Η ασφαλιστική αγορά με βάση τη χρήση αυτοκινήτου θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης με CAGR 20,8% έως το 2027

Η αγορά ασφάλισης βάσει χρήσης εκτιμάται σε 36,71 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020, το μέγεθος της ασφαλιστικής αγοράς βάσει χρήσης προβλέπεται να φθάσει τα 125,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, αυξάνοντας με CAGR 19,2% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η πρόοδος και η ανάπτυξη του Internet of Things (IoT) δημιούργησαν ένα κύμα συνδεσιμότητας, το οποίο είχε επιρροή σε σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.

Το ίδιο κύμα έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην αυτοκινητοβιομηχανία και στον ασφαλιστικό κλάδο. Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο δεδομένα IoT για να βελτιώσουν την ακρίβεια στη μέτρηση του κινδύνου, τα τιμολόγια και να εκτιμήσουν άλλα απαραίτητα αποθεματικά. Η πρόοδος του IoT οδήγησε στην εισαγωγή ασφαλιστικών συμβολαίων όπως η Αυτοκινητοβιομηχανία Ασφάλιση Βασισμένη (UBI). Η ασφάλιση με βάση τον χρήστη αυτοκινήτων μπορεί να οριστεί ως ασφάλιση με βάση την αμοιβή, την οδήγηση με βάση την πληρωμή και την απόσταση. Η ασφάλιση που βασίζεται στη χρήση του αυτοκινήτου βασίζεται στην τηλεματική, δηλαδή σε οδηγικές συνήθειες όπως χιλιόμετρα, ταχύτητα οδήγησης και περιστατικά σκληρού φρεναρίσματος. Οι εταιρείες που βασίζονται στη χρήση αυτοκινήτων εγκαθιστούν μια συσκευή τηλεματικής για την παρακολούθηση και καταγραφή των οδηγικών συνηθειών. Η ασφάλιση που βασίζεται στη χρήση αυτοκινήτων προσφέρει πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής ασφάλισης,

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100605/

Η ασφάλιση βάσει αυτοκινητοβιομηχανίας χρησιμοποιεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την τιμολόγηση και τον τύπο πακέτου ασφάλισης. Επιπλέον, η ασφάλιση βάσει χρήσης αυτοκινήτων προσφέρει υψηλό επίπεδο προσαρμογής και ευελιξίας στους τελικούς χρήστες.

Η παγκόσμια ασφαλιστική αγορά αυτοκινήτων που βασίζεται σε χρήστες προβλέπεται να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Επιτρόπων Ασφαλίσεων (NAIC), περίπου το ένα πέμπτο των ασφαλιστών αυτοκινήτων θα προσφέρει ασφάλιση με βάση τη χρήση αυτοκινήτων στην επόμενη πενταετία. Μερικοί από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για την ανάπτυξη της παγκόσμιας ασφάλισης που βασίζεται στη χρήση αυτοκινήτων περιλαμβάνουν την αύξηση της παραγωγής και των πωλήσεων αυτοκινήτων, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, την αλλαγή της δημογραφικής τάσης, την αλλαγή των οδηγικών συνηθειών και τον αυξανόμενο αριθμό εύπορων πληθυσμών μεσαίας τάξης. Επιπλέον, η σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη του IoT αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς με βάση τη χρήση αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της περιόδου προβλέψεων.

Η ασφάλιση που βασίζεται στη χρήση αυτοκινήτων προσφέρει μια win-win κατάσταση τόσο για τους ασφαλιστές όσο και για τους ασφαλισμένους. Ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που βασίζονται στη χρήση αυτοκινήτων προσφέρουν κίνητρα στον οδηγό να υιοθετήσει ασφαλέστερες πρακτικές οδήγησης με τη σειρά του, με αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των ατυχημάτων και, ως εκ τούτου, τον αριθμό των απαιτήσεων που πρέπει να πληρώσει η ασφαλιστική εταιρεία. Επιπλέον, μεταξύ των διαφόρων τύπων ασφαλίσεων πακέτου, η ασφάλιση βάσει αποστάσεων παρατηρείται αναζωπύρωση στην αγορά, ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή περιοχή. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ανάπτυξη της τηλεματικής. Επιπλέον, η ασφάλιση με βάση την απόσταση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως γρήγορη εφαρμογή, μεγαλύτερη διαφάνεια και επιτρέπει στους ασφαλισμένους να επιλέγουν αποτελεσματικά τη σωστή ασφάλιση που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις αξίες του τρόπου ζωής τους.

Η ασφαλιστική αγορά βασισμένη στη χρήση καθοδηγείται από παγκόσμιους παίκτες όπως η Unipol Sai Assicurazioni SpA (Ιταλία), η Progressive Casualty Insurance Company (US), η Allstate Insurance Company (US), η State Farm Automobile Mutual Insurance Company (US) και η Liberty Mutual Ασφαλιστική εταιρεία (ΗΠΑ).

Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά ασφάλισης βάσει χρήσης κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η αγορά στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αναπτυχθεί λόγω της αυξανόμενης υιοθέτησης της Κινητικότητας ως υπηρεσίας και της αύξησης των συνεργασιών μεταξύ τηλεματικής και ασφαλιστικών εταιρειών. Η παρουσία κορυφαίων εταιρειών UBI όπως η Progressive Casualty Insurance Company (US), η Allstate Insurance Company (US), η State Farm Automobile Mutual Insurance Company (US) και η Liberty Mutual Insurance Company (US) αναμένεται επίσης να οδηγήσουν την αγορά.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τηλεματική ασφάλιση αξιοποιούν συνεχώς διάφορους παράγοντες για να βελτιώσουν τις λύσεις και να προσφέρουν καλύτερα πακέτα και σχήματα. Για παράδειγμα, η Progressive Insurance συνεργάστηκε με την Toyota Insurance Management Solutions για να παρέχει στους ιδιοκτήτες συνδεδεμένων οχημάτων Toyota την ευκαιρία να ζητήσουν ασφαλιστικές εκπτώσεις από την Progressive Insurance. Αυτό το όφελος επεκτάθηκε σε οποιονδήποτε πελάτη της Toyota που αγόρασε το 2020 ή νεότερο Toyota Camry, RAV4 ή άλλο μοντέλο οχήματος εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία συνδεδεμένων οχημάτων. Επιπλέον, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της αγοράς UBI στις ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει διάφορες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των δυνατοτήτων και την ενίσχυση της θέσης τους στην αγορά. Σκοπεύουν να εισαγάγουν καινοτόμες λύσεις για συνδεδεμένα αυτοκίνητα και αυτόνομα οχήματα.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100605/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *