελικών χρηστών:

• Βιομηχανία διεργασιών

• Μη μεταποιητική βιομηχανία

Ανά περιοχή:

• Ασία Ειρηνικού

• Βόρεια Αμερική

• Ευρώπη

• Ο υπόλοιπος κόσμος

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100212/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *