Η αγορά τεχνητής νοημοσύνης LegalTech φωτίζεται από νέα έκθεση

Η αγορά τεχνητής νοημοσύνης Legaltech εκτιμήθηκε σε 3.683 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR άνω του 35,95% κατά την περίοδο 2020-2027 σε 37,998 εκατομμύρια δολάρια το 2027.

Καθώς όλες οι σφαίρες του κόσμου κινούνται όλο και περισσότερο προς την εποχή της τεχνολογίας, η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει γρήγορα στη ζωή των ανθρώπων. Από το SIRI έως την Alexa έως τα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης, η τεχνητή νοημοσύνη αυξάνεται ραγδαία. Τώρα, το AI είναι ακόμη και στον τομέα των νομικών υπηρεσιών. Η τεχνητή νοημοσύνη διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην ταχεία και βελτιωμένη παροχή πολλών νομικών υπηρεσιών με οικονομικό κόστος. Διάφορα νομικά τμήματα και εταιρικά νομικά γραφεία εφαρμόζουν AI για την αξιολόγηση και την τυποποίηση των εγγράφων. Η AI στους νομικούς όρους ορίζεται ως τεχνολογίες που είναι έξυπνες αλλά έχουν καθιερωμένες καθορισμένες λειτουργίες. Η αυξανόμενη χρηματοδότηση και η αυξανόμενη προσαρμοστικότητα και υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης σε νομικές εταιρείες είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν την παγκόσμια ανάπτυξη της αγοράς τεχνητής νοημοσύνης legaltech στο προσεχές μέλλον.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100343/

Επιπλέον, οι αυξανόμενες συγχωνεύσεις και εξαγορές στη βιομηχανία legaltech προσθέτουν επίσης καύσιμα στην παγκόσμια αγορά τεχνητής νοημοσύνης legaltech. Ο περιοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς τεχνητής νοημοσύνης legaltech μπορεί να είναι η συνεχής απαίτηση για ενημερώσεις λογισμικού και υψηλό κόστος τεχνολογιών κατά το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα.

Η JP Morgan, ένας από τους ηγέτες της Legaltech ξεκίνησε το δικό του πρόγραμμα COIN, το οποίο αντλεί 150 χαρακτηριστικά από 12.000 εμπορικές συμβάσεις πίστωσης και συμβόλαια σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό συνεπάγεται 36.000 ώρες νομικής εργασίας από στελέχη δανείου και δικηγόρους. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η τεχνολογία της αλυσίδας μπλοκ θα επηρεάσει σημαντικά την εμπορική και την επίλυση διαφορών στο δικηγορικό γραφείο. Εάν προστεθεί AI μαζί με μπλοκ αλυσίδας, η νομική εργασία της σύμβασης ή η δέουσα επιμέλεια μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς δικηγόρους. Το βρετανικό ανώτατο δικαστήριο υιοθέτησε επίσης την τεχνολογία AI AI (Technology Assisted Review) για να δείξει πόσο σημαντικό είναι ένα έγγραφο για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Δείχνει θετική στάση απέναντι στην τεχνολογία. Αυτοί οι οδηγοί έχουν επηρεάσει τους πελάτες και τις δικηγορικές εταιρείες να υιοθετήσουν την ψηφιοποίηση λόγω της εύκολης χρήσης και του μειωμένου χρόνου αναμονής.

Η παγκόσμια αγορά τεχνητής νοημοσύνης καθοδηγείται από την περιοχή της Βόρειας Αμερικής με τις ΗΠΑ να συμβάλλουν περισσότερο και αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά τα επόμενα χρόνια, επίσης λόγω των αυξανόμενων επενδύσεων σε τεχνολογίες που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη στην περιοχή ακολουθούμενη από την Ασία-Ειρηνικό, η οποία είναι η μεγαλύτερη αναπτυσσόμενη περιοχή και αναμένεται να δώσει μια σκληρή μάχη για το χρονικό πλαίσιο της πρόβλεψης.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100343/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *