Η αγορά της καζεΐνης θα καταγράψει σταθερό CAGR 5,8% κατά τη διάρκεια της περιόδου 2020-2028, λέει ο Contrive Datum Insights σε νέα μελέτη

Η Contrive Datum Insights (CDI) στην πρόσφατη μελέτη της δείχνει ότι η παγκόσμια αγορά καζεΐνης θα αντικατοπτρίζει CAGR 5,8% καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου 2020-2028. Η εκτεταμένη χρήση της καζεΐνης σε διάφορες εφαρμογές τόσο σε τομείς εκτός των τροφίμων όσο και σε τρόφιμα ενθαρρύνει τις πωλήσεις και θα ωθήσει την ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου αξιολόγησης.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η πανδημία COVID-19 παρουσίασε σημαντική κάμψη στην κατανάλωση καζεϊνών, ως αποτέλεσμα της μείωσης των εργασιών βιομηχανικής ποιότητας σε σημαντικούς κλάδους. Η ζήτηση έχει αντέξει σε όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, των ποτών και των τροφίμων, δεδομένου ότι θεωρούνται βασικές υπηρεσίες. Το CDI δείχνει μια μέτρια ανάκτηση κατά τη διάρκεια του 2021-2022.

«Η αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα που ενισχύουν τη διατροφή και τα προϊόντα καθαρών ετικετών ωθεί τους πωλητές να ξεκινήσουν προϊόντα βιολογικής καζεΐνης, δημιουργώντας σημαντικές δεξαμενές εσόδων κατά την περίοδο αξιολόγησης.», Λέει ο αναλυτής του CDI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγορά, Ζητήστε ένα δείγμα αυτής της αναφοράς @ https://bit.ly/3uHBiYd

 

 

Βασικές επιλογές

 • Όσον αφορά τα παράγωγα, το καζεϊνικό νάτριο αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του συνολικού μεριδίου αγοράς στο διάστημα 2020-2028.
 • Με βάση την τελική χρήση, η κατανάλωση έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων παρατηρείται υψηλό έδαφος για ανάπτυξη.
 • Με βάση τους τύπους λειτουργίας, οι παράγοντες σταθεροποίησης θερμότητας θα είναι επικερδείς κατηγορίες μεταξύ άλλων κατά την περίοδο πρόβλεψης

Αγορά καζεΐνης – Βασικές τάσεις

 • Η εκτεταμένη χρήση καζεΐνης σε επικαλύψεις υμενίων για δισκία και κάψουλες, φάρμακα με βάση πρωτεΐνες, υδρογέλες και νανοδιαμορφώσεις έχει εμφανιστεί μια αυξανόμενη τάση, θα οδηγήσει την αγορά.
 • Η παρουσία ρετροϊικών παραγόντων στην καζεΐνη ενισχύει την εφαρμογή του για τη θεραπεία ασθενειών όπως το HIV / AIDS σε ολόκληρο τον φαρμακευτικό τομέα
 • Η αυξανόμενη υιοθέτηση του τύπου γάλακτος β-καζεΐνης Α2 ενθαρρύνει την ανάπτυξη της αγοράς καθώς είναι οργανικό και απαλλαγμένο από αντιβιοτικά, ΓΤΟ και άλλες χημικές ουσίες.

Αγορά καζεΐνης – Περιφερειακή ανάλυση

 • Η Βόρεια Αμερική θα σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση που αντιπροσωπεύει το 20,7% του μεριδίου αγοράς λόγω πολλών εφαρμογών τελικής χρήσης.
 • Η παρουσία βασικών παραγόντων της αγοράς, όπως τα συστατικά Burt Lewis, Groupe Lactalis και Arla Foods Ingredients Group, θα καταστήσει την Ευρώπη κυρίαρχη μεταξύ άλλων περιοχών.
 • Η Νότια Ασία θα σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, καθώς η Ασία είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων στην παγκόσμια παραγωγή γάλακτος. Στην περιοχή παρατηρείται η αυξανόμενη εφαρμογή της καζεΐνης στον φαρμακευτικό τομέα.

Αγορά καζεΐνης – Ανταγωνιστικό τοπίο

Ο παγκόσμιος ανταγωνισμός στην αγορά καζεΐνης είναι περιορισμένος λόγω της υψηλής ποικιλίας και της ποιότητας των προϊόντων. Η εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων με λογικό κόστος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των βασικών παικτών. Προκειμένη περίπτωση

 • Η Arla Foods κυκλοφόρησε το MicelPure, το πρώτο οργανικό συστατικό για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ανάγκη για φυσικά συστατικά πρωτεϊνών. Το προϊόν έχει 87% φυσική πρωτεΐνη κατάλληλη για υγιεινές τροφές με βάση συστατικά. Επιπλέον, έχει περιεκτικότητα σε λακτόζη και μειωμένο λίπος, καθώς και θερμοσταθερό.
 • Η ZERLAC ξεκίνησε για τη λειτουργική αγορά τροφίμων τη σειρά γαλακτοκομικών συστατικών υψηλής πρωτεΐνης χωρίς λακτόζη.

Βασικές εταιρείες που εντοπίζονται στην παγκόσμια αγορά καζεΐνης είναι οι Fonterra Co-operative Group, Koninklijke FrieslandCampina NV (DFE Pharma), Hoogwegt Groep BV, AMCO Proteins, Burt Lewis Ingredients, Glanbia, Plc, Charotar Casein Company, Arla Foods Ingredients Group P / S, The Milky Whey, Inc., Groupe Lactalis, Milk Specialities και Global Idaho Milk Products, Inc.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, Ζητήστε προσαρμογή @  https://bit.ly/3uHBiYd

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *