Η διαδικτυακή αγορά λογισμικού εκπαίδευσης Οι δαπάνες γιγάντων πρόκειται να αυξηθούν | IBM, Ellucian, Docebo

Η παγκόσμια διαδικτυακή αγορά εκπαίδευσης αναμένεται να παρουσιάσει CAGR 9,23% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης για να φτάσει το συνολικό μέγεθος της αγοράς 429,44 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2027, αυξανόμενη από 198,88 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020.

Καθώς οι χιλιετίες γίνονται γρήγορα το κυρίαρχο δημογραφικό σύστημα γενεών στο χώρο εργασίας, οι οργανισμοί πρέπει να προετοιμαστούν για ένα εργατικό δυναμικό που δεν είναι μόνο τεχνολογικό, αλλά και εξαρτάται από την τεχνολογία. Υπάρχει επίσης μια σαφώς παρατηρήσιμη αλλαγή όσον αφορά την εφαρμογή της μάθησης και της κατάρτισης. Η πολυκαναλική μάθηση επιτρέπει όχι μόνο πρόσβαση σε μάθηση οποτεδήποτε και οπουδήποτε, αλλά και ταχύτερη εφαρμογή δεξιοτήτων που έχουν μάθει ή αναβαθμιστεί.

Οι αλλαγές στη μορφή και τις διαδικασίες του LMS σημαίνουν ότι οι οργανισμοί πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες των εργαζομένων στο πλαίσιο των επιχειρηματικών αναγκών. Όσον αφορά την αναβάθμιση των πλαισίων μάθησης και ανάπτυξης, η Skip Marshall, HCM Technology Executive της DXC Technology πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί σαφώς η τεράστια αξία της αναβάθμισης των πλαισίων Ε & Α και ότι οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε τρεις βασικές πτυχές.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100355/

Τα συστήματα διαχείρισης μάθησης (LMS) στις πλατφόρμες μαθησιακής εμπειρίας (LXPs) είναι η στροφή προς την επιμόρφωση της μάθησης και το ελκυστικό περιεχόμενο, το οποίο οδήγησε τη βιομηχανία να αναπτύξει λύσεις και πλατφόρμες που μπορούν να προσφέρουν ενδιαφέρουσες μαθησιακές εμπειρίες. Η μάθηση έχει εξελιχθεί για να επικεντρωθεί στο πώς τέτοιες εμπειρίες μπορούν όχι μόνο να κάνουν τη μάθηση πιο ελκυστική αλλά και να οδηγήσουν σε ενεργή γνώση που συνδέεται άμεσα με τον μαθητή / εργαζόμενο και την επιχειρηματική απόδοση. Με αυτό, φυσικά υπήρξε μια σημαντική αλλαγή από τη μαθησιακή μάθηση στη συνδρομητική μάθηση, από μια προσέγγιση από πάνω προς τα κάτω στη μάθηση σε ένα βασικά μαθητευόμενο μοντέλο.

Ένα σημαντικό όφελος που παρέχουν τα LXPs είναι η λειτουργική αξία για τον οργανισμό με αναφορές μικρο-επιπέδου και η ευκαιρία για βαθιά αναλυτικά στοιχεία, δημιουργώντας ουσιαστικό αντίκτυπο τόσο για τον εκπαιδευόμενο όσο και για τον οργανισμό. Επιπλέον, τα LXP παρέχουν στους μαθητές ένα συνεργατικό, αυτοκινούμενο ταξίδι που είναι ελκυστικό και κυκλοφορεί μεταξύ ομοτίμων και συναδέλφων. Το Skip αναφέρει επίσης σωστά ότι, «Οι σημερινοί μαθητές θέλουν μάθηση που είναι διαθέσιμη εν κινήσει, τρόπους αγνωστικής και γρήγορης κατανάλωσης».

Οι οργανισμοί είναι έτσι στον αγώνα για να παρέχουν μια πιο περιεκτική προσέγγιση που είναι εξατομικευμένη, ευθυγραμμίζεται με συγκεκριμένα στυλ μάθησης και ενσωματώνει αναφορές σε μικροεπίπεδο, βαθιά αναλυτικά στοιχεία, ποιοτική επιμέλεια περιεχομένου, ανταλλαγή από ομοτίμους και δημιουργία κοινότητας. Αυτό είναι όπου η ταχύτητα και η συνάφεια παρέχουν την καλύτερη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι μαθητές, είτε χιλιετίες είτε όχι, συνηθίζονται σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία είναι εξατομικευμένη. Το μαθησιακό περιεχόμενο πρέπει να τους μιλήσει ξεχωριστά.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100355/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *