Η αγορά συστήματος ψηφιακής σήμανσης είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα μέγιστα έσοδα κατά τη διάρκεια του 2021-2028

Το Ψηφιακό Σύστημα Σήμανσης προσφέρει τις βασικές πληροφορίες σε πολλούς θεατές χρησιμοποιώντας μεγάλες οθόνες προβολής σε όλη την τοποθεσία με συγκεντρωμένο κοινό-στόχο. Με την ψηφιακή τεχνολογία προβολής, τα δεδομένα παραδίδονται σε ψηφιοποιημένη μορφή που περιλαμβάνει εικόνες και κίνηση για να προσελκύσουν πελάτες με μεγαλύτερη επιρροή σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους προσέγγισης των πελατών. Η αγορά του Global Digital Signage System εκτιμήθηκε, το 2017 USD DIGITAL SIGNAGE SYSTEM εκατομμύρια εκατομμύρια και το 2024 αναμένεται να φθάσει σε USD DIGITAL SIGNAGE SYSTEM εκατομμύρια με αυξανόμενο CAGR του DIGITAL SIGNAGE SYSTEM%.

Δυναμική αγοράς:

Η παγκόσμια αγορά ψηφιακών συστημάτων σήμανσηςαυξάνεται λόγω της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σχετικά με τα μειονεκτήματα και την πολυπλοκότητα της παραδοσιακής διαφήμισης, όπως το βραχυπρόθεσμο μάρκετινγκ εκτύπωσης και ούτω καθεξής προκαλεί την υιοθέτηση της ψηφιοποιημένης διαφήμισης. Επιπλέον, οι καινοτόμες προσπάθειες με επικεφαλής τους ερευνητές, εταιρείες διαφημίσεων, σχεδιαστές οθόνης ξοδεύουν περισσότερα για την ανάπτυξη της τεχνολογίας ψηφιακής προβολής σήμανσης. Ως εκ τούτου, όλοι αυτοί οι παράγοντες με τη σειρά τους, αναμένεται να καταλύσουν τη συνολική ανάπτυξη του κλάδου. Με την πρόοδο στις τεχνολογίες οθόνης, η εξέλιξη των OLED, LED, LCD και Super AMOLED ενισχύει περαιτέρω την ανάπτυξη της αγοράς. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν οδηγήσει στην ενίσχυση της ποιότητας του διαφημιστικού περιεχομένου, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκό αντίκτυπο στο κοινό-στόχο.

Ωστόσο, η συμβατότητα λογισμικού και υλικού, η δικτύωση, η ηλεκτρική διασύνδεση και η συνδεσιμότητα είναι οι ελάχιστοι παράγοντες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ψηφιακής σήμανσης.

Παίκτες της αγοράς:

Η αγορά Digital Signage System αποτελείται από διάφορους παίκτες και είναι κατανοητό ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και κατακερματισμένη. Οι παράγοντες της αγοράς του Ψηφιακού Συστήματος Σήμανσης είναι οι Winmate Communication, Inc., Omnivex Corporation, KeyWest Technology, Inc., Microsoft Corporation, ADFlow Networks, LG Electronics, Panasonic Corporation, NEC Display Solutions, Ltd. και Samsung Electronics, μεταξύ άλλων.

 Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100142/

Τμηματοποίηση αγοράς:

Η αγορά του Ψηφιακού Συστήματος Σήμανσης διαμορφώνεται βάσει εφαρμογής, τεχνολογίας, τύπου συστήματος, λογισμικού και περιοχής. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά του Ψηφιακού Συστήματος Σήμανσης ταξινομείται σε εταιρικό και εμπορικό τομέα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κυβερνητικά, μεταφορικά, τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, λιανικά και χονδρικά, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και υγειονομική περίθαλψη. Επιπλέον, με βάση την τεχνολογία, η αγορά του Ψηφιακού Συστήματος Σήμανσης διαιρείται σε τεχνολογία OLED, LCD ή πλάσματος και LED.

Επιπλέον, με βάση την περιοχή, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, APAC, Λατινική Αμερική και Μέση Ανατολή και Αφρική.

Τμηματοποίηση της αγοράς βάσει μέσου εφαρμογής:

Ø Εταιρικός και εμπορικός τομέας

Ø Κατασκευή

Ø Εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ø Κυβέρνηση

Ø Τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Ation Μεταφορές

Ø Λιανική και χονδρική

Ø Μέσα και ψυχαγωγία

Ø Υγειονομική περίθαλψη

Κατακερματισμένη αγορά με βάση την τεχνολογία:

Ø LCD ή πλάσμα

Ø OLED

Display Τεχνολογία οθόνης LED

Τμηματοποίηση αγοράς με βάση την περιοχή:

Ø Βόρεια Αμερική

• ΗΠΑ

• Καναδάς

• Μεξικό

Ø Ευρώπη

• ΗΒ

• Γερμανία

• Γαλλία

• Υπόλοιπη Ευρώπη

Ø Ασία-Ειρηνικός

• Κίνα

• Ιαπωνία

• Ινδία

• Αυστραλία

• Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

Ø Λατινική Αμερική

• Βραζιλία

• Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

Ø Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

• Νότια Αφρική

• Σαουδική Αραβία

• Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100142/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *