Η αγορά Nutraceutical Ingredients βρίσκεται σε άνθηση σε ολόκληρο τον κόσμο που διερευνήθηκε στην τελευταία έρευνα έως το 2021-2028

Η παγκόσμια αγορά Nutraceutical Ingredients αντιπροσώπευε 49,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 70,1 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, αυξάνοντας με CAGR 8,4% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η αυξανόμενη διασπορά αδιάλειπτων ασθενειών και η αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι οι βασικοί παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς.

Το διατροφικό συστατικό είναι ένας συνδυασμός των όρων «διατροφή» και «φαρμακευτικά» συστατικά. Χρησιμοποιείται συχνά εναλλακτικά με λειτουργικά τρόφιμα. Είναι συστατικά τροφίμων που περιέχουν ιδιότητες που προσθέτουν βελτιωμένη υγεία στα τρόφιμα πέρα ​​από τη συνήθη θρεπτική αξία τους. Αυτά τα συστατικά μπορεί να είναι μια μερίδα τροφής ή τροφής στο σύνολό τους, που έχουν υγεία ή ιατρικό όφελος, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία πολλών χρόνιων ασθενειών όπως η παχυσαρκία, ο καρκίνος, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Η αύξηση των χρόνιων ασθενειών λόγω του γρήγορου τρόπου ζωής των καταναλωτών παγκοσμίως, η αύξηση του αριθμού των μη μεταδοτικών ασθενειών και η ζήτηση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αυξάνοντας έτσι την προτίμηση για διατροφικές δίαιτες είναι βασικοί παράγοντες που αναμένεται να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη για την παγκόσμια αγορά διατροφικών συστατικών. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη αυτής της αγοράς είναι ευρείες εφαρμογές θρεπτικών συστατικών όπως λειτουργικά τρόφιμα και ποτά, διατροφή ζώων και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. αυξανόμενη ζήτηση για προληπτική υγειονομική περίθαλψη · αύξηση του γηράσκοντος πληθυσμού και υψηλή προτίμηση για φυσικά συστατικά. Η αυξανόμενη υιοθέτηση των θρεπτικών συστατικών στα φαρμακευτικά φάρμακα λόγω των αποτελεσματικών ιδιοτήτων του, όπως η αντιγήρανση, είναι επίσης ένας άλλος παράγοντας που οδηγεί στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς των φαρμακευτικών συστατικών κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100580/

Ωστόσο, οι υψηλές επενδύσεις σε δραστηριότητες Ε & Α, καθώς το εργαστήριο επεξεργασίας για την αγορά ενός τέτοιου προϊόντος είναι συνήθως χρονοβόρα, αυξάνει το κόστος παραγωγής και η υψηλή τιμή της πρώτης ύλης είναι σημαντικοί περιορισμοί που παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς των φαρμακευτικών συστατικών.

Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού ήταν η μεγαλύτερη αγορά για θρεπτικά συστατικά το 2016. Οι αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία είναι εξέχοντες χρήστες θρεπτικών συστατικών για την κατασκευή διαφόρων λειτουργικών τροφίμων και ποτών και φαρμακευτικών προϊόντων. Με τον έντονο τρόπο ζωής και την αύξηση των διαθέσιμων εισοδημάτων, η ζήτηση για ενισχυμένα προϊόντα διατροφής και ποτών αυξάνεται στην περιοχή. Η αγορά εδώ καθοδηγείται από την αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών και τις αυξανόμενες συχνότητες χρόνιων ασθενειών. Η Ιαπωνία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λόγω του ταχύτατα γηράσκοντος πληθυσμού της.

Οι σημαντικότεροι παίκτες στην αγορά των συστατικών διατροφής είναι οι Kraft Heinz Company, GlaxoSmithKline, Amway, Abbott, Kellogg’s, Danone, Cargill Inc., Nestle, Archer Daniels Midland, DSM, BASF, PepsiCo, General Mills, Aker Biomarine, Procter & Gamble, Johnson & Johnson κ.λπ.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100580/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *