Η αγορά του συστήματος παρακολούθησης κινητήρα θα δείξει απίστευτη ανάπτυξη έως το 2027 Ανάλυση Covid-19

Η αγορά παρακολούθησης κινητήρων εκτιμήθηκε σε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027, με CAGR 8,6% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι κινητήρες χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες για την τροφοδοσία διαφόρων εξοπλισμών. Οι κινητήρες είναι τα βασικά συστατικά κάθε μηχανήματος και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στη φθορά όταν χρησιμοποιούνται εκτενώς σε δυσμενείς περιβαλλοντικές και μηχανικές συνθήκες.

Ένα μικρό ελάττωμα στους κινητήρες μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα ολόκληρης της μονάδας. Η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα πολλών βιομηχανιών παραγωγής έντασης κεφαλαίου, όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η αεροδιαστημική και η άμυνα, η εξόρυξη και η αυτοκινητοβιομηχανία, αναμένεται να ενθαρρύνει τις εταιρείες να δημιουργήσουν μέγιστα έσοδα με ελάχιστη επένδυση. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο σχεδιασμό επιχειρησιακής αριστείας και διαδικασιών διαχείρισης ποιότητας στο επίπεδο του εδάφους. Τέτοιες διαδικασίες διαχείρισης απαιτούν την παρακολούθηση των βλαβών στα πιο κρίσιμα συστατικά των μηχανημάτων των εγκαταστάσεων, όπως οι κινητήρες, για να αποφευχθεί ο αντίκτυπος της αποτυχίας τους στην τελική παραγωγικότητα. Η παρακολούθηση κινητήρα ανιχνεύει τα σφάλματα στους κινητήρες στο στάδιο της εκκίνησής τους. Η εγκατάσταση λύσεων παρακολούθησης συνεπάγεται κάποιο κόστος για την εγκατάσταση. Ωστόσο, οι εταιρείες προτιμούν να φέρουν αυτό το κόστος για να καταστείλουν την πιθανότητα πολύ μεγαλύτερων ζημιών. Η αυξανόμενη υιοθέτηση προβλέψεων συντήρησης και άλλων λύσεων παρακολούθησης αναγκάζει τις επιχειρήσεις να διορίσουν μια ειδική ομάδα ανάλυσης δεδομένων. Αυτή η ομάδα πρέπει να γνωρίζει καλά τους κινητήρες, μαζί με τη λειτουργία τους σε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα, για να λάβει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με την υγεία των κινητήρων. Αυτό, με τη σειρά του, θα αυξήσει το έμμεσο κόστος για τις εταιρείες. Η έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών με λογικό κόστος αναμένεται να είναι ο κύριος παράγοντας που περιορίζει την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100568/

Το βιομηχανικό Διαδίκτυο των πραγμάτων (IIoT) δημιουργεί μια τεράστια ζήτηση για προηγμένες συνδεδεμένες συσκευές. Αυτές οι συνδεδεμένες συσκευές επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ μηχανήματος και διαλειτουργικότητας με άλλες συσκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συνδεδεμένου περιβάλλοντος. Αυτό αυξάνει τη χρήση λύσεων παρακολούθησης, οι οποίες λαμβάνουν ενεργά προληπτικά μέτρα για τη συντήρηση του κινητήρα, μειώνοντας έτσι την ανθρώπινη παρέμβαση.

Η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες όπου χρησιμοποιούνται ευρέως λύσεις παρακολούθησης κινητήρων. Η πρόσφατη πτώση των τιμών του αργού πετρελαίου είχε ως αποτέλεσμα μια απότομη πτώση των προϋπολογισμών κεφαλαίου, η οποία οδήγησε τελικά σε μείωση της ζήτησης βιομηχανικού εξοπλισμού από τη βιομηχανία. Αυτό, με τη σειρά του, αναμένεται να μειώσει τη ζήτηση για παρακολούθηση λύσεων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας σε αυτήν την περίοδο οικονομικής ύφεσης. Οι δραστηριότητές τους αναμένεται να βελτιωθούν όσον αφορά τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη συνεργασία με λιγότερους πόρους αφού ξεπεράσουν την τρέχουσα κατάσταση των τιμών του πετρελαίου. Οι μειωμένες επενδύσεις στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου είχαν ως αποτέλεσμα τη μικρότερη εφαρμογή λύσεων παρακολούθησης κινητήρων.

Οι κυριότεροι παίκτες της αγοράς είναι οι Banner Engineering Corporation, ABB Ltd., National Instruments Corporation, SKF AB, Honeywell International Inc, General Electric Company, Emerson Electric Company, Rockwell Automation Inc, Schneider Electric SE και Mitsubishi Electric Corporation, μεταξύ άλλων.

Η Ευρώπη αναμένεται να σημειώσει μέτρια ανάπτυξη έως το 2025. Ωστόσο, η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να αναδειχθεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή κατά τα προβλεπόμενα χρόνια. Σημαντικές επενδύσεις από αρκετές εταιρείες για επέκταση στην περιοχή αναμένεται να οδηγήσουν την ανάπτυξη της αγοράς στο APAC. Επιπλέον, η παρουσία τεράστιου βιομηχανικού τομέα, η ταχεία αστικοποίηση και η επέκταση των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων θα προσθέσουν στην ανάπτυξη της αγοράς.

Η ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή APAC αποδίδεται στην παρουσία αρκετών μεταποιητικών βιομηχανιών και στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη από την εφαρμογή λύσεων παρακολούθησης. Η Κίνα, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Ινδία κατέχουν σημαντικό αριθμό μεταποιητικών βιομηχανιών. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια συνεχής ζήτηση για συστήματα παρακολούθησης κινητήρα στο APAC.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100568/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *